Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 306307308309310 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 04 лют, 2019 18:37

ol_zy написав:Кстати когда я самостоятельно перекрашивал стену - в другой цвет - расход был согласно рекомендаций продавца (на банке такой же написан был), правда и валик я брал по его рекомендации.

Можно посилання на фарбу і валік? Думаю, всім може в пригоді бути.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 04 лют, 2019 20:13

akurt написав:Вы правы, конечно...
Всё не угадаешь... и не предусмотришь...
Я вот вроде вместе с сыном продумывал каждый "пук" - и то сейчас вижу: в каждой комнате есть лишние розетки.
А вот с модемом не угадал - пришлось лепить удлинитель...
А вот в кухне - всё продумали до мелочей - и нет ничего лишнего...
В одном месте хотели сделать 4 розетки в ряд - кафельщики виновато щурясь, спросили: "Мы уже 2 кафелины испортили, конечно, пойдут в другом месте, но - может быть - всё же не 4 в ряд, а три?"
Так что диспут очень полезный - пусть пан Долярчик в первой в своей жизни собственной квартире - попробует всё предусмотреть.
По поводу того, уложится ли он в 5 000 долларов.
Как раз в эти дни становятся на старт мои приятели, что купили бетонный параллелепипед под квартирантов - посмотрим, во что и кто, и как уложится...
Там парни - муж и жена - опытные!

Для справки: максимальное количество квартир под сдачу у моих других приятелей - в Киеве - 9 (девять).
Народ опытный...

Два подрозетника , больше не надо, имхо.
Не зная их квадратуры общей , сложно зделать вывод.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лют, 2019 20:33

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Всех софорумчан с наступившим Новым годом! По лунному календарю.Всем удачи , здоровья , денег :D .....
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 00:25

Vadim V написав:Всем удачи , здоровья , денег .....

Розкажіть, чи отримали свій джек-пот?

Мої знайомі знайшли квартиру на вторинці, готові були брати кредит, продавець захотів тільки кеш без усіляких банків і відкриття рахунків. А Ви як?
Востаннє редагувалось Lambada в Вів 05 лют, 2019 01:53, всього редагувалось 1 раз.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 01:45

change_pm написав:
  ol_zy написав:Кстати когда я самостоятельно перекрашивал стену - в другой цвет - расход был согласно рекомендаций продавца (на банке такой же написан был), правда и валик я брал по его рекомендации.

Kolorit Premiun 7 (матовя) или 20 (полуматовая). Но сейчас они изменили линейку и это что-то типа https://kolorit.ua/dynasty/
Это укринский завод Tikkurila, т.е. типа их аналог. По цене тогда была раза в 2 дешевле оригинала.
Брали именно матовую ее надо равномерно наносить иначе под углом могут быть заметны мазки, а вот с глянцевой надо играться - хорошо заметно, если не идеально делать.
Про валик уже не скажу - давно брали сразу вместе с краской (брали в магазинчике, которые именно тикуриллой занимаются, хотя в эпицентре тоже есть) и пользуемся до сих пор, если надо. С мелкими ворсинками точно, с большими и расход хуже и ложится не очень.
Смотрите на дату производства - читал один из отзывов (брали в эпицентре и скорее всего залежалую или какую-то левую партию, может замерзала), что краска сворачивалась после высыхания и потом пленкой так и отрывалась от стены - я такого не наблюдал, и красили даже старую снежку и все ок (даже той что лежала давно - остатки).
По цвету - рекомендация продавца - брать на 1, а лучше 2 тона светлее, чем та что понравилась на пробнике - на стене выходит более насыщенной и от того темнее.
Есть красители очень дорогие, т.е. можно сэкономить взяв похожий цвет из соседнего ряда.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 01:56

Vadim V написав:
  akurt написав:Вы правы, конечно...
Всё не угадаешь... и не предусмотришь...
Я вот вроде вместе с сыном продумывал каждый "пук" - и то сейчас вижу: в каждой комнате есть лишние розетки.
А вот с модемом не угадал - пришлось лепить удлинитель...
А вот в кухне - всё продумали до мелочей - и нет ничего лишнего...
В одном месте хотели сделать 4 розетки в ряд - кафельщики виновато щурясь, спросили: "Мы уже 2 кафелины испортили, конечно, пойдут в другом месте, но - может быть - всё же не 4 в ряд, а три?"
Так что диспут очень полезный - пусть пан Долярчик в первой в своей жизни собственной квартире - попробует всё предусмотреть.
По поводу того, уложится ли он в 5 000 долларов.
Как раз в эти дни становятся на старт мои приятели, что купили бетонный параллелепипед под квартирантов - посмотрим, во что и кто, и как уложится...
Там парни - муж и жена - опытные!

Для справки: максимальное количество квартир под сдачу у моих других приятелей - в Киеве - 9 (девять).
Народ опытный...

Два подрозетника , больше не надо, имхо.
Не зная их квадратуры общей , сложно зделать вывод.

А при чем здесь квадратура? Все зависит от насыщенности устройств. Например, мне постоянно нужны 2 зарядки от 2-х смартов, ноутбук, иногда планшет, иногда старая резервная нокия. У других членов семьи похожая ситуация, только там смарт+планшет. И все всегда хочется иметь под рукой и требует зарядки в самый неожиданный момент.
На отдых без пятерника (5 розеток) не ездим - не реально розетки разделить их всегда мало.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 02:14

ol_zy написав:
  change_pm написав:

Kolorit Premiun 7 (матовя) или 20 (полуматовая).

- це ж нацюцюрник на стінах та стелі. Як в цьому жити і чим дихати? :roll:
"латексная краска на акрилатной основе"
"Краска Premium Interior 7 рекомендуется для первичной и ремонтной окраски стен и потолков во влажных помещениях: ванные комнаты, прачечные и т.п.."

Я такою лише стелю у ванні, туалеті та пральні фарбував.

Загалом у фарб є певний баланс: гарно миється але це нацюцурник або швидко брудниться але більш екологічніша й "дихаюча".
Я вибрав "еко" варіант: Dufa Harmonieweiss
Зображення
ST_11

Подякував: 73 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 10:42

fis написав:
Alex 85 написав:Давайте про комерційні приміщення поговорим. Бо ті нововобуди вже якось стають нецікаві. Як будували шлак так і далі будуть будувати.

Підтримую

Sent from my iPhone using Tapatalk

... а хто ж проти?
- давайте, накидайте пару варіантів, а ми вже тут "пожуєм"! ))
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 12:12

Чомусь я думаю, що під "комерційними приміщеннями" розуміють кімнатку в 18 квадратів, щоби на дверях не повісити жодної вивіски для приховування свого місцерозташування від податкової.

Комерційні приміщення великої площі зараз ніхто не купує.
Приклади:
- перші приятелі виставили 2-поверховий будинок 600 квадратів (цех+10 офісних приміщень), власна територія та два алюмінієвих ангари - в одному шили по ночах справжнє італійське взуття, а вдень - справжні норкові шуби з мексиканського тушкана для панянок; в іншому і денно, і ночами робили справжні італійські меблі із Мілану та Риму) - старт ціни 300 000$ - реальна реалізація 100 000$.
- другі приятелі довго опиралися - 2 роки - але виставили нарешті - я стояв перед ними на колінах - та рекомендував - комплекс офісних приміщень, складських приміщень, холодильників і таке інше - кажуть, що вклали в те 300 000$ власних нахом"ячених долярів - просять 270 000$ (дисконт до дня Святого Валентина) - дивуються, що за таку привабливу ціну - об"єкт в 1 500 квадратів - ніхто навіть не дзвонить...
- треті приятелі не погодилися взяти 1 000 000 (один мільйон) гидомирно-зелених долярів за розкручений та працюючий "Гастроном" (було літо 2008), через 2 місяці після цього поруч відкрився АТБ - тепер той "Гастроном" стоїть із заколоченими вікнами та дверями. Енергопостачаюча компанія - нова біда - відрізала їм електрику - так хоч в оренду щось здавали. На хліб без масла хоч було...

Тому дійсно інтересно... "комерційні приміщення"... послухаємо...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 05 лют, 2019 12:25

ST_11 написав:во влажных помещениях: ванные комнаты, прачечные и т.п..

В мене якраз виникло питання на днях: як правильно зробити пральну кімнату у квартирі/будинку?
Це має бути якесь додаткове вентилювання влітку, ну і щоби взимку грибок не кинувся взимку. Це додаткові витяжки, чи додатковий обігрів?
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

#<1 ... 306307308309310 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор