Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
заніс пару раз валюти, трохи гривні (пару заходів) потім рішив - годен, пора візу ексім бонус замовити замовив вона виявилась валютна дізнався лише тоді, коли через ексім-атм-кешін не зміг покласти гривні АТМ чемно їх випльовував і дуже дивувася що за цирк!
в відділенні нічого не сказали поки цьотка не пояснила чому так сталось
бо в той день я відкривав валютний депо і згідно установ ну ніяк не можна було відкрити гривневу карту!
ситуацію вирішив заносом ще одного НР депо, вже гривневого і цьотка щасливо відкрила грн візу!
у вас мастеркард грн и виза грн на двух отдельных карточных счетах?
V2 написав:А по валютній візі за купівлю у валюті (наприклад, іноземний сайт) кеш-бек теж нараховується?
всё завист от ММС кода, если сайт правильный то всё нсчитает
можно также долларовой картой делать покупки в гривнах или допустим в злотых. тоже будут бонусы, но будет и конвертации которая скушает 1% и обычно неочен выгодный курс ковертации ещё 1%
заніс пару раз валюти, трохи гривні (пару заходів) потім рішив - годен, пора візу ексім бонус замовити замовив вона виявилась валютна дізнався лише тоді, коли через ексім-атм-кешін не зміг покласти гривні АТМ чемно їх випльовував і дуже дивувася що за цирк!
в відділенні нічого не сказали поки цьотка не пояснила чому так сталось
бо в той день я відкривав валютний депо і згідно установ ну ніяк не можна було відкрити гривневу карту!
ситуацію вирішив заносом ще одного НР депо, вже гривневого і цьотка щасливо відкрила грн візу!
greenozon написав:
J написав:у вас мастеркард грн и виза грн на двух отдельных карточных счетах?
в мене дві візи usd + uah
різні карт-рахунки
у вас был гривневый депозит и не было к нему карты и чтобы открыть карту виза грн вам сказали что надо открыть еще один гривневый депозит?