Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kreuz написав:Alfa_Bank Будь ласка дайте пояснення на оце питання.
Також прошу пояснити можливість комбінувати депозитні акції з оцього питання. Мова йде не про кеш'ю, а лише про депозити.
І які мої наступні дії після отримання картки Максимум для зміну тарифу на ЕКО?
Дуже дякую наперед. Вітаю зі святами!
kreuz, доброго дня. Питання потребує додаткового аналізу. Повідомлю після уточнення. З приводу комбінування, прошу вас пояснити, що ви маєте на увазі, так я це дві зовсім різні акції. Для зміни тарифу, після підписання документів та активації картки, зерніться до контакт-центру банку для подачі відповідної заявки. Щиро вітаю зі святами
curiousobro написав:Время нас рассудит, осталось всего-то месяц подождать
Извините, а что будет через месяц? Или Вы имеете в виду, что могут кэшбек закрыть? ИМХО то что ехо только на чуть-чуть пролонгировали - это уже было. просто годовые планы не просчитали и не утвердили на год. В мою бытность работы в банке было даже такое, что до начала года не утвердили смету и мы два первых месяца бумагу, канцелярку и пр. дребедень за свои покупали, пока не провели закупки. Но в чем Вы правы - все меняется. Вы вот выодили орешки как-то хитро. Но лавочку прикрыли. Я еще полтора месяца назад юзал Симу не задумываясь где платить, а сейчас вот комуналь картой другого банка, на Укрпочте - картой третьего и т.д. Но лично для меня, чтобы "орешки" меня заинтересовали надо чтобы за все покупки получалось хотя бы 4% чистыми. Это если кредитными. Если "своими" то 5%. Иначе не АнтиресТно . А там посмотрим - всякое может случится. Не приведи господь, но может придем и к тому что и моня с 1% грязными будут за счастье
Отсутствие возможности пополнения карт с депозита с 29.12.2018 г. до 02.01.2019 г. - это самая настоящая глупость руководства банка. Снятие с депозита и пополнение депозита со свободным движением средств должно быть доступно в любое время суток и 365 (366) дней в году.
Не по теме, но вдруг меня кто-то проконсультирует?
Банки продают валюты до 150 тысяч в день в гривневом эквиваленте без предоставления "документов".
Я хочу купить больше. Деньги белые, какие документы нужны - предоставлю. Только вот почему-то никто - ни КЦ, ни персональный менеджер совершенно не в курсе, что же это за документы и что я должен проделать, чтобы купить больше.
Кто-то некомпетентен или на самом деле не существует способа легально купить больше валюты?
Альфа-Банк Україна приготував новорічний подарунок для всіх, хто бажає примножити свої заощадження, – щедрий депозит зі ставкою до 21% річних у гривні.
Оформив гривневий вклад зі зростаючою ставкою у період з 27 листопада 2018 року по 31 січня 2019 року, клієнт отримує щомісячне зростання річних до 21%. Такі умови депозитної програми діють на вклади терміном на три місяці.
Щедрий депозит дає власнику максимальну прибутковість і гнучкі умови збереження коштів. Мінімальна сума вкладу становить всього 5000 грн, а якщо є бажання, клієнт може забрати вклад після закінчення кожного місяця без втрати відсотків, нарахованих за кожний повний місяць обслуговування депозиту.
Оформити депозит зі зростаючою ставкою можна в будь-якому відділенні Альфа-Банку Україна, на сайті банку або через інтернет-банкінг My Alfa-Bank. @@@@ Оформив даний вклад; перший період закінчується 3 січня; Як відбувається пролонгація чи потрібна участь вкладника?
3) дозволити здійснювати операції з продажу готівкової іноземної валюти або банківських металів одній особі в один операційний (робочий) день у сумі, що не перевищує в еквіваленті 150000 гривень у межах одного/однієї банку/фінансової установи.