Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
tea написав: Я б,наприклад,на місті Порошенка використовував би адмінресурс як метод кнута і пряника. Наприклад - збирає заврайоно директорів шкіл і дає задачу - всім вчителям проголосувати за Порошенка.Як доказ - принести з дільниці фото на смартфоні з галочкою навпроти потрібного кандидата.Бонус - 1000 грн. за голос.
Чай, вашу учетку кто-то взломал? Вы начали писать какую-то бредятину.
ЛАД написав:.... Я Вам, конечно, верю, но большая просьба давать ссылку на такие сообщения, чтобы можно было посмотреть кто, как и когда проводил такой эксперимент. Ну и сомнений меньше будет.
Раз дискуссия по газу продолжилась, докладываю (с) для владельцев плит+колонок: у меня расход 22-24 м3/мес на двоих. Из них 6 вылетает через фитиль (Юнкерс росс производства).
ЛАД написав:Вам, конечно, верю, но большая просьба давать ссылку на такие сообщения, чтобы можно было посмотреть кто, как и когда проводил такой эксперимент. Ну и сомнений меньше будет.
Досі всі облгази орієнтуються на ґрунтовну наукову розвідку вітчизняних фахівців, проведену під егідою USAID з жовтня 2011 року по вересень 2012-го. Були оброблені дані майже 47 000 домогосподарств. І виведені середні показники споживання газу на місяць на одну людину: 6 кубометрів газу за наявності газової плити, і 18 куб. м − за наявності газової плити і газової колонки.
Саме тому, коли у вересні 2014 року Кабмін встановив схожі норми, знизивши їх майже в півтора рази з діючих на той момент, облгази сприйняли рішення спокійно. Сьогодні ситуація ускладнилася.
Дякую! Але Starikan навiв з власного досвiду значно меншi цифри.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 03 лют, 2019 03:46, всього редагувалось 1 раз.
freeze написав:Посмотрел несколько букмекерских контор. Порошенко побеждает без вариантов и с огромным отрывом. Желающие могут хорошо подзаработать.
То - до Лібо. Лише він має план - як з 40 тис.доларів,поставлених на Хорватію за 10 днів до фіналу,в два кроки запланувати виграти мільйон і прокакати все. П.С.Порошенко по країні будує мережу.Буде підкуп виборців у завуальованій формі.Плюс адмінресурс в Харкові і Одесі.Умови одні - Труханова і Гєпу ніхто не чіпає,взамін ті дають потрібний результат по цих двох містах.Думаю,що на багатьох учатсках в цих містах будуть тітушки Гєпи і Труханова.
От поэтому обязанность каждого идти и голосовать, чтоб голос не использовали... (хотя лично я вообще ни за кого не хочу голосовать, зная что все равно, позже, по-любому будет ощущение, что об тебя вытерли ноги . Но придется, идти "выбирать меньшее зло") А если предлагают деньги нужно брать, но голосовать как хочешь используя , как уже заметили, затирающуюся ручку или вообще карандаш-резинку. Вот так нужно с ними.
Starikan написав:tea У Бойко в программе этого бреда нет. Только снижение тарифов на газ. Вы цитируете трёп Рабиновича, когда он еще якобы собирался баллотироваться.
Рабіновіч,взагалі то,тепер мітить на пост прем"єра. І йому кожен виборець в разі обрання і задасть питання - А пам"ятаєш,в телеефірі за 12.12.18 ти обіцяв.... Збираєшся виконувати?
А в цей час загальне число кандидатів вже 60+, тільки з мого райцентру 3 претенденти...
freeze написав:Дааа, сегодня очередь была в ЦИК, а Германа всё нет /c/ Завтра последний день. Станиславский отдыхает, интрига нарастает, тревожный стук барабанов. Волнуюсь еще больше.
За кого так журитесь? Якщо за Смішка, то він ще 25-го заніс.
Alex2007 написав:используя , как уже заметили, затирающуюся ручку или вообще карандаш-резинку
Самый простой и дешевый способ - берется кусочек черной/синей нитки, выкладывается "галочка", фоткается, убирается, голосуешь как желаешь. Опробовано студентами еще лет 10 назад.
Ой+ написав:А в цей час загальне число кандидатів вже 60+, тільки з мого райцентру 3 претенденти...
freeze написав:Дааа, сегодня очередь была в ЦИК, а Германа всё нет /c/ Завтра последний день. Станиславский отдыхает, интрига нарастает, тревожный стук барабанов. Волнуюсь еще больше.
За кого так журитесь? Якщо за Смішка, то він ще 25-го заніс.
Starikan написав:tea У Бойко в программе этого бреда нет. Только снижение тарифов на газ. Вы цитируете трёп Рабиновича, когда он еще якобы собирался баллотироваться.
Рабіновіч,взагалі то,тепер мітить на пост прем"єра. І йому кожен виборець в разі обрання і задасть питання - А пам"ятаєш,в телеефірі за 12.12.18 ти обіцяв.... Збираєшся виконувати?
Ну и какой с рабиновича премьер. Он же только пи деть умеет. Я еще понимаю с его вышеупомянутым талантом на пост спикела велховной лади