Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16091610161116121613 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 15:53

ruvex написав:п.с. И Франек не за Пороха.

Це так би мовити щось альтернативне?
Конкретно в самому обл. центрі
https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp304 ... 01=83.html
Зображення
Чим дальше від обласного центу, тим більше зелені та сердечників.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 15:57

Re: Політичні дискусії

Я знову хочу повторити свою просту тезу про необхідність об'єднання перед загрозою краху і держави, і все ще слабкої політичної нації

Коли учасники Майдану - і політики, і активісти - кажуть про повзучий реванш, про те, що можлива перемога Володимира Зеленського у другому турі виборів президента країни буде означати чергову перемогу "Малоросії" над Україною, я знову хочу нагадати їм свою просту тезу про необхідність об'єднання перед загрозою краху і держави, і все ще слабкої політичної нації.

Про цю важливість єдності я говорив ще 2004 року - але тоді учасники першого Майдану віддали перевагу війні амбіцій і були зайняті боротьбою за посади і фінансові потоки. Я говорив про це 2010 року - але тоді багатьох влаштовувало президентство Януковича, аби не продовження правління ненависного Ющенка або ненависної Тимошенко. Я був впевнений, що після нападу Росії на Україну питання єднання націонал-демократів вирішиться само собою, але ж ні! Знову боротьба амбіцій, знову інтерес до фінансових потоків, знову постійні заяви на ефірах, що національна єдність - шлях до диктатури. Знову ця дитяча безвідповідальність, від якої мене вже нудить.

Мені завжди було цікаво, чому сто років тому в українців не вийшло навіть такої державності, як у вірмен, азербайджанців або грузин. Про фіннів або народи Балтії я й не згадую. Але тепер мені ясно. Вірмени воювали з азербайджанцями, естонці - з німцями, а українці - між собою! І це при тому, що їм протистояли російські більшовики і білогвардійці, готові знищити Україну.

До речі, на цих виборах президента України кандидати - учасники обох Майданів набрали в сукупності близько 44 відсотків голосів. І я не сумніваюся, що частина майданного електорату є і серед тих, хто проголосував за Володимира Зеленського. Це означає, що немає ніякого розчарування в ідеалах Майдану, ніякого розчарування в Україні. Навіть зараз кандидат України міг би перемогти у першому турі виборів президента і звести на мінімум можливість постколоніального реваншу, можливість спільного тріумфу тих, кому Україна байдужа і тих, хто чекає включення її території до сусідньої Росії.

Українцям, як завжди, завадила відсутність єдності. І зрозуміло, що розбиту чашку не склеїти ніякими виборами. Такі чашки склеюються тільки кров'ю нових повстань або нових військових конфліктів.

Але я поспішаю заспокоїти тих, хто вважає, що обрання президентом Володимира Зеленського призведе до таких потрясінь. Ні, не призведе. Зеленський - не Янукович. Буде жити сам і дасть жити іншим. Ми наближаємося до епохи невтримного опортунізму, коли кожен, хто зрадить власні ідеали, зможе скочити до соціального ліфту в обмін на відмову від України - ну або від Росії, какая разніца.

Просто за час цього президентства, цього щоденного дитячого очікування дива, яке не відбудеться, будуть остаточно висміяні і демонтовані всі цінності, які могли б зшити цю вічно роз'єднану країну - своя мова, своя церква, своє розуміння історії, своя ідентичність. Україна ризикує перетворитися на територію, що так і не встигла стати справжньою державою. І цей її вічний проміжний стан, поза всяким сумнівом, сьогодні влаштує ну буквально всіх.

Крім вічно не здатних до об'єднання українців.
https://espreso.tv/article/2019/04/02/v ... yy_diagnoz
V2
4

Подякував: 297 раз.
Подякували: 1369 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:00

antey1969 написав:
  19yuriy91 написав:
  antey1969 написав:Зато в ФБ сейчас рубка развернулась не на жизнь, а на смерть.
Похоже у По решили дать бой Зе за молодежь

томосом заманивают? :D

Нет, все традиционно...
"Марионетка Коломойского" и струи помоев, которые раньше распылялись на всех оппонентов, сейчас рекой льются на голову Зе.
Схема старая, но активность существенно повысилась. На последний бой мобилизованы все и вся.

То-то я смотрю здесь как-то тихо стало.
Минстець зашел с фланга.
rjkz

Подякував: 8623 раз.
Подякували: 5432 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:01

Зображення
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2724 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:02

antey1969 написав:
  yanyura написав:
  4e4ensxe написав:почитав ФБ и форумы, посмотрев вчера Свободу Слова сделал следующие выводы

1 . страну удалось расколоть! это факт который просто не опровержим: сторонники П и З поливают грязью другу друга - пока только в интернете - но это только пока .
...

Расколоть? А может объединить?
Зображення
Обработано протоколов: 98.83%

https://strana.ua/vybory2019

Вчера на громадськом представитель По (депутат БПП) с жаром высказался по поводу того, что за Зе проголосовали особые "малороссийские" области. Когда ему ткнули под нос эту карту, дядя весьма смутился и заюлил

А что, в Украине есть НЕ украинские области? Как он это определяет? По любви к шоколаду определенного бренда?
rjkz

Подякував: 8623 раз.
Подякували: 5432 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:04

Бывалый написав:
  Faceless написав:Ну другий тур їй не світить. І ніякі крики про нібито фальсифікації не допоможуть.
Як я й очікував, в неї рейтинг впав ще нижче, ніж був у 2014. Не думаю, що й на виборах в Раду Батьківщина набере більше. Час Тимошенко закінчується.

Ви вже не перший раз пишите що вона набрала менше чім у 2014. Но ціфри говорять інакше
2014-12,8%
2019-13,39%

Так не дуже вирос але ж не впав.

Более того ее результат был рассеян из за огромного количества технических кандидатов от власти , сделавших свое дело. Плюс откровенное и подлое воровство голосов папом в виде всяких юриев тимошенко. По статистике петр проигрывал ВСЕМ и ЮВТ в том числе во втором туре - в подтверждение того что ее рейтинг на самом деле выше чем у пап. Но ничего страшного - все будет решаться осенью в парламенте.

Заканчивается время пороха и бесславных порохоботов - позорно при чем заканчивается огромным проигрышем комику. А Батькивщина - самый долгоиграющий блок в раде - последнее слово там еще далеко не сказано. Парламентская республика и упразднение президентского поста который доканает Зе - вот один из весьма возможных путей.
Востаннє редагувалось Surfer в Вів 02 кві, 2019 16:10, всього редагувалось 1 раз.
Surfer

Подякував: 175 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

3
5
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:04

Re: Політичні дискусії

antey1969 написав:Ок, если выступит Путин и скажет, что мы боимся только Хрыстю с Шепетовки - Вы тут же за нее проголосуете?
Хватит уже смотреть, а что там в Рашке. Просто офигеваю от эрзац-патриотов, которые все время оглядываются на Россию. По Украине есть что сказать?

Если в следующем году на плюсах (или любом другом канале) снимут сериал с очень умным орангутангом в главной роли который очень быстро учился и сумел очаровать даже самых пессимистичных зрителей что не все потеряно; пришёл во власть и сделал чудо. Думаю вы уже догадались к чему я это.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:07

kingkongovets написав:Зображення

Народ хочет манны небесной; чтобы лежать в кроватке ничего не делать а вареник сам в рот прыгал.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:07

antey1969 написав:
  flyman написав:З.І. - Франек за Юлю.

Да, у Юли сейчас беда-беда. К По ей идти вроде бы как не с руки - на парламентских со свистом пролетит. А Зе отшил ее, как назойливую болонку.

Чому біда, в порівнянні із попередніми виборами % виріс.
З По вона на ножах із часів Юща.
"отшил ее, как назойливую болонку" - це Зе сам спетросянив, чи хто умний с команди подказав?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:08

Re: на майдане

"Назад дороги нет!"
Так что с любым Зе Украина не свернет.
sal

Заблокований