Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 251252253254255 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:34

Re: Політичні дискусії

так а чем еще поддержку регионалов в раде покупать на принципиальных голосованиях? рассказами о курсе в ес и нато?
так хорошо еще шо их так можно купить, бют и самопомич выеживаются гораздо сильнее, а реформы протаскивать надо
добро пожаловать в реальную политику, инфантилы
это та рада и те депутаты которых вы заслужили, смачного
и взрослейте уже, ну
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:37

Elensk написав:
  ЛАД написав:Леночка, я задавал Вам вопрос. Возможно, Вы не заметили:

Я заметила. Отвечать не буду.
Мой ник Elensk.

Прошу прощения, если обидел Вас обращением Леночка. Ничего плохого ввиду не имел, но раз Вам не нравится, больше не буду.
Elensk, может, всё же ответите на вопрос:
Elensk
Впервые у руля страны настолько компетентный управленец. Я не устаю удивляться, как у него некоторые вещи получаются.

Какие, например?

Ну, уж очень интересно!
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:47

budivelnik написав:
  Alex2006 написав:Т.е. то, что он отжал часть коррупционных схем у других олигархов себе
А зможете перечислити що Порошенко віджав собі в Фірташа (наприклад Облгази) ,Коломойського (ПриватБанк,Укрнафта,Буковель,МАУ) чи януковича?
Не можете - то може признаєте що ви просте брехло?

У Януковича (курченка) и его команды большинство попереписывали на депутатов БПП, у Фирташа забрали часть в бизнесе, Ахметов тоже делиться долей, с Коломойским вышло сложнее, он стойкий) Вижу Вам нечего ответить на мой вопрос, раз пытаетесь увести тему?

budivelnik написав:
  Alex2006 написав:
  budivelnik написав: Слово толковий- це все таки епітет...
Я наприклад
а - не виїхав
б - вважаю себе толковим
в - ніколи не працював в державних структурах і не отримував державних замовлень
г - двоє моїх старших також не виїхали і я також вважаю їх толковими ( при чому цієї ж думки притримується і їх керівництво)
Какой у них среднемесячный доход? Если Вы строитель, как по нику, Вы строите виллы коррупционерам? Толковые - это квалифицированные люди с желанием работать. Но едут работать они почему-то за границу, а не работают у нас. И как раз при Порошенке они начали массово валить. Почему?
1 Дохід - тисяч 15 гривень
2 Я за своє життя не збудував жодної віли... Все мною збудоване це цехи ,гаражі завожів, один ж/д вокзал , багато бюджетного житла
3 Я ще раз запитую
а - у Львові з руками і ногами відірвуть будь-якого фахового інженера який хоче працювати
б - як правило за кордон їдуть люди середньої і низької кваліфікації
в - заробітки двірників і доглядачів у Польщі вищі ніж заробітки інженерів у педерації ( при на порядок меншій відповідальності за прийняті рішення) , тому й не дивно що як тільки двері на захід привідкрились - населення масово змінило напрям трудової еміграції з тюменських нафтових промислів чи магаданських золотих приїсків на Польщу чи Німеччину з Італією і Іспанією.
И Вы считаете 15 тыс достойным доходом, чтобы достойно жить?
А по теме миграции, очень рекомендую к просмотру, чтобы лучше разбираться в ситуации:
Alex2006

Заблокований
Подякував: 197 раз.
Подякували: 851 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:48

ЛАД написав:Elensk, может, всё же ответите на вопрос:
Elensk
Впервые у руля страны настолько компетентный управленец. Я не устаю удивляться, как у него некоторые вещи получаются.

Какие, например?

Ну, уж очень интересно!

Поддерживаю! Тоже очень интересно узнать!
Alex2006

Заблокований
Подякував: 197 раз.
Подякували: 851 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 11:54

Alex2006 написав:
  ЛАД написав:Elensk, может, всё же ответите на вопрос:

Поддерживаю! Тоже очень интересно узнать!

Я уже отвечала. Если надо объяснять, то объяснять не надо. Ваша цель не узнать. Если бы хотели знать, то вспомнили бы самые сложные голосования в Раде, которые буквально продавливались президентом.
Я не готова вас "кормить".
Elensk

Подякував: 136 раз.
Подякували: 242 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 12:03

budivelnik написав:
  Faceless написав:Опрос анонимен, голосовавшие не раскрываются. Точка.
А можна не розкриваючи анонімність показати додаткову інформацію у вигляді - середній рейтин проголосувавших за кожного кандидата в розрізі подякував/отримав подяку?

ПС
По Ляшку, Бойку.Щевченко і Садовому - цю інформацію можна не приводити , щоб ненароком не розшифрувались за них проголосувавші.
Штатними інструментами не можна, а кидати заявку на підтримку/розробників дохлий номер, їм за то не заплатять.

П.С. Щодо того, що хтось тут боїться, що "боти накрутять". По-перше, число тих, хто проголосував, невелике, і зростало помірно. Немає ознак наплив ботів. По-друге, в опитуванні Порошенко був у лідерах з самого початку, тільки що перший голос був за Зеленського. Знову немає ознак, що накручують. По-третє, немає акоїсь разючої різниці з іншими опитуваннями, крім того, що тут майже нульовий рейтинг Тимошенко (насправді несподівано). По-четверте, ніби боти можуть тільки Порошенка просувати. То ж претензії абсурдні.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 12:03

budivelnik написав:Я за своє життя не збудував жодної віли... Все мною збудоване це цехи ,гаражі завожів, один ж/д вокзал , багато бюджетного житла

ж/д вокзал во Львове? неплохо получился.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 12:07

vitaliian написав:
  budivelnik написав:Я за своє життя не збудував жодної віли... Все мною збудоване це цехи ,гаражі завожів, один ж/д вокзал , багато бюджетного житла

ж/д вокзал во Львове? неплохо получился.
Ещё при австрияках строил :mrgreen:
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 12:09

Alex2006 написав:
  budivelnik написав:
  Alex2006 написав:Т.е. то, что он отжал часть коррупционных схем у других олигархов себе
А зможете перечислити що Порошенко віджав собі в Фірташа (наприклад Облгази) ,Коломойського (ПриватБанк,Укрнафта,Буковель,МАУ) чи януковича?
Не можете - то може признаєте що ви просте брехло?

У Януковича (курченка) и его команды большинство попереписывали на депутатов БПП, у Фирташа забрали часть в бизнесе, Ахметов тоже делиться долей, с Коломойским вышло сложнее, он стойкий)

Ожидаемый слив. Ни одного примера. Впрочем, чего ожидать то было
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2019 12:11

Alex2006 написав:Запад поддерживал нас из-за Майдана, а не из-за Порошенка, в Порошенке они уже разочаровались и поняли что он просто возглавил коррупцию. И если он вдруг останется в власти, мы окончательно потеряем поддержку Запада и вот тогда Путин реально сможет напасть. А логика Запада вполне логична - они хотели бы сюда влить кучу денег, но понимают, что сейчас их просто разворуют. И позиция Меркель тоже понятна - почему Германия должна отказываться от финансовых преимуществ, которые ей несет Северный Поток из-за Украины, в которой президент и Ко зарабатывают кучу денег на стране, разворовывая ее?

По-прежнему не услышал ответов от почитателей Порошенка на вопросы:
1. Сколько серьезных коррупционеров было посажено за 5 лет его правления?
2. Почему из страны уехало столько толковых людей на заработки в другие страны?
3. Почему бывшим регионалам возвращается их награбленное? (Иванющенко, Злочевский, ...)

Про Меркель смішно.
По корупціонерам. Ви не полінуйтеся, і пошукайте, де саме, на якому етапі і чому заглохла конкретна гучна справа, наприклад, по брільянтових прокурорах, Насірову чи ще комусь.
Потім зрівняйти з контролем - справою Лазаренко в США. Який живе собі під домашнім арештом, народжує дітей, а США вже 13 років не може конфіскувати 250 млн доларів награбленого і хоче з ним домовитись.
І ще з одним, румуньским, контролем. Чому у них за хабар саджають на 5+ років, а в нас навіть не можуть звільнити з посади.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 251252253254255 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей