|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 25 вер, 2009 15:38
Igor75 написав:Ви пропонуєте мені вмирати я так розумію?
Извините, если Вы расцениваете Omela написав:Когда Вы научитесь улыбаться жизни, тогда и жизнь Вам улыбнётся
как предложение умирать, то у меня несколько другое восприятие этой фразы. Я предлагаю жить и радоваться жизни.
-
Omela
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 вер, 2009 16:36
Igor75 написав:А для прикладу я Вам наведу більш життєвий приклад ніж з морквою і т.д. Отже певна близька мені особа (близька родина) має важливу справу в Києві (захист кандидатської дисертації, до якої готувалась кілька років). Як Ви знаєте це міроприємство є доволі затратним, тому я, для підстаховки, передаю їй свою особисту неперсоніфіковану карту гроші-плюс з залишким порядка 1200 Євро. Захист проходить прекрасно, але невистачає коштів для оформлення кількох паперів(які можна формити тільки особисто в Києві), людина намагається скористатись картою і не може. Ні ввідділенні аль-банку ні в будь-якому іншому. Що далі? Другий раз до Києва їхати на 15 хв роботи? Дзвінок мні, я кидає роботу, шукаю гроші в місті, намагаюся передати хоч якось (вестерн юніон знаєте яку комісію бере), бігаю по банкам як дурак(тільки в 5 банку зміг відправити переказ, на комісію уже ніхто уваги не звертав). В результат ідень пропав, купа комісій сплачено, через що, ЧЕРЕЗ БЕЗГЛУЗДЕ БЛОКУВАННЯ ПРО ЯКЕ Я І НЕ ЗНАВ, І НІХТО З АЛЬФА-БАНКУ НЕ УДОСУЖИВСЯ МЕНІ ПЕРЕДЗВОНИТИ І УТОЧНИТИ, ЧИ БУВА НЕ ВКРАЛИ В МЕНЕ КАРТУ! І САМЕ ЧЕРЕЗ ТАКІ ВИПАДКИ ДО ТИХ ПІР ПОКИ Я ЗМУШЕНИЙ КОРИСТУВАТИСЬ АЛЬФА-БАНКОМ, Я БУДУ ЧІТКО СЛІДКУВАТИ ЗА ДОТРИМАННЯ ЩОНАЙМЕНШОГО ПРАВИЛА ЧИ НОРМИ ЗАКОНУ ЗІ СТОРОНИ БАНКУ! А на людей у мене особливої злоби немає, але якщо Вони є частиною системи, то і вислуховувати будуть за систему, тому що я свої зобовязання виконую, а банк ні.
Жуть какая!!!!!!!  Аж мурашки по коже!!!!! Просто Вы не с той стороны начали решать проблему. Сегодня почти все проблемы можно решить не выходя из своего офиса с помощью телефона, без траты времени, денег и нервов. Просто не нужно бояться идти в ногу со временем. Было бы хуже, если бы Вашу карту украли и сняли все деньги в отделении банка. А те сотрудники, которые отреагировали на то, что в кассу обратился клиент с чужой картой для получения крупной суммы денег и заблокировали карту - не выполнили бы свою функцию контроля. Посмотрите на эту ситуацию под таким углом и, возможно, Вы откажетесь от мысли Igor75 написав:Доведеться мені працювати з банками, які гірше ставляться до своїх клієнтів - не блокуюють їх кошти і в разі чого передзвонюють самі.
Искренне желаю Вам удачи 
-
Omela
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 вер, 2009 10:10
Omela написав:Жуть какая!!!!!!!  Аж мурашки по коже!!!!!
А мені як прикольно було.... Omela написав:Просто Вы не с той стороны начали решать проблему.
Я взагалі не розумію суті проблеми. Мої гроші, які можуть бути блокування? Я і в думках не міг собі уявити що таке можливо, тим більше в договорі цього немає. Omela написав:Сегодня почти все проблемы можно решить не выходя из своего офиса с помощью телефона, без траты времени, денег и нервов.
У мене немає офісу, телефон тільки мобільний. Насправді ситуація була доволі критична, і мені було дешевше і вигідніше (як показав досвід) скористатись переказом. Omela написав:Просто не нужно бояться идти в ногу со временем.
Це Ви мені кажете? Скажіть це працівникам Альфи, які не здатні забезпечити нормальної роботи банку з чисто технічної сторони. Omela написав:Было бы хуже, если бы Вашу карту украли и сняли все деньги в отделении банка. А те сотрудники, которые отреагировали на то, что в кассу обратился клиент с чужой картой для получения крупной суммы денег и заблокировали карту - не выполнили бы свою функцию контроля.
А це банк виявляється мене захищає..... Не треба мене оберігати від того, чого я не потребую. Є стандартні засоби контролю - пін код, паспорт і т.д. Цей контроль ні до чого, це тільки лишній клопіт для клієнта(як показує досвід, принаймі мій)... Omela написав:Посмотрите на эту ситуацию под таким углом и, возможно, Вы откажетесь от мысли Igor75 написав:Доведеться мені працювати з банками, які гірше ставляться до своїх клієнтів - не блокуюють їх кошти і в разі чого передзвонюють самі.
Искренне желаю Вам удачи 
Ні. Рішення прийняте однозначно. Альфа банк не здатен оперативно виконувати свої функції.
Я звик, що картковий сервіс працює дешевше для клієнта і швидше, позарився на відсотки на кредитці(гроші плюс) і інтернет-банкінг(my.alfabank.com.ua) але решта зводить це все нанівець.
Як тільки буде можливість - відмовлюсь від їх послуг повністю...
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2009 17:20
Активы большинства крупнейших украинских банков из-за кризиса продолжают сокращаться. Согласно балансам банков в сентябре, портфель кредитов ,наибольший прирост в евро показал Альфа-банк (6,48 млн евро),
-
la-zar47
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 11:10
Да, но это может быть простое выведение денег "своим" структурам.
-
Djdr
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 17:48
Сегодня забирал депозит из Альфы в долларах, выдали без вопросов, даже предварительно позвонили, буду я забирать депозит или нет.
Обслуживание по сравнению с Приватом выше на уровень (хотя у меня в отделении в Киеве обслуживание не плохое ).
Депозит закрыл в связи с неясными прогнозами, что же будет с долларовыми депозитами... Наше правительство, что-то пристально к ним присматривается. Если после выборов ситуация стабилизируется, то депозит будет открыт в этом банке снова ))).
-
Warlocc
-
-
- Подякував: 52 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 вер, 2009 18:55
А от питання, чому в сервісі my.alfabank.com.ua рух по кредитці відображається з запізненням в кілька днів?
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 30 вер, 2009 23:56
Igor75 написав:А от питання, чому в сервісі my.alfabank.com.ua рух по кредитці відображається з запізненням в кілька днів?
тому що сума після транзакції блокується на 2 дні, і лише потім списується... на жаль блокованих сум там не відображає (
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2009 07:35
VITALI написав:КТО ПОДСКАЖЕТ КАК БОРОТЬСЯ С ТЕЛЕФОННЫМИ ХУЛИГАНАМИ? АЛЬФА-БАНК ТРЕЗВОНИТ РАНО УТРОМ И ПОЗДНО ВЕЧЕРОМ НА ДОМАШНИЙ И МОБИЛЬНЫЙ ТЕЛЕФОНЫ. НАДОЕЛИ. КРЕДИТ ПОГАШЕН ПОЛНОСТЬЮ. ВСЕ В СРОК. ДАЖЕ С ОПЕРЕЖЕНИЕМ ГРАФИКА. НО БАНКИРЫ ХОТЯТ ЕЩЕ. ТРЕБУЮТ 27,52 грн. ПЛАТИТЬ НЕ ХОЧУ В ПРИНЦИПЕ. НЕ НА ПАПЕРТИ. ЗАПЛАЧУ ОСТАНУСЬ ДОЛЖЕН ЕЩЕ БОЛЬШЕ.
Колл-центру совершенно безразлично - беспокоят они Вас или нет.
Тоесть - Альфе пофиг!
Варианты:
1. Конфликтный. Сменить номер на мобильном, или поставить запрет. Домашний - уменьшить звук или тоже - отключить. Пройдет месяц - второй - бескокоить перестанут.
Но - оно Вам надо?
2. Правильный.
Собрать все платежки, пойти в отделение, разобраться (желательно с начальником отдела). Доплатить. Мой совет - лучше заплатите.
Обязательно возьмите справку об отсутсвии задолженности в Альфе.
Обязательно! Она Вам душу согреет!
Справку об отсутствии задолженности оформьте в рамочку со стеклом.
Повесьте на стеночку. На память!
И если захочется ЭКСТРИМА в финансовых делах - посмотрите на справочку, которая висит не стенке.
Но если и после этого ЭКСТРИМ Вам будет нужен - идите в банк, просите КРЕДИТ, или еще лучше - размещайте ДЕПОЗИТ!!

-
Djdr
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 01 жов, 2009 13:55
Альфа-банку отказано в банкротстве предприятий "Русала"
Сегодня, 1 октября, стало известно, что арбитражные суды Свердловской области и Красноярского края вынесли определения об отказе Альфа-банку в принятии заявлений о банкротстве предприятий "Русала" - ОАО "Сибирско-Уральская алюминиевая компания" (СУАЛ) и ОАО "Русал Красноярский алюминиевый завод" (КрАЗ) соответственно.
"Несмотря на то, что еще 24 сентября "Русал" полностью погасил текущие кредитные обязательства перед Альфа-банком, банк не отзывал свои иски из судов, видимо, стремясь найти любые возможности для сохранения давления на компанию, ее акционеров и надеясь помещать завершению процесса реструктуризации", - отмечается в сообщении алюминиевого гиганта
http://www.kommersant.ua/index-news-y.html?id=145526
-
Djdr
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|