Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 302303304305306 ... 1055>
Повідомлення Додано: Суб 02 лют, 2019 14:41

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Давайте про комерційні приміщення поговорим. Бо ті нововобуди вже якось стають нецікаві. Як будували шлак так і далі будуть будувати.
Alex 85

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лют, 2019 17:16

У Львові я ще такого не чув, але "...ничто не вечно под Луной..."

Нова тенденція на ринку нерухомості.
У Дніпрі забудовники набудували "квартир" - ну як квартир - бетонних паралелепіпедів - площею по 120 квадратів у хмарочосах по 25 поверхів.
Бажаючих купити - нуль. Ну, майже... хоча Дніпро - місто багатих людей...

То тепер роблять так:
- сам забудовник пропонує двом панам скинутися та купити оцю "прєлєсть" - точніше бетонний паралелепіпед - на 25 поверсі.
- купують 2 пани тую прєлєсть.
- ставлять перегородку та розділяють тую прєлєсть на 2 квартири. Точно поділити не вдається, щось приблизно так: 55+65 квадратів.
- поділенню сприяє те, що за проектом у тієї прєлєсті передбачено 2 туалети. Як відомо, людина без мозку може жити скільки завгодно, а без туалета - не більше 7200 секунд.
- ву а ля, маємо новинку: перероблено із однієї квартири - дві квартири - із того одного з двох паралелепіпедів зліплено "двушку". Така двушка здається - ціни піднялися - по 14 000 гривень.
Витрати:
- бетонний паралелепіпед - 55х670$=36 850 $
- ремонт та обладнання: від 5 000$ to 10 000$
- виручка: 14 000 гривень на місяць ЧИСТИМИ або 500 долярів на місяць, або безподаткових 6 000$ на рік.
- долар: 27,5 гривні.
- ефективність:
(36850+(5000+10000)/2) - 100%
(500х12)-х%

х=((500х12)х100)/44350=13.52% річних. Це по валюті під назвою "доляр".
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2019 10:46

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

.... от я вчора вибрав пару цікавих речень Джампа і Акурта про охорону(про її безвідповідальність) і закинув їх у Вайбер-групу..
- і що? - за цілий день вчора і до сьогодні набрав мій допис(а точніше ваші деякі речення) аж 7 лайків! - от бачити, які "СВІДОМІ" наші мешканці! :roll:
- і ще від себе додав: навіщо нам така охорона, яка нам не може, навіть, 20тис.грн компенсації відшкодувати(при таких масштабах), якщо щось пошкодять...

- як камінь в воду..... бульк.... тиша...
- таке враження, що тільки мені щось треба, що тільки я цікавлюсь своїм будинком і все, що з ним пов'язане! - а всім - по барабану!!! :evil:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2019 11:31

Долярчик написав:.... от я вчора вибрав пару цікавих речень Джампа і Акурта про охорону(про її безвідповідальність) і закинув їх у Вайбер-групу..
- і що? - за цілий день вчора і до сьогодні набрав мій допис(а точніше ваші деякі речення) аж 7 лайків! - от бачити, які "СВІДОМІ" наші мешканці! :roll:
- і ще від себе додав: навіщо нам така охорона, яка нам не може, навіть, 20тис.грн компенсації відшкодувати(при таких масштабах), якщо щось пошкодять...

- таке враження, що тільки мені щось треба, що тільки я цікавлюсь своїм будинком і все, що з ним пов'язане! - а всім - по барабану!!! :evil:

це реалії :oops:

не переймайтесь тією охороною, не потрібна вона Вам
Ви же не зберігатимете вдома мільйони :wink:

нюанс: зачекайте із ремонтом хоча б до літа
нехай будинок хоч трохи "підсохне", вийде волога
зробите ремонт зараз - до року часу можуть потріскати стіни - будинок дасть осадку

в ідеалі - не робити ремонт хоча б рік часу від здачі будинку
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2019 11:38

Пани - адекватні форумчане вище - вам, пан Долярчик, про те й писали:
"Артель: "Напрасный труд!""

- Ніколи ви не домовитеся із власниками всіх 200-т квартир.
- Ніколи охорона ні за що не буде відповідати, бо її юридичний статус не визначений. Хто буде ризикувати життям заради подряпини на вашому авто?

Що тут робити?
а) не нервуватися: Не такий страшний чорт, як його малюють. Особисто в мене враження, що люде стали більш свідомими і менше крадуть. Тим більше, що попереду у Вас - пан Долярчик - 2 (два) роки відкритих дверей під"їздів, шум вибивання перегородок, сміття затягування гіпсокартону, цементу, сумішей для шуткатурки, винесення десятків мішків із вибитими частинами перегородок, безкінечне сверління у мозок дрілями, звук цегли, що падає у вас у вентиляційні отвори і кухні, і ванної кімнати, і таке інше. Двері під"їздів весь час будуть роззяплені, а охорона не буде розуміти, хто тут чужий, а хто тут свій.

б) коли у дворі приятелів у Львові трохе пошкодили скромне БМВ Х5 у сусіда - намагалися відкрти двері та якось не відкрили. (Камери зафіксували 2-х молодиків, що о 2-ій ночі вешталися по подвір"ю. Камери спрацювали ДОБРЕ: було чітко видно красиві капюшони на головах) то громадскість почала думати, як від тої біди охоронятися.
Було розглянуто 400 варіянтів по числу квартир житлового комплекса.
Жоден із варіянтів під час голосування не набирав більше 1-го або 2-х голосів.

Тоді прийшли до висновку, що спасіння душ тих, что втопає, є клопіт тих, хто втопає.
Найбільш реалістичним виявився такий варіянт:
- двір між двома будинками. Парковочні "гостьові" місця. Майже всі - десь 75 відсотків - зайняті. Під"їздів - п"ять. Вїзд на двір - через автоматичний пластиковий шлагбаум з одного боку (звісно, той пластиковий шлагбаум тільки "для блізиру"). З другої сторони - тупік, хоча можна виїхати на подвір"я іншого будинку.
В цьому торці поставили будку за власні кошти. Підвели світло. Посадили людину тільки на ніч з 22-00 до 06-00.
Людині дали завдання: тільки дивитися, не "нариватися", і в разі необхідності включати електричний дзвінок та при небезпеці дзвонити ініціативній групі. Двір всю ніч освітлюється за рахунок ОСББ.
- крім того домовилися так: хто встає вночі чи до туалету, чи ще до чого - обов"язково виглядати у вікно та окинути зором, чи не бачить чого підозрілого. Телефони сусідів є у кожного. Автівки вже вивчили, де чия, якого коліру та масті.
За останні два роки проблем не було. Перехрещуся...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2019 11:52

Alex 85 написав:Давайте про комерційні приміщення поговорим. Бо ті нововобуди вже якось стають нецікаві. Як будували шлак так і далі будуть будувати.

Розкажіть, що розглядаєте і що пропонують, в якому районі, під який вид бізнесу?
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2019 12:01

jump написав:
  Долярчик написав:.... от я вчора вибрав пару цікавих речень Джампа і Акурта про охорону(про її безвідповідальність) і закинув їх у Вайбер-групу..

це реалії :oops:

не переймайтесь тією охороною, не потрібна вона Вам
Ви же не зберігатимете вдома мільйони :wink:

нюанс: зачекайте із ремонтом хоча б до літа
нехай будинок хоч трохи "підсохне", вийде волога
зробите ремонт зараз - до року часу можуть потріскати стіни - будинок дасть осадку

в ідеалі - не робити ремонт хоча б рік часу від здачі будинку

строители говорят - что 3-5 лет... Чтобы
1. дом дал осадку и потом не давал трещин по свежему ремонту.
2. чтобы хотя бы ваши соседи слева справа снизу сверху уже успели сделать ремонт с перфоратором иначе все те же трещины и прочее (зависит от толщины перегородок между вами).
3. не забывайте хоть про какую-то шумоизоляцию, в группе из 200 соседей вы потом каждую ночь буде-те читать ругань, о том что: кто это топчется по ночам надо подо мной, кто там кричит, кто там ... сексом занимается - и таких разборок несколько раз за неделю с угрозами вот сейчас выйду и подойду к нему... Естественно на возмутителя спокойствия это не действует (он в такие моменты не читает вайбер или его там и нет), а вот пол дома втягивается в ругань посреди ночи. А еще круче посреди рабочего дня у всех ложатся спать дети (при этом у кого-то до обеда, у кого-то в обед, а у кого-то после обеда) и перестаньте работать с перфоратором.
:twisted:
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2019 12:39

Чи всі забудовники у Львові будують будинки застосовуючи у вигляді фундаменту тільки плиту? (чому не сваї?) Адже до Карпат тут недалеко, сейсміка...
bureau

Подякував: 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2019 12:49

ol_zy написав:в ідеалі - не робити ремонт хоча б рік часу від здачі будинку

строители говорят - что 3-5 лет... Чтобы
1. дом дал осадку и потом не давал трещин по свежему ремонту.
2. чтобы хотя бы ваши соседи слева справа снизу сверху уже успели сделать ремонт с перфоратором иначе все те же трещины и прочее (зависит от толщины перегородок между вами).
3. не забывайте хоть про какую-то шумоизоляцию, в группе из 200 соседей вы потом каждую ночь буде-те читать ругань, о том что: кто это топчется по ночам надо подо мной, кто там кричит, кто там ... сексом занимается - и таких разборок несколько раз за неделю с угрозами вот сейчас выйду и подойду к нему... Естественно на возмутителя спокойствия это не действует (он в такие моменты не читает вайбер или его там и нет), а вот пол дома втягивается в ругань посреди ночи. А еще круче посреди рабочего дня у всех ложатся спать дети (при этом у кого-то до обеда, у кого-то в обед, а у кого-то после обеда) и перестаньте работать с перфоратором.
:twisted:[/quote]

Долярчик не витримає ще 3-5років :lol:
тому й написав - рік або хоча б до літа 8)

деяким сусідам глибоко начхати на шум, який вони створюють іншим
є дибіли, які довбуть перфоратором в 1-й ночі або в 7 ранку і ще й у неділю
тягають меблі по ночах

Долярчику, ще раз подумайте над моєю пропозицією продати /купити/продати/купити лялю із ремонтом 8) внести туди на руцях щасливу жону і одразу за дверима зайнятись шаленим секасом, отримуючи одночасно два оргазми: від секасу і від наявності новенької, умебльованої квартири :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2019 13:03

Та я б "їв тістечка, а не давився б пісною булочкою"!- Але!!

...дякую за поради... - в ідеалі - все то так: і про те, що "вистояти" пару років будинок має...... і почекати,поки сусіди проблять ремонти....
- так, - все вірно/правильно...
- якщо б я жив, на моменті, десь окремо і мав можливість почекати...
- а так, як я живу вже ~ 9р. в тещі - то я би вже в ті ГОЛІ СТІНИ в'їха би, но щоб окремо!- не те, щоб на якісь тріщини/звуки і ще щось заморочуватись!!!

...то ж завдання собі поставив: - до літа зробити ВСЕ "під ключ", щоб в червні вже в'їхати в СВОЄ ЖИТЛО!!!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

#<1 ... 302303304305306 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, Google Adsense [Bot] і 2 гостей