Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
в смысле вы за белых или за красных, в смысле кто ваш выбор по предстоящему голосованию.
Я не намерен за кого то агитировать! Тем более, что лично я не вижу ни кого из всей много шерстной публики перспективой для Украины. "Можно много и громко делать, но в результате ничего не сделать"
Как уже предлагал, необходимо было обсудить каждую кандидатуру из 42 х. 1. Их программы и реальность. 2. Перспективу. 3. Гарантии 4. Доверие и "команду", согласно перечня Президентских обязанностей.
За тем выставить свой рейтинг. Где бы каждый мог отдать предпочтение. Вы же откровенно впали в нигилизм. Как и судейская власть громко зазывая о своей доле, в грабеже украинцев. Форум открыто превратили в тупое кидание какашками - а ведь этого все и добиваются! За Вас голосует телевизор! - десяток постов по сути со всех страниц обсуждения! 1. Чем заведует Президент в парламенско-президенской республике? 2. Что реально в его Руках? 3. Что творит "вторая рука"? 4. Кто и за чем ею управляет?
YKK написав:Прочитал спич участника форума, строительной направленности- о Лондонском суде, Порошенко и отсутствии доказательств его вины.В этом спиче все прекрасно. Манипуляции, завышенное ЧСВ помноженное на глупость и типичная риторика порохоботов: "Где Ваши доказательства!" Возникает закономерный вопрос. Человек похожий на Президента Украины и его окружение, по версии журналистского расследования, занимается коррупционными деяниями, т.е совершает противозаконные действия, признанные законодательством Украины как преступные, а вопросы к нему и всем фигурантам должны быть у английской системы правосудия? Это как? Не слежу за судьбой Коломойского, но насколько я знаю, Лондонский королевский суд (одна из его палат) рассматривает в основном коммерческие споры. Наши олигархи выбирают юрисдикцию этого суда, как и английское право для защиты своей собственности (для этого используются в том числе и оффшоры).Коломойский частый гость в данном суде именно по этой теме. К Фирташу вопросы были от американского правосудия, по махинациям с использованием банковской системы США...Причем тут Порошенко и Лондонский королевский суд??? Возможные вопросы к гаранту, его окружению и депутатам ВРУ могут быть только у украинского правосудия, по крайней мере до тех пор пока указанные лица не нарушат законодательство других государств. Так что на вопрос: "Як поясните таке дивне протиріччя?" Никакого противоречия нет. Есть продажная, зависимая судебная система и чудовищная коррупция в Украине. Все.
1 Порошенка звинувачують в комерційних злочинах , а це компетенція наших судів , але в них справ проти Порошенка не має 2 Є Лондонський суд в якому пан Коломойський частий відповідач і навіть в одній справі де його звинувачує Держава Україна , але знову ж процесів в Лондоні проти Порошенка не має 3 Є Політичний суд в Гаазі - в якому так само відсутні справи проти Порошенка
Таким чином Так як не має довіри вітчизняним судам- тому я й звернувся до іноземних В іноземних Порошенка не звинувачують , а Коломойського з Фірташем так
Звідси питання Яка система буде хоч і не ідеальною але більш чесною Та ,якою керує олігарх до якого не має претензій в Лондонському суді Чи та,якою буде керувати придворний клоун олігарха, постійного відповідача в Лондонському суді?
ЛАД написав:Исходя из этого получаем: расходы на импорт 10,59 млрд. кубов грубо 3-0,5=2,5 млрд. долл. Стоимость 4,7 млрд. кубов, израсходованных на производственно-технологические расходы на производство, транспортировку и распределение природного газа, производство сжиженного газа (если считать по цене импорта) составит 2,5:10,59х4,7 = 1,1 млрд. долл. Стоит учесть, что расход на транспортировку газа составляет только часть этой суммы (подозреваю, не самую значительную). Так что потери валюты в случае прекращения транзита составят явно больше 2 млрд. долл. Потери прибыли, полагаю, будут не намного меньше. Или Вы считаете, что зарплата работников ГТС приближается к 1 млрд. долл.?
Отже без мене , самі знайшли що у випадку відсутності транзиту, наші валютні втрати будуть становити максимум 1,9 млрд доларів ( а не 3 млрд описаних Вами і проти чого виступав я) і зменшення нашого прибутку буде в межах 1-1,5 млрд доларів ( я писав що 1 млрд доларів) Витрати на транспортування і зарплата- це ще не всі розходи , доплюсуйте до них амортизацію обладнання, охорону трубопроводів , орендну плату за землю по якій йдуть ці трубопроводи і ще багато інших таких дрібних , але дорогих речей.
ПС Я не кажу що всі білі і пухнасті Я просто пропоную совкове зрадофільство , промосковське ідіотство і емоційно всьопропаліство - ділити на 3-10 від заявлених сум( це у випадку якщо заявляють не повністю кінчені) Якщо ж я чую що хтось обіцяє повернути 400 млрд - то тут треба ділити на 100 А той хто радиться з студентами по кандидатурах премєра-голови СБУ чи міністра іноземних справ - повинен перевіритись в психлікарні на адекватність
Ну я не знаю, если и после такого украинский народ все это просто проглотит, утрет лицо после плевка и все, может хотя бы у США и ЕС хватит совести не поддерживать воровские порядки в нашей стране.
Два Саши стоматологи вместо одного - в любой цивилизованной стране отставки всех связанных лиц со всех постов произошла бы мгновенно - за один день.
Но только не в Украине.
Ведущая программы Бигус.инфо -разоблачений украинских воров Леся Иванова:
ми говорили в анонсі, що у різних правоохоронних органів у наших "хлопчиків" був "абонемент на недоторканність". Це дуже важливо і про це варто говорити.
– Петру Порошенку варто переживати через ваші майбутні серії?
– Це краще у нього самого запитати. Але, якщо ви помітили, то ми окремо підкреслювали в першій частині, що за розміром проводок "Ленінська кузня" була майже на одному рівні з іншими двома "прокладками".
Ідеться не лише про іміджеві речі для президента. Це ж не просто якісь люди, пов'язані з партнером президента, були залучені в якісь схеми. Мова йде про те, що завод самого гаранта задіяний у цій схемі.
Хто такий Гладковський? Чому його називають другом Порошенка? Олег Гладковський не просто друг чинного президента.
Вони знайомі з 1992 року, коли Ігор Кононенко, тепер заступник глави фракції БПП, привів свого одногрупника по Автодорожному інституту Свинарчука (тепер – Гладковського) робити спільний бізнес із Порошенком. Разом з ними працював ще В'ячеслав Москалевський.
Із того часу ці люди разом розвивали свої бізнеси, які на певному етапі переросли у спільний холдинг – "Укрпромінвест". У 90-х до його складу почали входити активи різних профілів: від кондитерських фабрик і банку "Мрія" до авторемонтних заводів та "Ленінської кузні".
Згодом бізнес-партнери визначили "профілі" для кожного. Порошенко був старшим партнером у всіх проектах, Москалевський, чинний президент "Рошену", відповідав за кондитерку, Гладковський – за автомобільний напрямок, пізніше оформлений у корпорацію "Богдан", Кононенко – за банк групи, газовидобувний напрямок та фітнес-центр "5 елемент".
Порошенко першим пішов у політику – ще за Кучми. Його молодші партнери до останнього уникали політичної кар'єри. Кононенко з 2006 по 2014 був депутатом Київради. А от Гладковський залишався в бізнесі.
Аж поки Порошенко не став президентом. На парламентських виборах 2014-го Кононенко став депутатом президентської фракції.
Тривалий час Гладковський не йшов у політику. Поки президентом не став Порошенко
До того, у серпні 2014 року, Олег Гладковський став головою Міжвідомчої комісії, яка курувала оборонку, а у лютому 2015-го був призначений першим заступником секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова.
Неформально Гладковського вважають "агентом впливу" президента в оборонці.
Описати рівень наближеності Олега Володимировича та Петра Олексійовича можна історією, розказаною УП одним із чиновників АП. Ходить легенда, що коли Гладковський приїздить на Банкову, Порошенко може перервати будь-яку зустріч і попросити свого гостя почекати у приймальні, аби переговорити зі своїм давнім партнером.
Ірина Фаріон про Гордона (легальна і зареєстрована в Україні партія "Свобода"):
Цю сволоту мало зневажати. Цьому падлові треба створювати нестерпні умови для існування. Це прокляття для країни. Ця гадина мерзенна залишками свого витеклого мозку панічно боїться основних умов визволення і сили українців: пробудження і осягнення національної історичної і мовної свідомости. Тому повна бандеризація країни - це наша мета. Хай воно здохне, це падло, у диких муках. Напишімо кожен: я зневажаю гордона. Це ворог. Панове! Що я зауважила. Десь там, кажуть, один ....нецензурщина в штани наладував від страху….та кому ти потрібне, нещастя… Так от, панове. Всі найбрудніші коменти йдуть передусім від бидляка Зеленського. Як розкішно, що ми їх так просто і легко ідентифікували. Рівень підтримки цього блазня – це коефіцієнт дебілів у країні. Отже, на виборах ми отримаємо їхній перепис. І це прекрасно. Борітеся – поборете!!! Зокрема, відповідаючи на питання, що варто говорити людям, які відзначають, що немає ніякої різниці в тому, якою мовою говорять українці, професор університету «Львівська політехніка» Ірина Фаріон заявила, що говорити з ними не збирається.
«Просто знімаєш туфлю і даєш по обличчю. От і все. З такими не говорять, їм нічого не доводять
Її підтримав колега по партії Ігор Степура.
Треба, щоб воно здохло, слідом за Бузиною", - вважає він.
Фаріон, в свою чергу, підтримала колегу: "Так.Бузина зачекався.Хай здохне."
ЛАД написав:Ничего не хочу сказать, но цифры как-то не стыкуются. Может, кто объяснит?
В сховища закачали, а в 2018 із сховищ підняли 0,8 млрд кубів.
Попробую найти цифры запасов в хранилищах, но при Вашей цифре баланс не сходится - 3,46+0,4-0,0648 = 3,752 млрд. куб. м. Вы называете цифру 0,8 млрд. Не хватает.
budivelnik
Отже без мене , самі знайшли що у випадку відсутності транзиту, наші валютні втрати будуть становити максимум 1,9 млрд доларів ( а не 3 млрд описаних Вами і проти чого виступав я)
Вы невнимательно читаете. Я вообще-то написал (причём, Вы это процитировали ):
...потери валюты в случае прекращения транзита составят явно больше 2 млрд. долл.
P.s. lapay, нашёл здесь https://www.facebook.com/NaftogazUA/ цифры - запасы в хранилищах на 01.01.2019 - 13,8 млрд., на 01.01.2018 - 14,7 млрд. кубов. Итого разница 0,9 млрд. кубов, т.е. практически то. что Вы назвали. Небольшая разница, возможно, из-за округления.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 06 бер, 2019 03:06, всього редагувалось 1 раз.
Автор77 С Фарион всё давно понятно. Непонятно другое - за её высказывания есть вполне серьёзная статья УК, аналог. форумной формулировке "за разжигание ...". Почему наша прокуратура молчит? Боятся обидеть крайне правых?