квестор написав:Малюку "Дойчу" видали "путівку в життя" . Бачте...новонароджені "діти" будуть підростати...життя триває....
А работа с физлицами входит в планы? Скажите кто знает ...
Мабуть, ні....Дойч, здається за межами своєї батьківщини у роздіб не бавиться.
Акцентую увагу на свмому факті появи банківського "гранда".....бо, дуже тішить різниця в оцінках перспектив банківського ринку України ...між Дойчом...і більшістю різних "аналітегів"....прикольно..
Шановні, це добре?
У Промінвестбанк 24 вересня надійшов перший транш коштів від найбільшого акціонера - російського Внєшекономбанку - у розмірі 375 млн. доларів у рамках першого етапу розміщення акцій додаткового випуску.
Уважаемый Квестор.Является ли невозможность погашения евробондов Нафтогазом фактическим дефолтом в случае отказа инвесторов от реструктуризации?И будет ли это считаться выборочным дефолтом Украины,поскольку Нафтогаз госпредприятие?Какое влияние такой вариант развития событий окажет на банковскую систему?
romanov1 написав:Уважаемый Квестор.Является ли невозможность погашения евробондов Нафтогазом фактическим дефолтом в случае отказа инвесторов от реструктуризации?И будет ли это считаться выборочным дефолтом Украины,поскольку Нафтогаз госпредприятие?Какое влияние такой вариант развития событий окажет на банковскую систему?
1)....думаю, що більшість інвесторів погодиться на реструктуризацію....
2)...."Нафтогаз" - окремий господарюючий субєкт, згідно українського законодавства засновник (держава) не несе відповідальності по його боргах.....такі борги відносят до "квазідержавних", себто усі сподіваються на підтримку держави в таких ситуаціях....і вони її отримують, найчастіше у вигляді гарантій.
3)...як завжди.... ніяк...
MaryanM написав:"Може і Мегабанк (сама назва чого варта)) ) скоро дістанеться до нормальних палат. Що скажете, Квесторе?
Так, мені теж дуже цікаво почути думку шановного Квестора. Дозволю собі зауважити що Мегабанк зміг викраскатися з зимової кризи без допомоги хвельдшерських санітарів хоча здавалось що він ось-ось загримить до палати Ж ....
Крім того, незважаючи на низку скандалів, він якось зумів отримати схвальну увагу з боку ЄБРР та співробітництво - чи не єдиний з українських Г-банків якщо я не помиляюсь ...
....браві санітари( ЄБРР та KfW) внесли пацієнта Мегабанк у коридор..
....лежить він там...а я звикаю ..
Квестор, так сколько там курящих пациентов в коридоре ошивается?
ПУМБ, Хрещатик, Мегабанк...кто еще? задымили уже весь коридор...может пора им какую-то "коридорную" курилку выделить и по первым числам обнародовать ниже палаты "В"?
yuma написав:Квестор, так сколько там курящих пациентов в коридоре ошивается? ПУМБ, Хрещатик, Мегабанк...кто еще? задымили уже весь коридор...может пора им какую-то "коридорную" курилку выделить и по первым числам обнародовать ниже палаты "В"?
...нехай там стоять....бо, місць нема...забагато їх цих пацієнтів...
..а так, проходячи по коридору і подивлюсь...
По мнению специалистов Fitch Правэкс-Банку может не хватить 50 млн евро, которые материнская структура планирует «влить» в его капитал в IV квартале этого года.