Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Первый написав:Життя біль. Страждай. Скоро 4 серія слуга народу. Там, в кіно, Зе порішає всі твої невирішені питання а в реалі скаже, шо то Я в кіно обіцяв, а тут тре коломойському 2 млрд дол віддати і укрнафту
От мені цікаво - це ж судом треба віддавати - ні ? А наш суд як був продажний і підлабузницький - так і залишився , незважаючи на типу "судову реформу" ... Кому за це дякувати ? Всім підряд ? Так народ і голосує відповідно - або на виборах , або рухаючись кудись подалі звідси ...
Первый написав:Життя біль. Страждай. Скоро 4 серія слуга народу. Там, в кіно, Зе порішає всі твої невирішені питання а в реалі скаже, шо то Я в кіно обіцяв, а тут тре коломойському 2 млрд дол віддати і укрнафту
Очередные фантазии. Что у вас там еще в методичке кроме 2 млрд? Огласите весь список на сегодня сразу и считайте что план выполнен и можно идти отдыхать
Ти якийсь сьогодні слабенький. Просте питання і в кущі, як вова від Вади:-) Це ж в тебе за викликом серця. де бунтівна міць? Де сила Зелесадоколойських?
Патрон сказав , що приват йому не тре, достатньо 2 млрд дол. Петро не віддасть, а от наступник молодець:-) порішає:-)
От мені цікаво - це ж судом треба віддавати - ні ? А наш суд як був продажний і підлабузницький - так і залишився , незважаючи на типу "судову реформу" ... Кому за це дякувати ? Всім підряд ? Так народ і голосує відповідно - або на виборах , або рухаючись кудись подалі звідси ...
Первый написав:а в реалі скаже, шо то Я в кіно обіцяв, а тут тре коломойському 2 млрд дол віддати і укрнафту
Сторонник Порошенко = поклонник баба Ванги
А если в реале не скажет, где потом таких поклонников Порошенко искать ? За слова то никто не отвечает, одни вбросы. Причем от них самоуверенность прёт такая могучая в обладании истинных знаний, а потом облажаются и не найти.
Очередные фантазии. Что у вас там еще в методичке кроме 2 млрд? Огласите весь список на сегодня сразу и считайте что план выполнен и можно идти отдыхать
Ти якийсь сьогодні слабенький. Просте питання і в кущі, як вова від Вади:-) Це ж в тебе за викликом серця. де бунтівна міць? Де сила Зелесадоколойських?
Патрон сказав , що приват йому не тре, достатньо 2 млрд дол. Петро не віддасть, а от наступник молодець:-) порішає:-)
Какая стройная теория, жаль разбивает о сегодняшний день, на который Украина уже проиграла два суда по Привату. И это при Порошенко.
Puente написав:budivelnik От що Ви постійно теорію Вами ж винайдену гоните ? Ви краще скажіть - як у Вашій конкретно справі Ви піднімаєте продуктивність праці найманих працівників . Після відповідей і можна про щось конкретне балакати - а так це в російськомовному середовищі називаеться "пурга" ...
В самій постановці Вами питання- і є відповідь того ,чого Ви не можете зрозуміти. 1 Я не зобовязаний думати-як підніме свою продуктивність праці мій працівник. Тобто я не повинен влазити в те що мені не належить. Продуктивність - це його інструмент і хай він його покращує. 2 Тепер те де я і продуктивність Я зобовязаний думати про а - продуктивність своєї праці б - продуктивність свого бізнесу. Таким чином , я купую інструменти , розглядаю логістичні ланцюжки , впроваджую технології... бо це моя зона відповідальності А вже від того як використає це працівник - залежить як його так і моя зарплата... Якщо мене або працівника буде щось не влаштовувати - ми змінимо трудові відносини між нами ( я або збільшу зарплату , або звільню за його згодою). Він або буде задоволений співвідношенням затрачений час до отриманих доходів,або будешукати інші місця де йому заплатять краще. Все нормально
Ребята, вы не одни хотите перемен и процветания в Украине. Вас и вашего кандидата очень поддерживают все новые и новые лучшие люди. Не интеллигенция, но скажем так, из служащих: https://www.facebook.com/ErichHartmannT ... 594198554/
detroytred написав:Спрос-предложение --- цена. 1 млн. грн. Спрос ограничен. Дефицита предложения квартир по цене 1 млн. грн. нет. Баланс спроса и предложения с результатом - цена квартир 1 млн. грн. Пенсы, малоимущие (в значимых для рынка масштабах - ведь проблема содержания жилья малоимущими масштабна) кинулись продавать свои квартиры с целью купить дешевле другие. Предполагается, что уровень цен останется прежним - по 1 млн. грн. Но!!! - при оставшейся цене ква ртир на уровне 1 млн. грн. спрос-то будет прежним. Ему неоткуда вырасти. То есть квартиры по 1 млн. грн. большинство малоимущих априори не смогут продать. Спроса не будет. По такой цене. З.Ы. финансовый форум ... будивельник ... с уникальным мнением Уникальным по уровню знаний азбуки экономики. Азбуки)))
Від того що людина почитує фінансовий форум - вона грамотним фінансистом не стає... 1 Утримання власності тими хто отримує субсидії є не ефективним 2 Для покращення ефективності повинні бути проведенні міри по зменшенню втрат при використанні Одним з таких міроприємств є енергомодернізація 3 Якщо в людини відсутні кошти на утримання і вона звертається за субсидією- очікувати від неї що вона займеться енергомодернізацією - марно 4 Розглянемо досвід Німеччини - 40% людей володіють 100% житла... Значить в цих 40% є кошти на а - викуп такого житла б - енергомодернізацію такого житла б - знання/структури , які допомагають здавати це житло в оренду ( це тільки у нас , власник повинен колотись але жерти кактус сидячи в холодній квартирі великої площі в якій відключена електрика і вода за борги,а ремонт останні раз робився в 1980 році) 5 Після зміни власності (тобто бідний продав, багатий купив і модернізував) в бідного є гроші на зняття в оренду навіть цього ж житла , але вартість обслуговування цього житла на 3000 грн в місяць менші ,а в бідного 1 млн , жити йому 10 років , вартість оренди 10000 , відсотки по депозиту 12000 + пенсія 3000
От і виходить Бідний живе в тому ж ,але кращому , потихеньку проїдає відсотки і тіло, Україна купує на 5 млрд м3 газу менше (бо не дотує спалення цього газу бідним).... Тепер ясно А поки ви тут займаєтесь популізмом то нагадаю тему для референдуму яку повенна провести команда Зеленського Чи погодитесь Ви сплатити по 12000 грн з кожного мешканця України (включаючи дітей і пенсіонерів) для проведення енергомодернізації житлового фонду, який знаходиться у Вашій власності і власності інших мешканців України...
Лад вирішив проігнорувати Всі інші також можуть , але при цьому кожен , той самий віталіан може сформулювати своє питання стосовно медицини , типу Чи погоджуєтесь Ви сплачувати по 100?-1000? в місяць з кожного мешканця України для проведення медичної реформи і виведення її на Європейський рівень...
Типичный демагогический приём. Полная подмена предмета, о котором шла речь. Об утверждении удержания уровня цен жилья. Утверждении, на котором базировалось уникальное))) предложение-думка. И которое не вяжется с азами финансовой грамотности. Азами.
ПС Якщо ж питання будуть емоційно тупі або не можливі до виконання - то може грамотній людині треба буде просто зробити крок в сторону