Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Якщо Петра Олексійовича не оберуть у президенти, не засмучуйтесь. Він залишиться лідером найпотужнішої фракції у Верховній Раді, через яку він продовжить послідовно і неухильно реалізовувати свою політику сталих реформ і переможного наступу на росію.
Ця фракція складається з чесних, принципових і непідкупних депутатів, які ні за яких обставин не кинуть свого лідера і не побігуть, як щури, до нового президента-клоуна чи президента-зрадника чи президента-полковника.
Разом з БПП до перемоги! Розенблати не здадуться!
Фракция - это хорошо. Пусть укрепляется, обновляется, очищается. Но Порох мне нужен именно на посту Президента. Был бы кто-то получше на горизонте - я бы голосовал за кого-то получше. Но нет никого.
BIGor написав:2013, 2016 рік, дані Форбс, 2018 - дані Фокус за 2017 рік. От така в Вас маніпуляція пане budivelnik. Ящо взяти дані журналу Фокус, то виходить: ___________2013___2014___2015___2016____2017 Порошенко__917____730____679____589_____542____млн доларів (джерело: https://focus.ua/ratings/) Як бачимо, те Ви зманіпулювали і різними джерелами, і підмінили роки. А падіння вартості активів Порошенка вийшло не таке велике, як писали Ви.
Я двома руками ЗА те щоб мене перевіряли Бо коли інформація від мене - то це можна назвати пропогандою, або агітацією Якщо інформація перевірена і уточнена опонентами - це вже статистичні данні Таким чином я скористуюсь Вашими данними і уточню інформацію _____________ 2013______________2018 Порошенко_917 *8=7.3 млрд_______542*27=14.6 млрд ВВП____________1447 млрд_________3100 млрд
І в цьому випадку статки держави росли швидше статків Президента То може перестанете обливати його брудhttps://forum.finance.ua/topic221395.html?start=9580ом ? і ввімкните розум?
Ви знову маныпулюєте, 542 млн доларів у Порошенка статки були у 2017 році, а Ви пишете що у 2018.
Якось пропустив , хоча погодьтесь що станом на 2018 після Ваших уточнень і з урахуванням тенеденцій = ситуація для Порошенка буде виглядати краще ( його статки зменшаться , а ВВП зросте) Але виправляю _____________ 2013______________2017 Порошенко_917 *8=7.3 млрд_______542*27=14.6 млрд ВВП____________1447 млрд_________2988 млрд
vovikhan1991 написав:Ще склалось враження, що я - громадянин України, цими виборами переймають менше ніж жителі далекого Алтаю )))
Тоже объяснимо: они то себе уже давно никого не выбирают - хотят выбрать нам.
Такое чувство, что путин и дети с танков, определяют выбор избирателей в Украине, а мозг у всех давно отсутствует, и принять решение сами здесь никто не могут. Ошибочка, посмотрим результаты выборов.
Якщо Петра Олексійовича не оберуть у президенти, не засмучуйтесь. Він залишиться лідером найпотужнішої фракції у Верховній Раді, через яку він продовжить послідовно і неухильно реалізовувати свою політику сталих реформ і переможного наступу на росію.
Ця фракція складається з чесних, принципових і непідкупних депутатів, які ні за яких обставин не кинуть свого лідера і не побігуть, як щури, до нового президента-клоуна чи президента-зрадника чи президента-полковника.
Разом з БПП до перемоги! Розенблати не здадуться!
Фракция - это хорошо. Пусть укрепляется, обновляется, очищается. Но Порох мне нужен именно на посту Президента. Был бы кто-то получше на горизонте - я бы голосовал за кого-то получше. Но нет никого.
У нас вообще-то ПАРЛАМЕНТСКО-президентская республика, а не наоборот.
Деньги по итогу митинга будут платить сотники, искать их надо по белым кепкам
Точно корчит.
Понятно, что вы идейный приверженец старой власти. Но вы, что реально думаете, что люди с Херсона и из области бесплатно будут терять свои выходные на каких-тоо опереточных митингах?
Я не приверженец власти. Я против экспериментов над собой. То, что форма общения с избирателями в формате митингов - устарела - с этим согласен. Такая форма годится, скорее, для жителей сельской местности. Хотя в Штатах - работает. Формат теледебатов - мне больше нравится, но это уже далеко не для всех избирателей, т.к. предполагает наличие у избирателя определенного уровня понимания экономики, политики, происходящих в мире процессов. Потому что оценивать дебаты без этих знаний - тяжело. Для условного доллярчика в дебатах всегда победит тот, кто будет говорить громче, увернее, наглее, безапелляционнее, ну и по-больше популизма. В общем, хреново демократия работает в слабо развитых странах.
Востаннє редагувалось airmax78 в Нед 17 бер, 2019 14:53, всього редагувалось 1 раз.