Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mephala написав:а тас меняет в кассе евро на доллары и наоборот без конвертации в гривну?
Не конечно? Вы разве видели когда либо возле кассы вывешенные утвержденные курсы какой либо валюты без участия гривны? Опять таки что делать с "хвостиками" - Т. Е. центами США или суммами в евро меньше 5 евро, которые так или иначе будут появляться при подобных расчётах?
anis написав:Как можно оплатить комуналку если в payhub нет и большей части коммунальных компаний?
Пэйхаб подходит далеко не для всех городов. Используйте портмоне. У них набор компаний лично по моему городу побогаче будет. К сожалению они убрали акцию 3 первых месяца бесплатно и акцию с бильше. Но месяц вроде бы после регистрации бесплатно платить ещё недавно давали
-VICTOR- написав:klug ну не знаю...у мене нормально показує заборгованість , крім того ніхто дом.бух не відміняв- я паралельно веду рух коштів...
Ваше хобі не відміняє вимогу до інтерфейсу відображати інформацію у доступній та однозначній формі. Заборгованість Т2Ю і у мене нормально показую, неправильно показує термін погашення. Саме по В5 і саме тому, що витрат у минулому місяці за цією карткою не було. Абсолютно та сама проблема у anis, бо у нього картка оформлена цього місяця. У вас теж виконується умова відсутності заборгованості за попередній місяць чи ви просто вирішили підтримати розмову?
mephala написав:а тас меняет в кассе евро на доллары и наоборот без конвертации в гривну?
Не конечно? Вы разве видели когда либо возле кассы вывешенные утвержденные курсы какой либо валюты без участия гривны? Опять таки что делать с "хвостиками" - Т. Е. центами США или суммами в евро меньше 5 евро, которые так или иначе будут появляться при подобных расчётах?
ну курс то прямого обмена есть у банка. что мешает в кассе перевести с одного счета на другой. а какие банки еще меняют по кросу в кассе?
-VICTOR- написав:klug ну не знаю...у мене нормально показує заборгованість , крім того ніхто дом.бух не відміняв- я паралельно веду рух коштів...
Ваше хобі не відміняє вимогу до інтерфейсу відображати інформацію у доступній та однозначній формі. Заборгованість Т2Ю і у мене нормально показую, неправильно показує термін погашення. Саме по В5 і саме тому, що витрат у минулому місяці за цією карткою не було. Абсолютно та сама проблема у anis, бо у нього картка оформлена цього місяця. У вас теж виконується умова відсутності заборгованості за попередній місяць чи ви просто вирішили підтримати розмову?
Напишите офпреду в личку детали проблемы со скринами и если возможно - с деталями, типа номер счета и тд
Вроде быстро фиксят при наличии их (деталей). По крайней мере мелкие бока в валютообмене пофиксили быстро, может и тут подкрутят.
...це не хоббі - це жорстка необхідність , яка дозволяє організувати свій власний аудит руху коштів , не покладаючись на достовірність інфо від систем банку... ...не заперечую необхідності роботи систем банку коректно ) ...не можу сказати як би відображалось як би не було руху коштів за попередній місяць . заборгованість є кожен місяць - відображення сум вірне , оформлення карток дуже давно...можливо має якесь значення...