Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Sungsam написав:Шановні! А підкажіть, чи начисляються EximBonus'и за поповнення рахунку: - Київстар - мобільний телефон - Київстар - домашній інтернет - DataGroup - домашній інтернет
Якщо так, то в повному обсязі (відповідно до типу карти), чи лише 0.5%?
П. 5.8 ПРАВИЛА ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ EXIMBONUS https://bonus.eximb.com/terms_and_conditions Моб. Киевс - 4814 на оф.сайте Все должны пройти с МСС 4812-4816, если правильно настроен терминал с кэшбеком 0,5%
lel написав:П. 5.8 ПРАВИЛА ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ EXIMBONUS https://bonus.eximb.com/terms_and_conditions Моб. Киевс - 4814 на оф.сайте Все должны пройти с МСС 4812-4816, если правильно настроен терминал с кэшбеком 0,5%
Дякую! Буду мати на увазі.
P.S. Я цей пункт з обмеженнями у Правилах бачив, але ну ніяк не пов'язував вказаний Вами підпункт (як і будь-які інші) з переліченими мною операціями.
Скажіть, а у всіх відсотки за Новорічним падають спочатку на 2638, а уже звідти на картковий? У мене відсотки нарахували ще 29.12, а на картковий вони потраплять лише завтра. Трохи якось...
klug написав:Скажіть, а у всіх відсотки за Новорічним падають спочатку на 2638, а уже звідти на картковий? У мене відсотки нарахували ще 29.12, а на картковий вони потраплять лише завтра. Трохи якось...
Тоже. Только номера счетов другие. Видимо разные дирекции.
klug написав:Скажіть, а у всіх відсотки за Новорічним падають спочатку на 2638, а уже звідти на картковий? У мене відсотки нарахували ще 29.12, а на картковий вони потраплять лише завтра. Трохи якось...
Думаю, що у вас так само. У ІБ фотмат наступний: МФО.рахунок(2638хххх).код валюти.
Думаю, що у вас так само. У ІБ фотмат наступний: МФО.рахунок(2638хххх).код валюти.
2638 - счет для %%, они там копятся, а сливаются на текущий/карточный по команде Команда будет в 1й раб. день. А год закрыли 29м дек., т.е. следующий период, который выплатят 1го фев. будет с 30дек по 31 янв. -- ооой много то как накапает %%
У меня по другому: 29.12.2018 29.12.2018 322313 7041710000 АТ УКРЕКСІМБАНК 00000,21 НАРАХУВАННЯ ВІДСОТКІВ НА РАХУНОК НАРАХУВАНЬ ЗА ПЕРІОД 01.12.2018 - 31.12.2018 ЗГІДНО З ДОГОВОРОМ №