Поступления от таможни в декабре упали на полмиллиарда по сравнению с декабрем 2017 года .
Борьба с контрабандой идет просто суперрешительными темпами. Темпы до такой степени решительные что в декабре 2018 поступления от таможни стали меньше чем в декабре 2017.
Поступления от таможни Декабрь 2018 - 29 671 млн.грн падение на 500 млн.грн по сравнению с декабрем 2017 ( -1,7% )
Перес де Куэльяр написав:Василь-Рівне Все майже так, як Ви описали. Сьогодні те саме, коли Чай махнув "красною тряпкою" перед ЛАДом, він мене у своїй відповіді приплутав, тобто я його не чипав. Поки ДС був відсутній, Фейслес дав ЛАДу зрозуміти, що «Нечего на зеркало пенять, коли рожа крива», то есть, не жалуйся на других, если сам виноват. ДС можливо не заходить на гілку Улана, то погляньте яка там склока під патронатом Модератора який не реагує на образи, а навіть собі дозволяє глузувати. Є конструктивна моя відповідь на образу з доказами Оресту. І погляньте, як де кого корчить від цього. Приберу сам, я за справедливість.
Мою відповідь на знущальне хамство ЛАДА на другий день Нового Року, не дивлячись на те, що його ніхто не зачіпав (Давайте всё же не заниматься подтасовкой и окозамилюванням, Вы же всё-таки не Вася. ) потерли в три секунди, його образлива маразматична дурня в мою сторону висить на форумі порушуючи всі правили ресурсу. Я цього не розумію, Якщо не витруть, чи ЛАД за собою не прибере, перейду в читачі.
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Сер 02 січ, 2019 21:06, всього редагувалось 4 разів.