Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кочевник написав:Alfa_Bank, розкажіть будь-ласка, як мені проконтролювати, що свіжовідкрита кредитка Максимум після 3-х банківських днів успішно підключилася до програми Кешью?
Может через покупку какого-нибудь яйца в сильпо или чего-то подобное от 2 грн. И сразу в приложении и увидете
Кочевник написав:Alfa_Bank, розкажіть будь-ласка, як мені проконтролювати, що свіжовідкрита кредитка Максимум після 3-х банківських днів успішно підключилася до програми Кешью?
Может через покупку какого-нибудь яйца в сильпо или чего-то подобное от 2 грн. И сразу в приложении и увидете
Угу, ще такою дурнею страждати буду.
Ну тогда отсчитайте несколько дней с запасом и пользуйтесь картой в надежде что все хорошо
Кочевник написав:"надежда, что все хорошо" не захистить від "запланованих раптових збоїв" а також "ой, щось пішло не так"...
Alfa_Bank, но вот реально б не мешало денить в Кеш'Ю под шестеренкой отобразить список карт клиента, участвующих/зарегиных в программе. Всем было бы спокойно и комфортно см. viewtopic.php?p=4600626#p4600626
А то эти альфаяйцетесты на спроможність чуток задалбывают Да и яйца к Пасхе подешевеют, Грося не более 1.95грн обещает, и шо потом делать? Опять три коровки покупать?
Кочевник, доброго дня. Зробіть покупку на мінімальну суму в супермаркеті і т.п. та перевірте після цього чи нараховані бонуси.