Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 862863864865866 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:34

Зеленський – це цирк. Тимошенко – це театр. Порошенко – це вітрина.
Кілька слів хочу сказати про вітрину. Першогрудневим лицемірам краще не читати.
Виборець Порошенка – найважчий виборець. Цей вибір важко сколихнути моторошною правдою про улюбленця через одну просту причину: виборець Порошенка чудово знає всю цю моторошну правду. Ми маємо справу з обдуманим і усвідомленим голосуванням за анатомічно препароване зло. Виборець Порошенка свідомо погоджується на все, що криється за вітриною, знаючи все про це "все".
Він знає, що Порошенко – це старший партнер Ахметова. Виборець Порошенка читав усі статті з фактажем про те, що їхній улюбленець узяв під свій протекторат бізнес-активи кліки Януковича. Прочитали, ознайомились. Все ок.
Виборець Порошенка знає, що той фінансово зацікавлений у війні й скеровує держзамовлення на свої афілійовані підприємства. Знає – і все одно наполягає на тому, що це вибори передовсім Головнокомандувача, а ніхто краще за Порошенка не вміє приймати парад на Хрещатику.
Виборець Порошенка чудово знає, що атошники проклинають центр. Виборець Порошенка сто разів чув свідчення солдат, що «ми б уже давно пішли вперед, але нам забороняють» - однак їм позаріз потрібен Головнокомандувач стоячої війни з забороною демонструвати воєнні успіхи.
Виборець Порошенка на власні очі бачить, як під Банкову покладений увесь медіа-простір країни. Їм це реально подобається – коли основний пул телеканалів біля їхніх ніг.
Виборець Порошенка теж вважає, що кум без належної освіти може бути Генпрокурором, а кума з хваткою бульдога – представницею Сім’ї у парламенті.
Виборець Порошенка знає, що той свідомо бойкотує створення Антикорупційного суду і вже фактично перепідпорядкував собі інші антикорупційні органи – але це не має ніякого значення, тому що Путін нападе.
Серед виборців Порошенка я помітив багато музикантів та артистів, які віддають шану грандіозному таланту драматичного актора. Скупка голосів за 1000 грн; кримінальний Нарік у Томос-турі; введення бутафорного воєнного стану; кришування Гонтарєвої; півмільярда гривень на візуальну і телерекламу; ступор судової реформи; цементування безкарності... – нема сенсу перераховувати системні факапи Порошенка, позаяк музиканти й артисти – творчі й легко вразливі люди.
Виборець Порошенка – розумний виборець. Він раціонально заплющує очі на очевидні речі. Він на них свідомо погоджується. Жодні розслідування й розвінчання ніякого ефекту не справлять: виборець Порошенка готовий погодитися ще й не на таке.
Виборцям Порошенка показуєш фотографії, де на білбордах Путіна всі ті самі, слово в слово стибрені лозунги – у відповідь сонне позіхання.
Виборець Порошенка – найнебезпечніший виборець. Бо він підняв поріг ПРОЩЕННЯ до небувалої висоти. Він свідомо дав себе підкупити очевидними здобутками - і змусив заплющити очі на очевидні злочини. Одне від другого невід'ємне.
Одна рука в захисті української мови – а друга в держтендерах. Одна рука в антиросійській риториці – а друга в нарощуванні обсягів торгівлі між двома дружніми країнами. Одна рука в деклараціях щодо НАТО – а друга в оборонпромі. Одна рука в Томосі – а друга в формуванні своєї ЦВК.
Там дуже багато отих "других рук". Виборець Порошенка свідомо обирає одну з них, чудово знаючи про існування другої. Це – навіть не злочин. Це - ідейне толерування темної сторони медалі, а значить, її заохочення.
Ми вже туди ступили однією ногою - в хитру технологію, яку я називаю «симпатичний, благородний, тюнінгований патріотизмом, наш рідненький, незамінний олігарх".
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:37

Type1 написав:antey1969
Я говорю, что коррупции стало меньше.
Вы нет.
Либо я вру.
Либо Вы не заметили.

Третий вариант - Вы заметили то, чего нет. :)
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:38

Вы нет.
Либо я вру.
Либо Вы не заметили.

Стало меньше? Странно, а все говорят, что аппетиты за 4 года увеличились.
Коррупции стало меньше в патрульной полиции(спасибо грузинам) и в сервисных центрах (опять же спасибо грузинам)
Но, так как грузинов поперли с службы(что ожидаемо), то все остальное так и осталось нереформированным. Не довели тему сервисных центров до конца. В той же самой Грузии в одном месте и права, и паспорт, и все справки.
Коррупции нет? Да мы даже выделенные под инфраструктурные проекты кредиты по два-три года осваивать не начали, потому что там условие - полная отчетность. Если украсть нечего, кому эти кредиты нужны, правда?)))
Востаннє редагувалось antey1969 в Чет 14 бер, 2019 14:43, всього редагувалось 1 раз.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:39

kingkongovets написав:
Вы нет.
Либо я вру.
Либо Вы не заметили.

посмотрите на этот чудесный диалог
это пишут люди, позиционирующие себя украинцами, 2019й год

zzzzzz написав:
  Cler написав:Тссс....атопутиннападет :mrgreen:

а он хотя бы в курсе?...

Так для этого есть посыльный, Медведчук

и вы ожидаете от людей, которые не заметили нападение путина шоп они оценили реальные результаты в борьбе с коррупцией?
ну смешно же[/quote]
Для многих события на Донбассе заметны не многим более, чем для меня были события в Грузии в 2008.
Читал вчера в ФБ про If Day, возможно нам не хватает чего-то подобного.
Type1

Подякував: 31 раз.
Подякували: 154 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:42

Type1
почитайте мой пост выше,там все ответы на ваши вопросы.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:43

zzzzzz
Виборець Порошенка – розумний виборець. Він раціонально заплющує очі на очевидні речі. Він на них свідомо погоджується. Жодні розслідування й розвінчання ніякого ефекту не справлять: виборець Порошенка готовий погодитися ще й не на таке.

От тому голосувалка за Пороха. Бо на фінансах більше розумних. :mrgreen:
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:43

ЛАД написав:
Вы нет.
Либо я вру.
Либо Вы не заметили.

Третий вариант - Вы заметили то, чего нет. :)

Согласен, это тоже возможно.

В любом случае вести конструктивный диалог с лжецом или шизофреником - бесперспективно.
Можно множить все что я написал на 0.

Или же принять, что чего-то не заметили.
Type1

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:47

Type1 написав:
В любом случае вести конструктивный диалог с лжецом или шизофреником - бесперспективно.
Можно множить все что я написал на 0.

Или же принять, что чего-то не заметили.

Прикиньте, антирейтинг По, перехлестнул через 50% отметку.
Страна слепых, лжецов и шизофреников, однозначно :shock:
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:48

freeze написав:Еще один свежий опрос.

Центр социальных исследований «София», 14 марта 2019
Выборы Президента Украины

Зеленский - 23,1 %
Тимошенко - 14,0 %
Порошенко - 12,4 %
Бойко - 12,0 %

https://ukraine-elections.com.ua/socopr ... prezidenta

А Бойко тут на ветке никто и не замечал, как бы нежданчик не вышел с парой во втором туре.

Еще появился какой-то новый
The Belgium-Ukraine Research Institute (BURI), 14 марта 2019
Выборы Президента Украины

https://ukraine-elections.com.ua/socopr ... prezidenta
По его опросам
Zelenskiy (23.1%)
Petro Poroshenko and Yulia Tymoshenko (14.3% both)
Yuriy Boyko (13.9%)
Anatoliy Grytsenko (8.6%)
Oleg Lyashko (5.1%)

https://eutoday.net/news/politics/2019/ ... -elections
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 14:52

antey1969 написав:
Вы нет.
Либо я вру.
Либо Вы не заметили.

Стало меньше? Странно, а все говорят, что аппетиты за 4 года увеличились.
Коррупции стало меньше в патрульной полиции(спасибо грузинам) и в сервисных центрах (опять же спасибо грузинам)
Но, так как грузинов поперли с службы(что ожидаемо), то все остальное так и осталось нереформированным. Не довели тему сервисных центров до конца. В той же самой Грузии в одном месте и права, и паспорт, и все справки.
Коррупции нет? Да мы даже выделенные под инфраструктурные проекты кредиты по два-три года осваивать не начали, потому что там условие - полная отчетность. Если украсть нечего, кому эти кредиты нужны, правда?)))

Все мои столкновения с патрулем пока положительные. Но они ограничивались в основном просьбой приехать и разобраться со спящим на морозе в снегу алкашами. Чтобы не замерзли. Так что я не знаю.

По выдачи заграна - раньше ускорять можно было благодарностью. Теперь скорость оплачивается через банк. То есть мое желание сделать быстрее идет оплачивается на счета государству.

Инфраструктурные проекты - это не удел мелких чинуш. Как я говорил, коррупция уменьшилась именно в самом низу. Все что выше - осталось при своих.

По всем мелким закупкам Проззоро действительно работает, смухлевать сложно. При более крупных обход возможен, хз. Раньше, даже канцелярию в условный отдел райадминистрации без взятки поставить было нельзя. Теперь руководитель отдела видит только имя победителя по своему запросу.
Type1

Профіль

#<1 ... 862863864865866 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор