Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Моя жінка не працює з дня народженная останнього із синів. Слава Богу. До того працювала головним бухгалтером - була пов"язана із групою Приват. А так зараз інколи грається: холст, масло... пейзажі... квіти... Сьогодні намалювала оселедця під шубою, вінегрет... ще там щось... Я віддячив: зробив "Криваву Мері"... втомилася ж... Горілка "Львівська" - хлопці зі Львова привезли... Сік томатний та сіль - турецькі... НОРМАЛЬНО!
УКраїнська якась громада є в Ваших турецьких краях?
Ще й яка! Був здивований потужною українською громадою тут. Працюють: - український хор - збираються двічі на тиждень на півдні Анталії, запрошуються на всі урочистості, в тому числі до не так давно до відкритого в Анталії Генерального консульства України. - дитячі танцювальні колективи. - театральна трупа - ось 21 грудня був мюзкл "Вечори на хуторі поблизу Диканьки". - працюють перекладачі та помічники нотаріусів - інколи людям треба готувати всілякі документи. - Генеральне консульство України в Анталії (Консул - молодий дипломат В"ячеслав Хоменко) відкрилося на так давно - і тільки на днях отримає право робити важливі документи - Доручення та паспорти... А ось приклад того, як одне одному допомагають. Оголошення... Українську громаду очолює пані Олеся... Павло Клімкін на відкритті Генерального консульства України в Анталії. Зліва направо: пан Дмитро - ведучий всіх урочистих заходів українського товариства, пан В"ячеслав - Генеральний консул України в Анталії, пані Олеся... Пан В"ячеслав особисто запросив мене прийняти участь у проведенні виборів на закордонній Виборчій дільниці в Анталії в березні... Та й взагалі, ви ж не сумніваєтесь, що я особисто зустрічався в Анталії і з Послом України в Туреччині паном Андрієм Сибігою, міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним... і не тільки...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 30 гру, 2018 21:56, всього редагувалось 1 раз.
Начитавшись жахів на Фінансовому форумі України про повну відсутність в Туреччині бетону, арматури, цементу, техники та фінансування, та про те, що все будівництво в країні зупинилося вщент, турки 31 грудня наполегливо працюють, працюють і працюють... Це неполалік від мене багатополосна автомобільна розв"язка на Кемер будується - великий обсяг робіт по водовідведенню вжде виконано, опори готові - і доливають нові, балки прольотів ставлять прямо "з коліс"... Тепло, сонячно, прямо літо... Аллах дбає про турецьких робітників...
Один із синів на панщині - його дівчина захотіла, щоби він відвіз її на її Toyota Camry на зустріч Нового року в San Diego... Вона взагалі мешкає біля Stanford university... то на південь від San Francisco... Зараз в Україні 10 ранку, в Туреччині - 11 ранку, а в Лос Анджелесi, в який вони щойно проїхали - якраз ніч... 12-а ночі з 30 на 31 грудня... Зупинилися біля Beverli Hills Tennis field... Сподобалося в Туреччині: я йшов зранку із пекарні із свіжим хлібом та бубликами Simit, і на вітринах магазинів з"явилися написи: Hosgeldiniz 2019! Вітаємо тебе, 2019!
kash написав:Расскажите пожалуйста про новогоднюю атмосферу в Анталье , в вашем районе - ёлочки, гирлянды -есть такое ? Турки отмечают Новый год?
Турки отмечают "Новый год", но гораздо спокойнее, чем в Украине. Если Вы знаете, в Европе как таковой Новый год не отмечают - например, в Польше вообще нет такого понятия, там отмечают ночь в 31 на 01 день Святого Сильвестра.
Сегодня с 19-00 (в Украине 18-00) за счет муниципалитета начинаются Новогодние мероприятия на набережной Средиземного моря Анталии - продлятся до 02-00 ночи! Концерты! Иллюминация! Фейерверки! Вот официальное объявление. Ёлочки живые продавались в МЕТРО - цена была что-то от 50 лир - 250 гривен. В основном покупают искусственные - цены от 10 лир (50 гривен) за елочку в 60 см высотой. Елочные гирлянды от 20 лир (100 гривен). Сегодня днем солнечно и тепло. +16.
shapo написав:
airmax78 написав:Все заметили как быстро Акурт ассимилируется? Вот увидите: скоро заговорит по-турецки и примет ислам. Мухаммед Акурт.
Если не примет будет зимми со всеми вытекающими
Не знаю, что такое "зимми" и что такое "медак"... Наверное, что-то колхозно-местечковое. Курсы турецкого языка есть для желающих: - есть платные... - есть бесплатные... (бесплатные только для тех, кто имеет ВНЖ) - есть на ютюбе... (для всех желающих, я лично склоняюсь к тому, что на ютюбе даже лучше).
На практике: если вы просто купили жилье для радостного проживания, то язык вам особо знать не нужно знать, разве что цифры... И то - от 1 до 5... На практике: знайте английский язык, молодежь в Турции очень даже хорошо говорит на английском...
Для airmax78: akurt свободно владеет украинским, русским, английским. Статьи и книги в европейских журналах публикует на английском. Разговорный - польский. Турецкий знает в пределах необходимого для комфортного проживания в Турции. Во всяком случае сегодня я смог купить в магазине то, что заказала жена, пообщаться с председателем ОСББ, с соседом, заказать баклажку воды и получить поставку Зарядного устройства к МакБуку (фирменное сгорело внезапно) со службы доставки ARAS.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 31 гру, 2018 18:17, всього редагувалось 2 разів.