Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Мало того что нарушены законы о запрете публикаций иностранных граждан. Иностранное лицо должно предоставлять свое согласие. Но это просто уже пппппццццц
Более того после того как порох со своистом пролетит на выборах а он сокрее всего именно так и сделает, это даст почву ватным пропагандистам местным и из за поребрика утверждать что Украина проголосовала за путина со всеми неблаговидныии последствиями - от подьема пророссийских сил в Украине, до эшелонов дружбы с российской бронетехникой. В общем порох работает в стиле после нас хоть потоп - будущее страны их не интересует , их интересует только власть, усидеть у кормушки.
Уже не говоря о том что он дает почву для ненависти против своего оппонента на выборах для маргинальных "патриотов"
Востаннє редагувалось Surfer в Вів 09 кві, 2019 14:54, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:budivelnik И последнее. Вы опять всё сводите к пенсионерам. Я Вам приводил цифры зарплат, чтобы Вы, наконец, поняли, что все эти проблемы со стоимостью ЖКХ, тепломодернизацией, стоимостью медуслуг актуальны далеко не только для пенсионеров, а и для вполне работающих людей и,в общем, для большинства народа. На этом заканчиваю.
1 А можете знайти цитату де я настоював на тому що це проблема виключно пенсіонерів? 2 Те що я постійно згадую пенсіонерів повязано з тим що а - з 6 млн отримуючих дотації- 80% пенсіонери ( при тому що вони займають 30% населення) б - саме пенсіонерам найлегше міняти місце проживання , бо їх місце проживання не привязане до місця отримання доходу ( вони не працюють , а пенсію можна отримувати де завгодно) 3 При цьому я розумію що процес усвідомлення ними моїх пропозицій буде повільним , а тому найбільше виграють ті хто буде в числі перших , адже тільки тоді вони зможуть реалізувати суттєву різницю між вартостями їх житла і того житла яке вони куплять чи орендують. 4 Чим менше Держава буде збирати з працюючого населення на різні дотації - тим легше буде цьому працюючому населенню Якщо б ви захотіли зрозуміти - то моя пропозиція унікальна В ній прибуток отримують всі хто прийме участь в реалізації цієї пропозиції Бідні - покращать життя за рахунок зменшення розміру своєї власності Активні - за менші гроші отримають краще житло ближче до роботи Капіталісти - додатковий ринок для вкладення капіталів (обєм близько 200-300 млрд доларів) Держава зможе зменшити свій апарат за рахунок зменшення структур які перерозподіляють кошти(збирають податки з працюючих і перерозподіляють їх на субсидії)
airmax78 написав:Феномен Зеленского показывает что при правильном подходе и мощном медиаресурсе населению нашей страны (и не только нашей, к сожалению) можно впарить кого угодно в качестве кого угодно.
Был бы Порох хоть немного лучше, Зе был бы "невпариваемый". И впарить его не удалось бы никому и никуда. А так ... "Армiя, вiра, мова" и 3 области.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 09 кві, 2019 17:33, всього редагувалось 1 раз.
airmax78 написав:Феномен Зеленского показывает что при правильном подходе и мощном медиаресурсе населению нашей страны (и не только нашей, к сожалению) можно впарить кого угодно в качестве кого угодно.
Был бы Порох хоть немного лучше, Зе был бы "невпариваемый". И варить его не удалось бы никому и никуда. А так ... "Армiя, вiра, мова" и 3 области.
2 области Тернопольская и Львовская. Гуцулы з Франкивщины за ЮВТ.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 09 кві, 2019 15:03, всього редагувалось 1 раз.
Ви самі підтверджуєте що 10 метрів від підїзду у вас бардак , але звинувачуєте в цьому того хто ні разу в житті до вашого підїзду на 100 км не підходив.
цитату где я обвиняю кого то кто на 100км к моему подъезду не подходил.
Ви не закликаєте змінити владу яка привела до бардаку у всій державі? ви не пропонуєте голосувати за нові обличчя?
при цьому не хочете признати навіть самому собі , що ті самі люди які не дають срати своїм собакам у своєму підїзді - нормально це дозволяють за 10 метрів від підїзду.. Чи це марсіани з своїми чотироногими до вас постійно прилітають?
Ви самі підтверджуєте що 10 метрів від підїзду у вас бардак , але звинувачуєте в цьому того хто ні разу в житті до вашого підїзду на 100 км не підходив.
цитату где я обвиняю кого то кто на 100км к моему подъезду не подходил.
Ви не закликаєте змінити владу яка привела до бардаку у всій державі? ви не пропонуєте голосувати за нові обличчя?
при цьому не хочете признати навіть самому собі , що ті самі люди які не дають срати своїм собакам у своєму підїзді - нормально це дозволяють за 10 метрів від підїзду.. Чи це марсіани з своїми чотироногими до вас постійно прилітають?
я цитату просил где я в бардаке возле моего дома обвиняю власть. Или вы в своём почтенном возрасте не отвечаете за свои слова?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 09 кві, 2019 15:06, всього редагувалось 1 раз.
Был бы Порох хоть немного лучше, Зе был бы "невпариваемый". И варить его не удалось бы никому и никуда. А так ... "Армiя, вiра, мова" и 3 области.
2 области Тернопольская и Львовская. Гуцулы з Франкивщины за ЮВТ.
Як би там не було, а кляті корупціонери обісрали територію навколо всіх підїздів у 24 областях і місті Київ.... То може все таки треба було слухати Преображенського ? - розруха не в клозетах , розруха в головах.