Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 289290291292293 ... 1054>
Повідомлення Додано: Нед 23 гру, 2018 15:41

Bolt написав:
  Львівський БатяР написав:Товариство, хто знає, то буде будуватись на Антоновича номер так 30-40, біля 17ї школи ?

Сьогодні проїжджав поруч, вже з'явився паспорт об'єкта.Щось 6-7поверхове.Як не буду спішити гляну ,що там пише.Вже ставлять кран.

Маю фото паспорту обєкта але не знаю якйого сюди закинути. Хтось може провести?
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 23 гру, 2018 20:45

я колись сам не вмів...... а от тепер...

Львівський БатяР написав:Маю фото паспорту обєкта але не знаю якйого сюди закинути. Хтось може провести?

...натискаєте
lmg
- а тоді внизу ставите "галочку" навпроти "змінити розмір картинки", тоді ставите там 500-600 і натискаєте "Обзор" і вибираєте фото...... - тоді натискаєте "загрузіть" і вуаля :D
Зображення
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 гру, 2018 10:55

з ФБ. скандальні забудови у Львові

Чергові наслідки хаосу ринку житлової забудови

Доброго дня! Пост застереження потенційних покупців квартир в Леополь Таун та крик душі.
Звертаються до вас мешканці будинку по вул. Стрийська 111-в. У нас катастрофічна ситуація, просимо вас негайно втрутитися і допомогти нам. Будинок тече з усіх сторін, з даху, з ринв, затоплені квартири з 9го по 2й поверх, затоплені підвали, мзк.
Хоч створено осбб, але ще не є балансоутримувачем і будинкоутримувачем. Забудовник згідно проекту мав встановити підігрів ринв та снігоутримувачі, чого не виконує другий рік, лише обіцяє. Просимо про увагу до посту, при можливості репост, щоб допомогти вирішити дану ситуацію, яка повторюється не вперше.

фото можна глянути на фб
реально жах...

дехто думає, що за менші кошти купить якісну квартиру...
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 гру, 2018 13:36

Долярчик

Вам подяка за допомогу !

Власне фото паспорту

Зображення
Львівський БатяР

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 26 гру, 2018 21:34

Що скажете товариство ?
Цікавлять ваші думки стосовно локації, інфо по забудовнику і в загалі...

Нижче мої міркування
Локація
Мінуси- вулиця Антоновича не є найспокійнішою і найкомфортнішою для проживання, оскільки по ній проходить досить жвавий рух.
Плюси - будівництво в старій частині міста, к-сть новобудов в цьому районі низька, розташовано в 15хв пішки до центру та 5 хв до привокзальної з відки можна добратись в будь-який куточок Львова, близько - вокзал, аеропорт, привокзальний базарчик.

Забудовник
поки для мене малозрозумілий. Інфи мало, яскравих проектів не знайшов.....

Мета
Остаточно не визначився, розглядаю два варіанти
а) інвестиція в котел з перепродажем в пізніх періодах
б) купівля для дітей (на виріст), зі здачою в оренду поки діти не виростуть.

Дякую всім хто відпишеться !
Львівський БатяР

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2018 00:46

Львівський БатяР написав:Що скажете товариство ?

Нижче мої міркування
Локація
Мінуси- вулиця Антоновича не є найспокійнішою і найкомфортнішою для проживання, оскільки по ній проходить досить жвавий рух.
Плюси - будівництво в старій частині міста, к-сть новобудов в цьому районі низька, розташовано в 15хв пішки до центру та 5 хв до привокзальної з відки можна добратись в будь-який куточок Львова, близько - вокзал, аеропорт, привокзальний базарчик.

Забудовник

Мета

кажуть, що забудовник той самий, що поруч на Кокорудзи будує. так що я б на супер-пупер не розраховував би.

ціна від 1300, то за скільки ви його перепродасте? краще вже, на мій погляд щось від Авалону? ;)

update:
до того ж вкладатись в котел перед 19-20 роками, особисто, я б не став. якщо вже так підгора кудись влізти :) і район Лукаша влаштовує, то там, здається, ще є декілька 2-к. сертифікат є, чекаємо адресу і іншалла, весною на ремонт. метр там зара по 800 уе, я бачу потенціал росту.
так що думайте, адекватні сусіди не завадять!

update 2:
в центрі, я особисто, ще б перевіряв, кому земля до 39 року належала. в 2012 році ми ні крим, ні донбас ще уявити не могли б, тому, що нам майбутне готує ніхто не знає.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2018 12:03

Bolt написав:
  Долярчик написав:
  Ethereum написав:По любому бажано шумоізоляцію робити в міжквартирних стінах. Чутливість висока,як показує досвід в таких стінах.

... з чого саме порадите робити звукоізоляцію на стінах, щоб по мінімуму "красти" площу?
(начебто, якісь і плівки - є, і ще всякі різні ДОРОГІ штуки.... - але кажуть, що ефект слабуватий :roll: ) - вже це якось обговорювалось на сусідній гілці...

Коридор ,наприклад, можна корком обклеїти, він має 3 ,мм товщину і має звукоізоляційні властивості.Але задоволення не з дешевих.

... якраз коридор мене найменше цікавить..... бо в коридорі спати ж не буду! :D[/quote]

Треба робити шумоізоляцію там де стінки тонкі. Є спеціальна плівка ,мембрана ,є мінвата. Все залежить від цілі.
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2018 14:21

change_pm написав:
  Львівський БатяР написав:Що скажете товариство ?

Нижче мої міркування
Локація

Забудовник

Мета

кажуть, що забудовник той самий, що поруч на Кокорудзи будує. так що я б на супер-пупер не розраховував би.

ціна від 1300, то за скільки ви його перепродасте? краще вже, на мій погляд щось від Авалону? ;)

update:
до того ж вкладатись в котел перед 19-20 роками, особисто, я б не став. якщо вже так підгора кудись влізти :) і район Лукаша влаштовує, то там, здається, ще є декілька 2-к. сертифікат є, чекаємо адресу і іншалла, весною на ремонт. метр там зара по 800 уе, я бачу потенціал росту.
так що думайте, адекватні сусіди не завадять!

update 2:
в центрі, я особисто, ще б перевіряв, кому земля до 39 року належала. в 2012 році ми ні крим, ні донбас ще уявити не могли б, тому, що нам майбутне готує ніхто не знає.

Розглядав цей об'єкт, бо живу поруч. Згідний з плюсами/мінусами Батяра і з міркуваннями change_pm.

Доповню. Для місцевих мешканців цей район - не центр; центр починається біля головного корпусу університетут Франка і бібліотеки Стефаника. Хоча приємно, що ви нас віднесли до центру. Район гарний, але з кожним роком весь житловий фонд тільки зношується. Моніторю локальні ціни. По ціні 1000 уо за кв. м. на вторинці - майже відсутній попит: замовлення висять роками. Реально продати можна в залежності від стану по 850-900 (при вбитому стані - навіть 750 уо). Якщо ви візьмете зараз на котловані по 1300 уо, то для перепродажу це - печаль. Потенціал росту ціни від 1300 уо - нульовий, зато ризики величезні. Якщо піде платоспроможний попит, то він спочатку вдариться в пропозицію по 1000 уо, а ця пропозиція величезна, це як стіна в криптобіржовому стакані.

Якщо для дитини на виріст - інша справа, витрачаєте гроші на її комфорт. З такої позиції варто сходити в ЖК на вул. Кокорудза і глянути чи влаштовує якість цього забудовника. На Кокорудза вони також починали з 1300 і потім знизили на залишки-аеродроми. При меті взяти на виріст тим більше не поспішав би і чекав би на наступну кризу, обвал гривні, аж тоді шукав об'єкт з максимальної готовністю (і мінімальним ризиком).
Востаннє редагувалось geoleo в Чет 27 гру, 2018 17:21, всього редагувалось 1 раз.
geoleo

Подякував: 75 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 гру, 2018 14:54

Шевченка не думаю що буде перспективний район. Треба брати біля парку,тому що проблема екології вже є,а шукають же для дітей!
Тому однозначно- Погулянка,Новий Львів,можливо Сихівський масив( всі дитячі гуртки там),Пасічна...
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 гру, 2018 00:28

Ethereum написав:Шевченка не думаю що буде перспективний район. Треба брати біля парку,тому що проблема екології вже є,а шукають же для дітей!
Тому однозначно- Погулянка,Новий Львів,можливо Сихівський масив( всі дитячі гуртки там),Пасічна...

Парк Тауер?
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 289290291292293 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти