Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 19261927192819291930 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:45

Первый написав:Життя біль.
Страждай.
Скоро 4 серія слуга народу. Там, в кіно, Зе порішає всі твої невирішені питання :D а в реалі скаже, шо то Я в кіно обіцяв, а тут тре коломойському 2 млрд дол віддати і укрнафту

От мені цікаво - це ж судом треба віддавати - ні ?
А наш суд як був продажний і підлабузницький - так і залишився , незважаючи на типу "судову реформу" ...
Кому за це дякувати ? Всім підряд ? Так народ і голосує відповідно - або на виборах , або рухаючись кудись подалі звідси ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:48

Alex2006 написав:
Страждай.
Скоро 4 серія слуга народу. Там, в кіно, Зе порішає всі твої невирішені питання :D а в реалі скаже, шо то Я в кіно обіцяв, а тут тре коломойському 2 млрд дол віддати і укрнафту

Очередные фантазии. Что у вас там еще в методичке кроме 2 млрд? Огласите весь список на сегодня сразу и считайте что план выполнен и можно идти отдыхать :)

:mrgreen:
Ти якийсь сьогодні слабенький. Просте питання і в кущі, як вова від Вади:-)
Це ж в тебе за викликом серця. де бунтівна міць? Де сила Зелесадоколойських?

Патрон сказав , що приват йому не тре, достатньо 2 млрд дол.:-) Петро не віддасть, а от наступник молодець:-) порішає:-)
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:49

Puente написав:
Страждай.

От мені цікаво - це ж судом треба віддавати - ні ?
А наш суд як був продажний і підлабузницький - так і залишився , незважаючи на типу "судову реформу" ...
Кому за це дякувати ? Всім підряд ? Так народ і голосує відповідно - або на виборах , або рухаючись кудись подалі звідси ...

Петро каже, що на суд не впливає.

Зелесаколомойський каже, що порішає:-)
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:50

Первый написав:а в реалі скаже, шо то Я в кіно обіцяв, а тут тре коломойському 2 млрд дол віддати і укрнафту

Сторонник Порошенко = поклонник баба Ванги

А если в реале не скажет, где потом таких поклонников Порошенко искать ? За слова то никто не отвечает, одни вбросы. Причем от них самоуверенность прёт такая могучая в обладании истинных знаний, а потом облажаются и не найти.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:55

Alex2006 написав:
  airmax78 написав:Почему вся украинская интеллигенция - порохоботы? https://nv.ua/ukr/recommends/andruhovic ... 15363.html

Это вот эти что ли? :)
https://focus.ua/politics/195693/

))) Какое интеллигентное лицо у вновь назначенного ценного кадра от Порошенко.

Это надо видеть ))

https://strana.ua/articles/analysis/195 ... nskij.html
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:56

Первый написав:
  Alex2006 написав:
Страждай.

Очередные фантазии. Что у вас там еще в методичке кроме 2 млрд? Огласите весь список на сегодня сразу и считайте что план выполнен и можно идти отдыхать :)

:mrgreen:
Ти якийсь сьогодні слабенький. Просте питання і в кущі, як вова від Вади:-)
Це ж в тебе за викликом серця. де бунтівна міць? Де сила Зелесадоколойських?

Патрон сказав , що приват йому не тре, достатньо 2 млрд дол.:-) Петро не віддасть, а от наступник молодець:-) порішає:-)

Какая стройная теория, жаль разбивает о сегодняшний день, на который Украина уже проиграла два суда по Привату. И это при Порошенко.

Работай лучше, Доллар.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:56

Puente написав:budivelnik
От що Ви постійно теорію Вами ж винайдену гоните ?
Ви краще скажіть - як у Вашій конкретно справі Ви піднімаєте продуктивність праці найманих працівників . Після відповідей і можна про щось конкретне балакати - а так це в російськомовному середовищі називаеться "пурга" ...
В самій постановці Вами питання- і є відповідь того ,чого Ви не можете зрозуміти.
1 Я не зобовязаний думати-як підніме свою продуктивність праці мій працівник.
Тобто я не повинен влазити в те що мені не належить.
Продуктивність - це його інструмент і хай він його покращує.
2 Тепер те де я і продуктивність
Я зобовязаний думати про
а - продуктивність своєї праці
б - продуктивність свого бізнесу.
Таким чином , я купую інструменти , розглядаю логістичні ланцюжки , впроваджую технології... бо це моя зона відповідальності
А вже від того як використає це працівник - залежить як його так і моя зарплата...
Якщо мене або працівника буде щось не влаштовувати - ми змінимо трудові відносини між нами ( я або збільшу зарплату , або звільню за його згодою).
Він або буде задоволений співвідношенням затрачений час до отриманих доходів,або будешукати інші місця де йому заплатять краще.
Все нормально
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:57

Re: Політичні дискусії

Ребята, вы не одни хотите перемен и процветания в Украине. Вас и вашего кандидата очень поддерживают все новые и новые лучшие люди. Не интеллигенция, но скажем так, из служащих:
https://www.facebook.com/ErichHartmannT ... 594198554/
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:58

budivelnik написав:
  detroytred написав:Спрос-предложение --- цена.
1 млн. грн.
Спрос ограничен. Дефицита предложения квартир по цене 1 млн. грн. нет. Баланс спроса и предложения с результатом - цена квартир 1 млн. грн.
Пенсы, малоимущие (в значимых для рынка масштабах - ведь проблема содержания жилья малоимущими масштабна) кинулись продавать свои квартиры с целью купить дешевле другие.
Предполагается, что уровень цен останется прежним - по 1 млн. грн.
Но!!! - при оставшейся цене ква :lol: ртир на уровне 1 млн. грн. спрос-то будет прежним. Ему неоткуда вырасти.
То есть квартиры по 1 млн. грн. большинство малоимущих априори не смогут продать. Спроса не будет. По такой цене.
З.Ы. финансовый форум ... будивельник ... с уникальным мнением :lol:
Уникальным по уровню знаний азбуки экономики. Азбуки)))
Від того що людина почитує фінансовий форум - вона грамотним фінансистом не стає...
1 Утримання власності тими хто отримує субсидії є не ефективним
2 Для покращення ефективності повинні бути проведенні міри по зменшенню втрат при використанні
Одним з таких міроприємств є енергомодернізація
3 Якщо в людини відсутні кошти на утримання і вона звертається за субсидією- очікувати від неї що вона займеться енергомодернізацією - марно
4 Розглянемо досвід Німеччини - 40% людей володіють 100% житла...
Значить в цих 40% є кошти на
а - викуп такого житла
б - енергомодернізацію такого житла
б - знання/структури , які допомагають здавати це житло в оренду ( це тільки у нас , власник повинен колотись але жерти кактус сидячи в холодній квартирі великої площі в якій відключена електрика і вода за борги,а ремонт останні раз робився в 1980 році)
5 Після зміни власності (тобто бідний продав, багатий купив і модернізував) в бідного є гроші на зняття в оренду навіть цього ж житла , але вартість обслуговування цього житла на 3000 грн в місяць менші ,а в бідного 1 млн , жити йому 10 років , вартість оренди 10000 , відсотки по депозиту 12000 + пенсія 3000

От і виходить
Бідний живе в тому ж ,але кращому , потихеньку проїдає відсотки і тіло, Україна купує на 5 млрд м3 газу менше (бо не дотує спалення цього газу бідним)....
Тепер ясно
А поки ви тут займаєтесь популізмом то нагадаю тему для референдуму яку повенна провести команда Зеленського
Чи погодитесь Ви сплатити по 12000 грн з кожного мешканця України (включаючи дітей і пенсіонерів) для проведення енергомодернізації житлового фонду, який знаходиться у Вашій власності і власності інших мешканців України...

Лад вирішив проігнорувати
Всі інші також можуть , але при цьому кожен , той самий віталіан може сформулювати своє питання стосовно медицини , типу
Чи погоджуєтесь Ви сплачувати по 100?-1000? в місяць з кожного мешканця України для проведення медичної реформи і виведення її на Європейський рівень...

Типичный демагогический приём.
Полная подмена предмета, о котором шла речь.
Об утверждении удержания уровня цен жилья.
Утверждении, на котором базировалось уникальное))) предложение-думка.
И которое не вяжется с азами финансовой грамотности. Азами.

ПС
Якщо ж питання будуть емоційно тупі або не можливі до виконання - то може грамотній людині треба буде просто зробити крок в сторону
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 10:58

freeze написав:
  Alex2006 написав:
  airmax78 написав:Почему вся украинская интеллигенция - порохоботы? https://nv.ua/ukr/recommends/andruhovic ... 15363.html

Это вот эти что ли? :)
https://focus.ua/politics/195693/

))) Какое интеллигентное лицо у вновь назначенного ценного кадра от Порошенко.

Это надо видеть ))

https://strana.ua/articles/analysis/195 ... nskij.html

"Услышал"
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3