Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
MASolomko написав:А где конкретно тарифы по кредитке ВСЕМОЖУ на сайте банка?
Смотрел файлик "Тарифи на обслуговування фізичних осіб (чинна редакція)", но там новичку можно запутаться. Да и поиском в том файле не нашел тарифов ещё по кредитке soloМАНДРИ.
многие кто форум читает,не менее часто используют соседний минфин для получения дополнительной прибыли . Я например от ПУМБ через минфин получил целый 0 , так как считаюсь действующим ВКЛАДЧИКОМ , а не КЛИЕНТОМ , так как имею карточные , не нулевые счета . В свое время Банк Кристал , у которого я также КЛИЕНТ , но не вкладчик , потому что уже 3 года с хвостиком имею остаток на карточном счету . Теперь о выводах , при наличии в обоих банках остатков на карточных счетах , два банка по-своему усмотрению считают что такое НОВЫЕ ДЕНЬГИ , новый ВКЛАДЧИК и СТАРЫЙ Клиент .
По Кристаллу выплата была по сроку , а ПУМБ - 999999999 )
Нее, ну они психи... но эт ж тока нам понятно -- адекватным клиентам ну а с психом нуна аккуратнее общаться думаю таки 150 за 90 дн покатит Для подстраховки советую получить через них выплату по Фонду на 50..100К, мож и успокоятся
clientage написав:Нее, ну они психи... но эт ж тока нам понятно -- адекватным клиентам ну а с психом нуна аккуратнее общаться думаю таки 150 за 90 дн покатит Для подстраховки советую получить через них выплату по Фонду на 50..100К, мож и успокоятся
Та ну, це дурня-пробувати вгадати, за які суми лочать ці неадеквати. Скунц свого часу домахався за 150к в місяць-надав виписки з депо, квитанції про оплату і прихід коштів, довідку з роботи про доходи-тихо відклеїлися і більше не довбали. Це скунц-то! Але з лумумбою причина інакше. Їм НБУ вставив пістон за недопрацювання у фінмоні-і ці кури, щоб продемонструвати бдітєльность, у творчому рвєнії тупо пройшлися по списку ІНН з великими оборотами за 2018 рік. Вигнали і тих, хто по пару лямів грн у місяць ганяв, і просто просунутих юзерів, які юзають фрішні сервіси банку. Чорт забирай, деякі інодочки за 300к обороту по рахунку тобі видають безкоштовний World Elite, а ці дебіли виганяють за нещасні 150к в місяць! Ну та й фіг з ними, death is not fatal (c) Anarchy Online з 2000х
clientage написав:Нее, ну они психи... но эт ж тока нам понятно -- адекватным клиентам ну а с психом нуна аккуратнее общаться думаю таки 150 за 90 дн покатит Для подстраховки советую получить через них выплату по Фонду на 50..100К, мож и успокоятся
Та ну, це дурня-пробувати вгадати, за які суми лочать ці неадеквати. Скунц свого часу домахався за 150к в місяць-надав виписки з депо, квитанції про оплату і прихід коштів, довідку з роботи про доходи-тихо відклеїлися і більше не довбали. Це скунц-то! Але з лумумбою причина інакше. Їм НБУ вставив пістон за недопрацювання у фінмоні-і ці кури, щоб продемонструвати бдітєльность, у творчому рвєнії тупо пройшлися по списку ІНН з великими оборотами за 2018 рік. Вигнали і тих, хто по пару лямів грн у місяць ганяв, і просто просунутих юзерів, які юзають фрішні сервіси банку. Чорт забирай, деякі інодочки за 300к обороту по рахунку тобі видають безкоштовний World Elite, а ці дебіли виганяють за нещасні 150к в місяць! Ну та й фіг з ними, death is not fatal (c) Anarchy Online з 2000х
Памятаєте нашу розмову про "перемогу через поразку" років 2 тому?