Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Я представляю, як москалі ухуівають: "хохли за клоуна", а не за "тверду руку" чи Бендеру! Розрив шаблона.
в Кремле-да...я простым людям по барабану, если только они не раненые в голову киселево-соловьиным пометом
де*** большинство и так ранено тв-пометом, шо у нас шо у них или это до сих пор не понятно? я это понял еще года 4 назад, когда от слова "Порошенко" некоторых начинало калдырить как донбасят от слова "Украина" до этого сценарий, технология и де*** все те же
Я представляю, як москалі ухуівають: "хохли за клоуна", а не за "тверду руку" чи Бендеру! Розрив шаблона.
Азаров та Пореченков за «клоуна» агітували. Чим більше хаосу в Україні тим краще для Росії.
Ок, если выступит Путин и скажет, что мы боимся только Хрыстю с Шепетовки - Вы тут же за нее проголосуете? Хватит уже смотреть, а что там в Рашке. Просто офигеваю от эрзац-патриотов, которые все время оглядываются на Россию. По Украине есть что сказать?
Востаннє редагувалось antey1969 в Вів 02 кві, 2019 15:46, всього редагувалось 2 разів.
prodigy написав:«Питання таке — про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на найвищій посаді в країні і вона все могла довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якісь план на 5 років — чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм», — сказав Рябошапка. https://hromadske.ua/posts/mozhe-porosh ... zelenskogo
Зеленский хоть раз выступит сам, а не через своих советников?
Лучше всех Ляшко выступает, любо дорого послушать.
antey1969 написав:Хватит уже смотреть, а что там в Рашке. Просто офигеваю от эрзац-патриотов, которые все время оглядываются на Россию. По Украине есть что сказать?
Так вже сто разів показано, розжовано і в рот покладено. Тільки толку? Все випльовується під лозунг "Тільки не Порох!".