Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 13091310131113121313 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:27

Это "путен навязывает Украине борьбу с дикой коррупцией" :)

Зображення
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:28

zzzzzz написав:
  kingkongovets написав:хз, все "думающие" из числа моих знакомых за пороха
недавно беседовал с брюховецким - почетным президентом могилянки
дословно: "если зеленский станет президентом - я выписываюсь из нации"

Вы покидать страну не планируете если Зеленский станет президентом ?

вопрос опять не"по сути"
а вот тебе вопрос "по сути" - считаешь ли ты вячеслава брюховецкого "думающим человеком?"
может считаешь себя умнее его?
тока давай без своих обычных блаблабла
да/нет?
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:30

zzzzzz написав:Faceless
Да, я глянул прошлые сообщения. Вы правы.
А ваш пост с анализом опросов от КМИСа как я понял показывает "любовь" КМИСа к Тимошенко ?

Это не мой анализ, я в начале поста дал ссылку.
Там не только касательно Тимошенко, там в принципе интересное распределение получается. В частности и достаточно высокие шансы Порошенко таки выйти во второй тур.
Кстати, касательно антирейтингов. Нет смысла спорить с тем фактом, что у Порошенко он самый высокий среди прочих кандидатов. Но он значительный также и у Зеленского. Причем, как я заметил, у достаточно многих противников Порошенко присутствует одновременно и невосприятие Зеленского. Потому говоря о высоком антирейтинге, не стоит забывать, что в случае, если придется выбирать между обоими "анти", совсем не обязательно худшим из двух у таких людей окажется ПАП. И именно потому высокий антирейтинг еще не означает гарантированного проигрыша.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:31

Вкладчик1234 написав:Это "путен навязывает Украине борьбу с дикой коррупцией" :)

Зображення

ага.
один записывал в блокнот и постил на ФБ, второй пустил в твиттер, а третьи теперь гв-но разбрасывают по форумам...
Вся техніка з залу улєтучилась. Тому записів ні в кого немає, максимум писалося щось у блокноти. Я можливо щось записав неточно, переповідатиму з пам’яті основні тези. Тому раптом що – сорян. Табу на все сказане не було. Двічі тільки попросив на нього не посилатись в конкретиках. Не буду.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:32

kingkongovets

Зображення
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:33

zzzzzz написав:kingkongovets

Зображення

а я тебя разве об этом спрашивал? :mrgreen:
шото ты совсем женя подустал походу
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:38

Не голосуй по приколу. С. Вакарчук

От і настав час, коли ми з вами маємо виконати наш громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах Президента.
Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни.
Я не збираюсь стояти осторонь.
Я не маю права мовчати.
Саме тому сьогодні, за декілька днів до відкриття виборчих дільниць, дозвольте поділитись з вами тим, як буду голосувати я.

Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол.
Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче.
Свобода - не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості.
Зміни - не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога - це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі.
Вибори Президента України для мене не «прикол».
Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це.

Голосуймо відповідально! Голосуймо не «по приколу»!.
Не вбиваймо мрію.

https://www.pravda.com.ua/news/2019/03/27/7210339/
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:41

kingkongovets
Про Брюховецкого я ничего не знаю и не вижу смысла обсуждать его мнение. Свое мнение о Зеленском я уже озвучил.
Тебя что больше интересует,что я думаю о Брюховецком или что я думаю о Зеленском ?
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:44

zzzzzz написав:kingkongovets
Про Брюховецкого я ничего не знаю и не вижу смысла обсуждать его мнение. Свое мнение о Зеленском я уже озвучил.
Тебя что больше интересует,что я думаю о Брюховецком или что я думаю о Зеленском ?

где в моем вопросе слово "зеленский"?
ты не в состоянии понять простой вопрос?
"не знаю" - честный прямой ответ
жаль шо из тебя его надо клещами вытаскивать, инвестигейтор ты наш инетный :mrgreen:
Востаннє редагувалось kingkongovets в Сер 27 бер, 2019 13:46, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 13:45

V2 написав:От і настав час, коли ми з вами маємо виконати наш громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах Президента.
Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни.
Я не збираюсь стояти осторонь.
Я не маю права мовчати.
Саме тому сьогодні, за декілька днів до відкриття виборчих дільниць, дозвольте поділитись з вами тим, як буду голосувати я.

Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол.
Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче.
Свобода - не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості.
Зміни - не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога - це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі.
Вибори Президента України для мене не «прикол».
Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це.

Голосуймо відповідально! Голосуймо не «по приколу»!.
Не вбиваймо мрію.

https://www.pravda.com.ua/news/2019/03/27/7210339/

avax

Подякував: 46 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

#<1 ... 13091310131113121313 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему