Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Vlad442 написав:Порошенко более самостоятельная фигура, которая может продавить свою политику эволюционных изменений, которая меня, по большому счету, устраивает.
Політику здачі національних інтересів? Торгівлі на крові? Відсутності реформ? Він себе вже показав. Це шлях у могилу. Клоун - темна конячка. І теж можливо шлях у могилу. Але, якщо вже помирати, то хоч спробувати поміняти конів на переправі? Ваш вибір відкрито суїцидальний, як на мене. Ви навіть не залишаєте собі шанса на виживання, хоч і крихкого. Але це Ваш вибір і я його поважаю, але не Вашого обранця.
Не використовуйте прийом перефокусування суті дискусії на особисті випади. На мене це не діє. Гілка про кесаря, а не козака. Мені пред'являти нічого не треба, не про мене мова. Є що сказати по суті, кажіть! Ні, то не мучайте цьоцю клаву!
Что, и ненавистница Украины (даже не власти) Монтян там же? Не знал, но не сомневался.
Тут доброжелатели от Зе недавно составляли списочек негодяев в окружения Пороха (как в старом анекдоте). И в результате сами оказались в весьма достойной компании единомышленников