Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
J 16% це стосуєтсья строкових договорів. Ви не знаєте який курс буде через рік. А 15.25 можете зняти будь коли навіть з втратою тих 15,25, отримавши лиш мінімальний процент. Перевага у вільному доступі. Мінімальний процент нараховується в Прозапасах у будь якому випадку а максимальний на ту суму яка простояла місяць.
Звичайно якщо все буде стабільно, то буде лиш недоотримана вигода.
stargazer написав:Звичайно, що лояльність на Прозапаси не поширюється.
Я тоже сомневался, потому спросил. https://www.ukrgasbank.com/private/deposits/ Здесь расплывчато написано, точнее, нет конкретики. Прозапас в списке депозитов. "* - при розміщенні депозиту на суму від 100 000 грн./20 000 дол.США/10 000 євро максимальна ставка складає 16% річних по депозитам в гривні та 5,25% річних по депозитам в іноземній валюті" Почему из этой фразы я должен убрать Прозапас, как депозит. Да и опять же, что такое "максимальна", куда: на 7 дневный, на 6 мес., т.д.? Файл внизу по ссылке скачал, но ничего вроде такого там нет.
Прозапас 3хмес. в грн. https://www.ukrgasbank.com/private/deposits/pz3month "Зняття частини або всієї суми з рахунку Без обмежень. " Неснижаемый остаток уже упразднили? "Газовики" могут ответить? Раньше нельзя было полностью снять - только при закрытии. А сейчас, или опять формулировка на сайте неконкретная?
finfen Те що в строкових при якійсь великій сумі будете мати максимальний відсоток16%, а в прозапасах фіксовані два відсотки мінімальний і максимальний ПРозапаса. Думаю залишок ніде не дівся. В тарифах воно колись псиалося сума на рахунку чи якось так.
Без обмежень. При знятті коштів готівкою в банкоматі/касі банку, встановлена комісія: — для рахунків у Гривнях в розмірі від 0,5% суми зняття. При розрахунку карткою за товари і послуги комісія складає 1 грн. (незалежно від суми!)
Без обмежень. При знятті коштів готівкою в банкоматі/касі банку, встановлена комісія: — для рахунків у Гривнях в розмірі від 0,5% суми зняття. При розрахунку карткою за товари і послуги комісія складає 1 грн. (незалежно від суми!)
про валютные счета ни слова
потому что у вас ссылка на трехмесячный прозапас, который валютным не бывает, поєтому и не показывает тариф по валюте, т.к. таких карт не ту в природе в газе.
finfen написав:, максимальна ставка складає 16% річних по депозитам в гривні та 5,25% річних по депозитам в іноземній валюті",
я думаю что эта фраза значит что нельзя сумировать разные бонусы
ИМХО нет. Я оформлял депо мне дали бонус по зп проекту и по скреч карте. Итого вышло 5,35% при том что по скреч карте я вытащил минимум. вытащил бы максимум то было бы 5,5%
finfen написав:, максимальна ставка складає 16% річних по депозитам в гривні та 5,25% річних по депозитам в іноземній валюті",
я думаю что эта фраза значит что нельзя сумировать разные бонусы
ИМХО нет. Я оформлял депо мне дали бонус по зп проекту и по скреч карте. Итого вышло 5,35% при том что по скреч карте я вытащил минимум. вытащил бы максимум то было бы 5,5%
Скретч плюсуется к этим лояльностям, а сами они друг с другом нет. Может так?