Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Долярчик написав:.... вже тут хтось подібне писав, і я напишу: - на рахунок ліміту на УК - вже і з/п свою вказав велику і депо два відкрив на 5-10тис.грн, і трохи роблю невеликі покупки карткою... - а мені все одно вже двічі не хочуть підняти ліміт! ...хоч колись дали ліміт, просто так, хоч я і не просив - 50тис.(які і зараз є) - але зараз мені потрібно більше, бо починаю ремонт, а вони мені вже двічі відмовили...
п.с. ...і в абанці - те саме(відмовляють), хоч таи напхано гривні на депо під фонд!
- то в чім річ?
У меня было 50000 гривен на кредитке. После многочисленных оплат картой заграницей и постоянно обновляемого депозита за 2 года сумел поднять себе лимит на 1500 гривен до 51500. Больше приватовский "ИИ" не даёт. Пишет получайте зряплату на карту и чаще платите этой картой . Теперь раз в месяц для меня это разновидность спорта, поднять до потолка в 75000 гривен Добавлю: при поднятии лимита умиляет просьба загрузить скан загранпаспорта о посещении других стран, и это при том, что по карте видны платежи заграницей. А также указать хобби. Как-то указывал секс-туризм. Забавно, что тогда-то и подняли единственный раз лимит на 1500 гривен.
SHURICK76 написав:[quote="4588911:Ferlakur"]в выписке Ощада эта операция проходит как "Розрахунки в торгово-сервісній мережі", но с припиской "Фінансові операції"
Вот мне интересно будет глянуть после 5 марта: будет Пышный с перевода 0,5 % брать (минимум 5 грн.) или нет?
Так это ж вроде НЕ p2p перевод.
Приват цю операцію проводить як платіж через ПОС-термінал, а не р2р переказ. Тому додаткових комісій зі сторони емітента не повинно бути.[/quote] Хм. Попробовать ему штоле подсунуть Вику..