ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Чай, ты угадал, сегодня 7го в пнд курс 27,90...в Одессе и Черновцах Правда в Киеве, Днепре, Харькове, даже Львове выше 28.Но то городишки спекулянты, не обращай внимания
Спробую вгадати на завтра. Здається,Сибарит писав,що на завтра не встигне на міжбанк зайти подвійна порція валюти,вона буде післязавтра. Тому схиляюсь до того,що міжбанк завтра піде вгору,але позначку у 28.00 на купівлю не перетне.
Не вгадав. Якщо чесно,то вчора думав що піднятись на 22 копійки (з 27.78 до 28.00) НБУ не дасть,а почне гасити. А сьогодні на тверезу голову подумав інше - ну раз сьогодні аукціон з ОВДП,то НБУ не гасить,щоб нерезиденти якомога дорожче продались. А завтра - вниз.
Чай, ты угадал, сегодня 7го в пнд курс 27,90...в Одессе и Черновцах Правда в Киеве, Днепре, Харькове, даже Львове выше 28.Но то городишки спекулянты, не обращай внимания
Спробую вгадати на завтра. Здається,Сибарит писав,що на завтра не встигне на міжбанк зайти подвійна порція валюти,вона буде післязавтра. Тому схиляюсь до того,що міжбанк завтра піде вгору,але позначку у 28.00 на купівлю не перетне.
Не вгадав. Якщо чесно,то вчора думав що піднятись на 22 копійки (з 27.78 до 28.00) НБУ не дасть,а почне гасити. А сьогодні на тверезу голову подумав інше - ну раз сьогодні аукціон з ОВДП,то НБУ не гасить,щоб нерезиденти якомога дорожче продались. А завтра - вниз.
Отдаю тебе должное. что признался в неугадал.зато некоторые угадали, считая что после праздников пойдёт рост.
tea написав:Не вгадав. Якщо чесно,то вчора думав що піднятись на 22 копійки (з 27.78 до 28.00) НБУ не дасть,а почне гасити. А сьогодні на тверезу голову подумав інше - ну раз сьогодні аукціон з ОВДП,то НБУ не гасить,щоб нерезиденти якомога дорожче продались. А завтра - вниз.
Отдаю тебе должное. что признался в неугадал.зато некоторые угадали, считая что после праздников пойдёт рост.
orest написав:Я не забороняю нікому писати. Більше того, радий новим адекватним дописувачам, з якими можна предметно обговорити профільні питання. Крім того, голосувалка великий плюс теми і передбачає збільшення учасників. Але родзинка теми була профільність. Решту фігні на ресурсі можна знайти тонни, хоча б в "Контексті...". Через 5% профільності і гору непотребу я туди не заходжу практично, хоч там ще якось тримається і Сибарит і Іскатєль і ще пару адекватів. Тому ПРОШУ зберегти якусь автентичність і корисність гілочки. Всяку чухню можна обговорити в інших місцях. І сміття сюди потягнулося тоді, коли непрофільних розмов стало більше... Зрештою, це моя думка... А кожен сам вирішує що робити. Контекст 2, значить Контекст 2, але без мене. П.С. і грубо затикають рот останнім часом саме мені. Кілька разів я уже мирився... П.П.С. Того viewtopic.php?p=4543465#p4543465 предметно не знайшлося кому обговорити. Зато про з пальця висмоктане "критичне зубожіння 97% населення" навалили кілька сторінок. І всякого іншого. Можна все, алеж і міра б мала бути, мабуть...
Прежде чем я дам вам подсказку о том,что же происходило и будет происходить с курсом,ответьте, пожалуйста, на такой вопрос-что такого отличительного было в 2018 году в отличии от 2017 или 2016? Что существенно было не так в 2018 году? Если ответите на этот вопрос всего 4-мя буквами, то вы поймёте от чего сейчас зависит курс,можете смеяться,но это так.
sinus написав:Что существенно было не так в 2018 году? Если ответите на этот вопрос всего 4-мя буквами, то вы поймёте от чего сейчас зависит курс,можете смеяться,но это так.
Провидець написав:Что существенно было не так в 2018 году? Если ответите на этот вопрос всего 4-мя буквами, то вы поймёте от чего сейчас зависит курс,можете смеяться,но это так.
А можно ответить 2 буквами? ХЗ
Ні. Тільки чотирма. Морфей на валютній гілці дав Провидцю на вибір дві пігулки,Провидець вибрав одну,ковтнув і пішли видіння.
sinus написав:Прежде чем я дам вам подсказку о том,что же происходило и будет происходить с курсом,ответьте, пожалуйста, на такой вопрос-что такого отличительного было в 2018 году в отличии от 2017 или 2016? Что существенно было не так в 2018 году? Если ответите на этот вопрос всего 4-мя буквами, то вы поймёте от чего сейчас зависит курс,можете смеяться,но это так.
Облігації, прибуток не оподатковується, мрія кожного олігарха - мильна бульбашка, яка рано чи пізно лусне.
sinus написав:Прежде чем я дам вам подсказку о том,что же происходило и будет происходить с курсом,ответьте, пожалуйста, на такой вопрос-что такого отличительного было в 2018 году в отличии от 2017 или 2016? Что существенно было не так в 2018 году? Если ответите на этот вопрос всего 4-мя буквами, то вы поймёте от чего сейчас зависит курс,можете смеяться,но это так.
Облігації, прибуток не оподатковується, мрія кожного олігарха - мильна бульбашка, яка рано чи пізно лусне.
Добавлю. В трамвайной голосовалке я проголосовал за последний вариант. Мне кажется, что по большей части пересичные сегодня больше смотрят на цены, а не на курс. Цены сдержать не могут. Поэтому, думаю, курс именно ради выборов держать не будут. А агитация будет основываться на ценах на газ. Поэтому стараются увести от экономики и свести к вере, языку и т.п. Из-за выборов в случае каких-то эксцессов могут быть, на мой взгляд, только кратковременные выплески. Стоит заметить, что сегодняшняя ситуация с нашими ЗВР и займами позволяет в ближайшее время удерживать курс, хотя смысла в этом не вижу. И ещё. Мы всё больше превращаемся в с/х страну. Хотя Qwerty пишет о высокотехнологичном с/х, не считаю это хорошей перспективой.
10/9/9 написав:Облігації, прибуток не оподатковується, мрія кожного олігарха - мильна бульбашка, яка рано чи пізно лусне.
Так,перша бульбашка лусне в кінці лютого.
Провидцю - хочу Вас запросити для участі у конкурсі прогнозів курсу. З Вашими здібностями бачити майбутнє,вважаю,у Вас найкращі шанси для перемоги. Ну а Модератор Трініті (Ірина)...