Новой (для нас) информации практически нет, но всё же любопытен взгляд со стороны...
ЗЫ. Кто-то здесь обижался, когда я Зе назвал комиком

ЗЗЫ. Что-то форумчане совсем не любят Юлю, у которой такой многочисленный электорат

|
|
![]() Кто такой комик Зеленский и как он стал фаворитом выборов на Украине (анализ русской службы БиБиСи)
Новой (для нас) информации практически нет, но всё же любопытен взгляд со стороны... ЗЫ. Кто-то здесь обижался, когда я Зе назвал комиком ![]() ЗЗЫ. Что-то форумчане совсем не любят Юлю, у которой такой многочисленный электорат ![]()
![]() Будівельника треба на пару років в Крижопіль поселити. ![]() Тоді,через два роки,полюбить Львів. ![]() П.С.Буратіно всіх героїв казки привів,щоб проголосували за Мураєва. ![]() Навіть Черепаха Тортила 1545 року народження,зареєструвалась на фінансі,щоб проголосувати за Мураєва. ![]() А ніхто з відвідувачів фінанса,львів"ян,не проголосува за свого мера.Жодного!!! Сумно,б*** (с ) ![]() ![]() tea
Мене не дивуе, що за Садового не проголосували. Мене дивуе, що за Зеленського проголосували. Садовий показав, який вiн мер. Зеленськiй нiчого не показав, але йому, багато хто хотiли б, дати краiну в управлiння. Нехай Зеленськiй стане мером Кривого Рогу, вiдбуде 4-рiчний термiн, покаже якiсь результати. Тодi можно щось казати за Зеленського президентом ![]() Да какой там вызов? Просто ещё один брикетик в топку "патриотов", чтоб огонь не сгасал. Как выше уже сказали - идти в НАТО и ЕС ничего не мешало и без этих изменений. Эти изменения по сути ничего не меняют. Кроме галочки в агит.материалах. И никак не мешают дальнейшему наращиванию негативного торгового сальдо с "агрессором" (с) А вот например выполнить "вечное" обещание - снять неприкосновенность - "не хватает голосов". Так что правка конституции - это такой же предвыборный инструмент, как и "внезапная" монетизация субсидий, томас с нариком, и "вот это вот всё". Т.к. на любые реально перезревшие вопросы - нет голосов. А на такие "правки", как правка закона под Луценка, и его утверждение за несколько часов, принятие бюджета под покровом ночи, и аналогичные - голоса находятся "аж бегом", и депутатские туши экстренно слетаются с островов по всему миру
![]() В парламент Молдовы баллотируется кот по имени Луноход.
![]() 1 Походу на гілці не має жодного львівянина з Сихова (улюблений мерський район куди і трамвай і дороги і 300 000 виборців) Тому ті в кого мер забрав для Сихова - не голосують за цього мера 2 Я 40 років жив на Рясне і нічого не маю проти того щоб жити там і далі- таким чином свій ареал для себе я створив ( при цьому 70% мешканців Львова заявлять що це задупя) 3 Як правильно підмітив Кввестор - не вистарчає в Садового стержня... , він як колись Мікоян між краплинками проскочить і для дружини замовлення пробє на бруківку доріжок для велосипедистів , а те що у Львові 40% всього часу дощ ,30% сніг - нашого очільника якось не хвилює - але туристі раді, велосипедних стоянок натикано... , по вузьким вуличкам туристичні трамвайчики їдуть , в трамвайчиках туристи на місто дивляться... а львівяни в корках на роботу або по справам за цими трамвайчиками чимчикують.... 4 На рахунках в міста на депозитах - суми в сотні мільйонів гривень - а сміттєспалювальний завод вже 13 років ( хоча мер ще в 2006 йшов під гаслом побудую) 5 Як мінімум дві дороги не мають покриття практично взагалі ( вул Промислова- взагалі перекрита ) по Шевченка (траса на Краківець) постійні корки бо ж/д переїзд +однополоска+міст через колію шириною в 8 метрів на якому фури довгої тяги повертають під кутом 90 градусів. Як тільки фура на міст виїде , а якийсь розумник на зустрічку вискочить - корок на пів-години.... Так що ми бачимо зовнішній лоск- так само як і туристи І знаємо внутрішні проблеми - так само як мешканці. Тому ніхто з нас не хоче Садового- в Президенти- це своєрідний Зеленський-тільки іншого розливу.
![]() 1 У Львові 595 000 виборців 2 На Сихові проживає - 300 000 осіб ( приблизно 200 000) виборців Висновок 70% Сихова проголосували за Садового який добився цього хабарем Сихівчанам у вигляді трамвайної гілки і двох двополосних магістралей що перетворило задупя міста в більш-менш нормальний спальний район Навіть це чітко показує що людина використовувала схему задобрити одних і насрати на всіх- а не пробувала реально покращити життя всьому місту , побудувавши кілька підземних паркінгів ( як для туристів так і для мешканців) , сміттєпереробний завод ,не вводила б правило заборони нічної торгівлі алкоголем (при цьому не компенсувавши втрати підприємців + не виконуючи це правило в підконтрольних йому ж магазинах в центрі) Ви ж розумієте що в туристичному місті де туристи бродять до 3-ї ночі не продавати алкоголь після 22 - маразм... А у нас в центрі де виручка точки денна в 1 млн грн і націнка 150% (наприклад майстерня шоколаду)-алкоголь продають спокійно, в за 3 км від центру де виручка 15 000 і націнка 20% - накладають штраф у 3000 грн + забирають ліцензію...
![]()
Не совсем так, в НАТО идти было нельзя из-за безблоковости, прописанной в Конституции, теперь можно. То, что это пока только декларации о намерениях - очевидно, но с чего-то надо начинать, а то наши глубоко озабоченные друзья скажут "а вы вообще сами-то хотите?" ![]() Поэтому я могу допустить, что реальное продвижение в этом направлении уже было обговорено, Конституция - документ серьезный. ![]() Re: Політичні дискусіїПьяно-мысли.
Я вот о чем подумал.... Наш автопром производит подобие техники. Наш кинопром производит подобие американских сериалов. Наше правительство проводит подобие реформ. Один комик даже решился попробовать показать пародию гос.управления в режиме реального времени. Хорошо это, или плохо?? И вот, что я имею сказать по поводу: Лучше делать нечто несовершенное, чем не делать ничего ![]() Ведь дети воспроизводят, вначале, подобие слов. А позже, в школе, пишут подобие знаков. Они(мы) так учатся ![]() А правильно ли судить детские успехи с высоты достижений взрослого ![]() Такой себе вывод.... Но я задумался ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|