|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 24 вер, 2009 09:43
Djdr
Доброе утро!
Читая сообщения Ваши и Igor75 думаю, что это один человек. Стиль один. Единственно, что смущало, так это то, что Вы пишете на русском языке, а Igor75 на украинском. Теперь эта грань стерта.
В плане того, что я работаю в одном банке, а обслуживаюсь в другом. Я, к сожалению, работаю в банке, который пострадал от кризиса. Сейчас мы не выплачиваем даже процентов по депозиту. Согласитесь, было бы глупо на данный момент размещать здесь деньги. Кроме патриотизма существует ещё и ум. Личные интересы не обязательно должны совпадать с профессиональными. Неуважения к работодателю в своих действиях я не вижу.
Didr написав:А людей в Альфі, я бачу, залишилось дуже мало. Мабуть - звільнили кращих.
Вы так хорошо разбираетесь в кадровой политике банков. Можно спросить откуда вы взяли "бачу"? Когда Вы последний раз общались с сотрудниками Альфы? Где? Если только на форуме, то я бы не стала делать выводов. Здесь хоть валенком назовись. И даже выступая в защиту банка, но пользуясь "нужными" словами и фразами, можно при желании навредить любому банку. Где гарантия, что общаяясь с кем-то на форуме, Вы общаетесь именно с работником банка?
-
Omela
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 09:55
Принимается.
-
Djdr
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 10:02
Omela написав:Добрый вечер! Я вернулась и, смотрю, за мной уже некоторые успели соскучиться. Igor75, просмотрела стр.62, там кроме меня по пунктам договора никого, вроде, не "прижимали"
Бо працівники альфи не утруждаються відповідати на такі питання і зразу переводять дискусію або в хамство або в фондовий ринок. А шкода... Omela написав:Я действительно работник банка, но не Альфы. А жаль!! Мне банк нравится. Я бы с удовольствием там работала.
Воно Вам треба? Працювати лялькою в ляльковому театрі? Там навіть начальник філії нічого не вирішує. Omela написав:Когда зашла на форум, чисто ради интереса, читала переписку и не собиралась регистрироваться. И именно Ваши и Didr, полные злобы и негатива сообщения вынудили меня вступить в полемику.
Наведіть мені дописи де я не правий, або звертаюсь до опонента на "ти". Крім того я ваажаю що мабю право на такий тон оскільки в альфа-банку ніхто, я повторюю ніхто не цінує мене як клієнта (і не тільки мене, будь-кого) і мій особистий час. Для альфа-фанку нормою є некомпетентні працівники, черги і непрацююче обладнання. Нажаль. Omela написав:Вы оба маниакально зациклились на его увольнении и Вашей карте "Счастливая".
У мене є ще багато зауважень крім цих, ці зауваження просто на найбільш нахабні зі сторони банку дії. Omela написав:Покажите хоть один банк (только не из тех, которые "утонули"), который во время кризиса не выстроил линию выживания в этих условиях.
Кредо-банк - є його клієнтом більше 5 років. Omela написав:Возможно Вам назвали по горячей линии весь доступный остаток на Вашей карте, действительно без блокировок, но лимиты - это не блокировка. Нужно просто снять лимиты, чтобы воспользоваться всей суммой. А работники не могут снять лимиты, потому что это связано с доступами и безопасностью. Если у всех работников банка будут доступы ко всем операциям, то грошь цена такому банку.
Нагадаю мова йде про єврову депозитну карту "гроші плюс", я намагайся занулити залишок і так і не зміг зняти його в касі банку (залишок менше 10 Євро). При розмові я неодноразово нагодлошував на тому, що я хочу зняти доступний для зняття залишок. Omela написав:Надя ХОРОШАЯ, на умерла от голода, а Алексей, ГРЯЗНЫЙ КОЛХОЗНИК, он живет. Вот если бы от голода умер бы Алексей, он бы был ХОРОШИМ, а так ГРЯЗНЫЙ КОЛХОЗНИК. Лучше бы они оба умерли, я бы тогда в шоколаде был. Ведь это Надя и Алексей для меня, а не Я для них. Это моя ключевая фраза. Представляете???!!!! Уважаемый Igor75, если проследить нить Ваших повествований, то выходит такая вот картинка (см.выше). Только правильная ли она? Вот в чем вопрос! Безусловно, много из того, что Вы написали - верно, но нельзя впадать в крайности. Когда Вы научитесь улыбаться жизни, тогда и жизнь Вам улыбнётся  И тогда Вам не захочется злиться, обзывать людей ОБЕЗЬЯНАМИ и КОЛХОЗНИКАМИ (вот я не пойму, что Вам колхозники-то сделали? В своем письме Вы применяете это слово, как ругательство). В банке работают тоже люди, которые выполняют свою работу, как и Вы. Может это не люди вокруг злые, а Вы так воспринимаете окружающую действительность?
Ви пропонуєте мені вмирати я так розумію?
Я насправді не жирую, у мене уже 5 років не було відпустки(узагалі).
Кредити пішли на підтримання бізнесу. Зараз бізнес не в найкращому стані а банк починає гратись ставками і умовами, і саме за це у мене до нього претензії: за недотримання банком взятих на себе зобовязань і зміну правил гри після початку гри.
А для прикладу я Вам наведу більш життєвий приклад ніж з морквою і т.д.
Отже певна близька мені особа (близька родина) має важливу справу в Києві (захист кандидатської дисертації, до якої готувалась кілька років). Як Ви знаєте це міроприємство є доволі затратним, тому я, для підстаховки, передаю їй свою особисту неперсоніфіковану карту гроші-плюс з залишким порядка 1200 Євро.
Захист проходить прекрасно, але невистачає коштів для оформлення кількох паперів(які можна формити тільки особисто в Києві), людина намагається скористатись картою і не може. Ні ввідділенні аль-банку ні в будь-якому іншому.
Що далі? Другий раз до Києва їхати на 15 хв роботи?
Дзвінок мні, я кидає роботу, шукаю гроші в місті, намагаюся передати хоч якось (вестерн юніон знаєте яку комісію бере), бігаю по банкам як дурак(тільки в 5 банку зміг відправити переказ, на комісію уже ніхто уваги не звертав). В результат ідень пропав, купа комісій сплачено, через що, ЧЕРЕЗ БЕЗГЛУЗДЕ БЛОКУВАННЯ ПРО ЯКЕ Я І НЕ ЗНАВ, І НІХТО З АЛЬФА-БАНКУ НЕ УДОСУЖИВСЯ МЕНІ ПЕРЕДЗВОНИТИ І УТОЧНИТИ, ЧИ БУВА НЕ ВКРАЛИ В МЕНЕ КАРТУ! І САМЕ ЧЕРЕЗ ТАКІ ВИПАДКИ ДО ТИХ ПІР ПОКИ Я ЗМУШЕНИЙ КОРИСТУВАТИСЬ АЛЬФА-БАНКОМ, Я БУДУ ЧІТКО СЛІДКУВАТИ ЗА ДОТРИМАННЯ ЩОНАЙМЕНШОГО ПРАВИЛА ЧИ НОРМИ ЗАКОНУ ЗІ СТОРОНИ БАНКУ!
А на людей у мене особливої злоби немає, але якщо Вони є частиною системи, то і вислуховувати будуть за систему, тому що я свої зобовязання виконую, а банк ні.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 12:08
ЧЕРЕЗ БЕЗГЛУЗДЕ БЛОКУВАННЯ ПРО ЯКЕ Я І НЕ ЗНАВ, І НІХТО З АЛЬФА-БАНКУ НЕ УДОСУЖИВСЯ МЕНІ ПЕРЕДЗВОНИТИ І УТОЧНИТИ, ЧИ БУВА НЕ ВКРАЛИ В МЕНЕ КАРТУ! І САМЕ ЧЕРЕЗ ТАКІ ВИПАДКИ ДО ТИХ ПІР ПОКИ Я ЗМУШЕНИЙ КОРИСТУВАТИСЬ АЛЬФА-БАНКОМ, Я БУДУ ЧІТКО СЛІДКУВАТИ ЗА ДОТРИМАННЯ ЩОНАЙМЕНШОГО ПРАВИЛА ЧИ НОРМИ ЗАКОНУ ЗІ СТОРОНИ БАНКУ!
Банк не блокирует самостоятельно карту. А Вы сами или Ваша знакомая не могли набрать номер телефона, указанный на карте? И не пришлось бы бегать по другим банкам.
-
Rbank
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 13:53
Как по мне спор, который выше зашел в тупик, у каждого своя правда:)
Что не нравится мне в Альфе:
1.Поднятие ставки по кредитным договорам, без предупреждения заемщика, при чем прикрываясь мнимыми причинами - не удосужились даже что то правдоподобное придумать.
2.Попытки снять с клиентов деньги любым путем. Пример: кода то брал у них кредит на машину, закрыл за три месяца, через месяц оформил иппотеку - дали справку о том что кредит закрыт. Потом нада продавать машину МРЕО требует справку о закрытии кредита, иду в банк в банке девачка (лицо не обезображено интеллектом  ) говорит давайте 150 грн дам справку, Я с каких таких делов? Она: внутреннее распоряжение банка. Я говорю не вопрос тащи прейскурант и начальника отделения, вы мне уже давали такую справку бесплатно. Она пошла к начальнику в итоге - дала справку бесплатно. Т.Е. я к чему, кто то спросит, кто не спросить а деньги косят - скоко они на авто таких кредитов на выдавали, народ проценты им платил, а потом еще и за справку - БРЕД. Как по мне если банк следит за своим имеджем то до такого бреда опускатся не будет.
3.Персонал - щас получше - натаскали уже наверное, до этого просто мрак, без беготни к старшему толком ни че ответить не могут.
4.Выдача кредитов кому попало - выдавали без справок о доходах и все кто просил, менегеры видать премию косили за выдачу. Теперь будут расхлебывают ответственные заемщики которые платят по повышенным ставках.
5.Увеличенные ставки по демозитам ИМХО пузырь по типу МММ, Надра в агонии так тоже делала потом навернулася.
6.Навстречу заемщику идут только тогда когда перестаешь платить - БРЕД - зачем ждать кода савсем плохо станет?
-
lexx8080
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 вер, 2009 09:40
Rbank написав:Банк не блокирует самостоятельно карту.
А хто "блокирует"? Карта не була заблокована, була заблокована сума. А як назвати операції заборони мені(власнику карти) зняття певної суми(власних коштів), без жодних для цього передумов? Rbank написав:А Вы сами или Ваша знакомая не могли набрать номер телефона, указанный на карте?
З мобільного? Затрати на розмови теж ваш банк компенсує? Та і подумати такого чесно кажучи не міг, не сподівався. Тут альфа-банк перевершив себе і вразив мене, а я думав що уже не зможу дивуватись. Rbank написав:И не пришлось бы бегать по другим банкам.
Тепер не прийдеться точно бігати - картку закриваю.
П.С. Я розумію що я в даному випадку не правий  , як же так я не зміг передбачити, що банк так турбується про мене що в разі будь-якої підозри одразу блокує картку, і то не біда що в договорі цього не передбачено, і до клієнта ніхто не дзвонить, головне що клієнт позбавлений доступу до своїх коштів, і для того щоб цей доступ відновити, йому треба кудась дзвонити і щось доказувати.
Доведеться мені працювати з банками, які гірше ставляться до своїх клієнтів - не блокуюють їх кошти і в разі чого передзвонюють самі. 
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 вер, 2009 10:49
Igor75 написав:Rbank написав:Банк не блокирует самостоятельно карту.
А хто "блокирует"? Карта не була заблокована, була заблокована сума. А як назвати операції заборони мені(власнику карти) зняття певної суми(власних коштів), без жодних для цього передумов? Даже не хочу комментировать. сумма блокируется только по какой-то предыдущей операции. Rbank написав:А Вы сами или Ваша знакомая не могли набрать номер телефона, указанный на карте?
З мобільного?
Затрати на розмови теж ваш банк компенсує?
Та і подумати такого чесно кажучи не міг, не сподівався.
Тут альфа-банк перевершив себе і вразив мене, а я думав що уже не зможу дивуватись.
Повеселили.  С мобильного больше половины страны звонит. И к Вашему сведению на карте указаны 2 телефона, один для звонков со стационарного (бесплатно), второй с любого. Так вот второй номер - это обычный киевский номер 8044 5903737. Думаю, Вы больше заплатили комисии за вестерн, чем бы за звонок. Тарифа - максимум 1 гривна минута с мобильного.
-
Rbank
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 вер, 2009 12:05
Rbank написав:Даже не хочу комментировать. сумма блокируется только по какой-то предыдущей операции.
Як не хочете, то чого коментуєте? Наведіть будь-ласка перелік операцій, які викликають блокування суми, і заодно вкажіть де це міститься в угоді. Rbank написав:Повеселили.  С мобильного больше половины страны звонит. И к Вашему сведению на карте указаны 2 телефона, один для звонков со стационарного (бесплатно), второй с любого. Так вот второй номер - это обычный киевский номер 8044 5903737. Думаю, Вы больше заплатили комисии за вестерн, чем бы за звонок. Тарифа - максимум 1 гривна минута с мобильного.
По суті думка була така, а чого дзвонити, як толку все одно не буде. До речі в мене на вияснення причини цього блокування на розмови з гарячою лінією пішло більше 20 хв.
Я просто не можу зрозуміти, чому використання картки гроші плюс тягне за собою додаткові витрати у вигляді дзвінків чи комісій, оскільки зараз для мене уже час не є важливий, то просто з принципу хочу розібратись.
П.С. І до речі, що це за блокування таке, щ ні в банкоматі, ні в операціоніста його не видно? Я думав, що якщо банкомат видає мені залишок, то цей залишок я можу зняти, але ні, не можу - блокування.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 вер, 2009 12:45
Igor75 написав:Бо працівники альфи не утруждаються відповідати на такі питання і зразу переводять дискусію або в хамство або в фондовий ринок. А шкода...
Добрый день! Уважаемый Igor75, если я сейчас зайду на форум, скажем, Кредо-банка, скажу, что сотрудник банка, и начну всех, кто хоть что-то скажет против, крыть "не злым" тихим словом. Как могут форумчане быть уверены, что я работник именно этого банка? ОФИЦИАЛЬНЫХ представителей Альфы на этом форуме нет, поэтому мы можем только догадываться кто есть кто Igor75 написав:Воно Вам треба? Працювати лялькою в ляльковому театрі? Там навіть начальник філії нічого не вирішує.
Если Вы попали на некомпетентного сотрудника, это ещё не значит, что весь банк таков. Не всегда место характеризует человека. Очень часто - наоборот. Позвоните на горячую линию, оставьте там обоснованную жалобу на конкретное отделение или конкретного человека и номер телефона, чтобы Вам могли перезвонить. Думаю, поможет. Если даже не Вам, то хоть тем, кто будет туда приходить после Вас. Я каждый месяц хожу в банк, сотрудницы банка просто молодцы. Всегда доброжелательны и готовы помочь. Igor75 написав:Нагадаю мова йде про єврову депозитну карту "гроші плюс", я намагайся занулити залишок і так і не зміг зняти його в касі банку (залишок менше 10 Євро). При розмові я неодноразово нагодлошував на тому, що я хочу зняти доступний для зняття залишок.
У меня карта в гривне. Я ею очень довольна. Возможно проблемы с вашей картой, действительно, были при переходе банка с Укркарта. Не приятно, конечно, но не фатально.
-
Omela
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 вер, 2009 13:51
Маю кілька карт. Проблем не було. Ліміт еквівалент 4000 грн. В кожному відділенні є телефон (якщо з дому не встигли), дзвоните до оператора кол-центру і піднімаєте ліміт на 24 год хоч до мільйона!  В принципі все правильно зроблено, з метою безпеки. І ще. Валюта у касах під картки завжди є. Так що я задоволений.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
|