Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 18541855185618571858 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:32

budivelnik написав:
  vitaliian написав:конкурент заплатил кому надо и ваш бизнес обложили проверками и штрафами, которые вы не можете оспорить в коррумпированном суде. Отличная булочка с маслом.
Не розказуйте мені страшних історій....
1 Я 20 років в бізнесі і тільки в бурних 90-тих , щось подібне з боку бувших партійних працівників на моєму рівні траплялось
2 Станом на сьогодні в Україні не має більше ніж 1000 підприємств ( з 2 млн підприємств-підприємців) проти яких застосовувались рейдерські схеми (1000 я привів щоб захистити , я не чув про більше ніж кілька десятків... до 100 максимум)
3Податки це 40% доходу і в розвинутій країні цього не змік уникнути навіть Ель-Капоне , якого не змогли посадити за корупцію і легко посадили за не сплату податків з сум які він отримав рекетом і вбивствами.

Тому ще раз
Для капіталу -корупція це рай.

пля, ми в райю
срочно голосувати за По, iнакше рай перетворять в адъ
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:33

budivelnik
На державному рівні прийняти рішення по якому виборець має право самостійно продати свій голос державі...
и действующий гарант будет заинтересован в обнищании электората. зашибись
имеющаяся система выборов--справедлива, и не надо изобретать велосипед с квадратными колесами
Востаннє редагувалось baran в Нед 07 кві, 2019 18:35, всього редагувалось 1 раз.
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:34

vitaliian написав:
  budivelnik написав:Мої пропозиції простіші і враховують так зване рівне право для всіх...
Найпростіше це
На державному рівні прийняти рішення по якому виборець має право самостійно продати свій голос державі...
Тоді отримаємо
З одного боку - противсіхи не зявляться
З другого держава отримає мінус 1-5 млрд грн ( якщо наприклад 500 грн за 10 000 000 млн голосів)
З третього боку - в результативній частині голосування приймуть участь тільки ті , хто вважає що його голос вартує більше ніж 500 грн, таким чином середній освітній і суспільний рівень виборців покращиться
з четвертого боку-знімемо соціальну напругу , адже ті хто вважають що все вирішується без них і проти них - самостійно приймуть рішення про отримання компенсації.

ПС
Я особисто не переживаю за те що не можу змінити... але при цьому, я маю право прийняти рішення,які мінімізують мої втрати від поганих рішень більшості...
Саме тому , такі як я як правило втрачають менше(або не втрачають взагалі)..
Гляньте на Венесуелу...
Хто найбільше втратив від вибраного Мадуро?
Американці які пішли з Венесуели чи венесуельці які там залишились ?

Тому моя порада
Приколізм штука хороша - коли є фінансова подушка і житло з бізнесом за межами території де проводяться приколістичні вибори.
А так як в приколістів ( як мінімум в 99% з них) ці речі відсутні - то вони відшмагають себе самі, в той час коли ті хто намагався їх від цього утримати - будуть спостерігати збоку за цим соціальним експериментом.
как же дёшево вы оцениваете право выбора власти, которое дается раз в 5 лет. Попробуйте уважать людей, у вас кажется с этим проблемы.
1 Фантазери а-ля Ви , заплативши податків в 3000 грн в місяць пробують вимагати отримання товарів-послуг на 30000 грн і ніяк в їх хворих на популізм головах не вкладеться те , що різницю між тим що вони хочуть отримати і тим що сплатили -їхні діти-внуки-родичі й повинні сплатити
2 Завжди треба приймати збалансоване рішення між можливостями і захцянками.
Якщо збільшити з 500 до 1000 - кількість продавших голос збільшиться і якість не продавших свій голос виборців також покращитьс - але економіка штука інертна , тому навряд чи вона зможе компенсувати наприклад 25 млрд грн замість 5 млрд
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:36

freeze написав:
  Pupsik написав:21 квітня проголосую за ПАП, а можливе обрання Зе Президентом сприйму як тактичну подію яка принесе профіт для партії ПАП уже восени...хочеться тільки одного...щоби ПАП лишився в політиці.

Да, так легче пережить.

Еще надо надеяться, что Рада не назначит до осени какого-нибудь безбашенного генпрокурора типа Сакварелидзе, а то останется в политике - не останется сразу возникнут вопросы.

Очень надеюсь, что будет назначен ОБЕЗБАШЕННЫЙ Генпрокурор, что будет ОБЕЗБАШЕННЫЙ антикорсуд, ОБЕЗБАШЕННЫЕ НАБУ И САП, что КС ВДРУГ поймет свою ошибку и восстановит Закон о незаконном обогащении датой его отмены, восстановив таким образом его непрерывность действия. А после этого, надеюсь, стройными "рядами и колоннами" свинокони со своим паханом во главе и рыжим татарином, полным составом НКРЭУ, павелкой, юлойплокулолом и прочими, отправятся в ОБЕЗБАШЕННЫЕ антикортюрьмы.
rjkz

Подякував: 8625 раз.
Подякували: 5432 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:36

Faceless
Вся история человечества кроме последнего века - сплошные монархии и деспотии, более-менее успешно существовавшие тысячелетиями, но в итоге развитие производственных сил, распределение труда, капитала привело к тому, что имеем
итак мы пришли к тому что эволюционно монархии и деспотии вымерли, как не продуктивные общественные формации. После технической революции количество производимых благ резко увеличилось и стал вопрос об их справедливом распределении между всеми членами общества, а не только среди элит, что привело к высокому уровню жизни в странах золотого миллиарда. У нас такой справедливости и близко нет, блага распределяются наверху, вниз доходят только реформы. Наш путь на ближайшие десятилетия поиск компромисса между капиталом и населением.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:41

budivelnik
заплативши податків в 3000 грн в місяць пробують вимагати отримання товарів-послуг на 30000 грн
я готов увеличить в 1000 раз оборот своего бизнеса и заплатить 3000*1000 грн налогов. Готов ли к этому рынок? Есть ли на мой товар столько покупателей, есть ли у покупателей деньги? Или вы думаете что мои 3000 грн налогов это моя принципиальная позиция, что я сам не хочу зарабатывать больше и платить больше налогов, кому то назло, например вам?
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:44

[b
  baran написав:
  budivelnik написав:На державному рівні прийняти рішення по якому виборець має право самостійно продати свій голос державі...
и действующий гарант будет заинтересован в обнищании электората. зашибись
имеющаяся система выборов--справедлива, и не надо изобретать велосипед с квадратными колесами
Ви якісь дивні
Якби влада мала гарантію що вона точно виграє вибори зробивши всіх бідними - то вона б це робила
Те що пропоную я інше
1 Навіщо людині грати в рулетку ,якщо вона проголосує не свідомо , а під впливом гречки чи зомбоящика?
При чому хто з Вас може стверджувати що той хто роздає гречку чи сидить в зомбоящику хоче добра тому кому роздає ?
2 Таким чином
а - для того щоб вибори були признані таким що відбулись-треба щоб явка було 50%
б - щоб ця явка не накручувалась недобросовісними гречкороздавачами -може краще простимулювати її державі
3 Людина сама приймає рішення
а - йти на вибори і голосувати
б - не йти на вибори
в - йти і отримати суму не голосувавши

Як на мене це наступний крок в демократії...

ПС
В Австралії - голосування обовязкове , якщо не проголосував штраф 350 доларів
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:46

budivelnik вы предлагаете чтобы голосовали только богатые, потому что бедный возьмёт деньги (это логично). Тогда власть для бедных вообще ничего делать не будет, зачем если её и так перевыберут.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2019 18:47, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:47

vitaliian написав:budivelnik
заплативши податків в 3000 грн в місяць пробують вимагати отримання товарів-послуг на 30000 грн
я готов увеличить в 1000 раз оборот своего бизнеса и заплатить 3000*1000 грн налогов. Готов ли к этому рынок? Есть ли на мой товар столько покупателей, есть ли у покупателей деньги? Или вы думаете что мои 3000 грн налогов это моя принципиальная позиция, что я сам не хочу зарабатывать больше и платить больше налогов, кому то назло, например вам?
Дитячий лєпєт....
Я Вам маю створити ринок щоб ви збільшили?
Якщо я створю новий ринок для своїх товарів - то я й отримаю всі можливі від цього прибутки...

Тому ще раз
Тупість це вимога створити комусь -для вас.

Держава вимагає іншого
Створюєте Ви - а Держава перерозподіляє створене Вам на користь тих хто сам створити не може бо... бідний,ДУРНИЙ,ХВОРИЙ,СТАРИЙ І ТАК ДАЛІ....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2019 18:51

Re: Політичні дискусії

vitaliian написав:Faceless
Вся история человечества кроме последнего века - сплошные монархии и деспотии, более-менее успешно существовавшие тысячелетиями, но в итоге развитие производственных сил, распределение труда, капитала привело к тому, что имеем
итак мы пришли к тому что эволюционно монархии и деспотии вымерли, как не продуктивные общественные формации. После технической революции количество производимых благ резко увеличилось и стал вопрос об их справедливом распределении между всеми членами общества, а не только среди элит, что привело к высокому уровню жизни в странах золотого миллиарда. У нас такой справедливости и близко нет, блага распределяются наверху, вниз доходят только реформы. Наш путь на ближайшие десятилетия поиск компромисса между капиталом и населением.

Вы опять сильно перегибаете в оценке справедливости распределения благ.
Если бы только в этой справедливости лежал корень проблемы, все было бы очень просто. Прямо по Шарикову
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 18541855185618571858 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему