Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 19501951195219531954 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:42

vitaliian написав:
  budivelnik написав:А от тут нюанс..
Адже швидко лісом пішли не кРАВЧУК-кУЧМА_яНУКОВИЧ....
а ЛАД - віталіан_Дейтройт_ЗЗЗ
а будівельник , пішов своїм шляхом і сьогодні йому добре, а всім повірившим на виборах неадекватам - погано.
А все тому , що я не залежно від результатів Вашого вибору - робив те що вважав за потрібне для себе, своєї сімї , своєї Батьківщини....
Если вам так хорошо сидите себе тихонько, радуйтесь жизни. Но нет надо ещё нескольких форумчан выставить недоумками. Как будто вы один на этом форуме чего то добились. Зачем свои комплексы неполноценности выставлять на всеобщее обозрение?
1 Я прагматик і аналітик по суті , шкільна кличка професор
2 Маючи початкові вихідні данні - легко можу спрогнозувати до чого приведуть ті чи інші дії , при цьому можу помилятись , але в рази менше ніж при таких самих вихідних данних помилиться 70-90% населення
3 Мені вистарчило 4 роки після армії , щоб зрозуміти , що розвиток особистості напряму залежить від його працездатності і кваліфікації і практично не залежить від оточуючої його політичної формації.
Тобто якщо в людини є задатки потрапити в 10% найкращих - то при постійній праці - вона в них потрапить
4 Якщо ж людина маючи такі завдатки ( або й на порядок кращі) вирішить що їй все саме прийде - вона потрапить в 10%..... найбідніших.
5 Кожен має свій вплив на суспільство
Хтось нульовий, хтось позитивний , хтось негативний.
від того , що я в когось розбуджу розуміння того що його життя залежить від нього - я виграв , навіть якщо при цьому перемогу отримали
Кучма-Янукович , чи отримає Зеленський.

Тому
Станом на сьогодні входження в 10% найбагатших Українців - максимально просте , а тому гріх цим не скористатись
Завтра це буде зробити складніше, після завтра ще складніше , а через одне покоління - самостійно просто не можливо (тобто до цього треба буде йти поколіннями..)
тому така проста річ як утеплення - на 100 років економить 30% від комунальних витрат в порівнянні з неутепленим...Уявіть зміну швидкості свого розвитку , якщо у вас щомісячно на протязі 20 років є додатково 100 доларів , наголошую -додатково....
Чи переведення житла з пасивної форми капіталу в активний? -так ризик , але те що сьогодні ви можете зробити за 1 млн - завтра треба буде робити за 5

ДУМАЙ
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:43

vitaliian написав:airmax78
Поэтому еще раз: русский в Украине не нужен. Так же как в Польше, Венгрии, Румынии, Болгарии, Латвии, Литве, Эстонии, Армении, Грузии и Азербайджане - время русского языка в Украине закончилось.
это вы решили за всех русскоязычных, ничьи права не нарушили? или нарушение прав русскоязычных - новое требование для вступление в ЕС?

Пусть это чехам расскажет что русский язык ненужен - https://www.zoopraha.cz/ru
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:44

Порошенко вчера на ICTV:

Гражданину Украины надо создать комфортные условия и не ущемлять в праве общаться в быту, в школе, в образовании на том языке, который ему удобнее.

Заврался совсем бедняга, а как принятый по наводке Порошенко закон об образовании не противоречит сказанному Порошенко? :P

Я за то, чтобы образование было исключительно на украинском языке и за то, что не надо нагло врать утверждая об образовании на том языке, который удобнее.
Остапа понесло, он реально думает, что все тупые )))
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:46

ЛАД написав:
  budivelnik написав:.......
тому чого ви так впираєтесь - мені не зрозуміло.
Мне нравится Ваш план.
Так же, как боевой запал Козака-характерника.
Просто и то, и то, к большому сожалению, не реально.
Не реально знайти того ,хто знайде тих ,хто дасть 500 млрд грн на утеплення чужої власності
При цьому
Якщо власник 100 000 грн побачить , що можна утеплитись і за 5 років витрачене через економію повернути і таких власників буде хоча б 50 000 на рік - за 100 років з утепленням житла справимось.

А якщо при цьому ще й перестанемо голосувати за емоції і почнемо за справи....
ДУМАЙ
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:47

Re: Політичні дискусії

Так, ладно, я за АНТЕЕМ 1969.
Просто противно читать.
Модераторам форума - отдельный привет.
Всем спасибо.
Пока.
ЕсичЁ, я у себя на ветке.
rjkz

Подякував: 8653 раз.
Подякували: 5449 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:49

Frant написав:Так де відео і джерела з Інтернету, де українські десантики топлять мирних ватніків у фонтанах чи задувають піну ватним бабулькам в одне місце?
Чи просто у ватана дупа жим-жим?

Начнем с того, что я не проплаченный бот с готовыми методичками, чтобы сразу делать Ctrl+C -> Ctrl+V. но судя по тому, как быстро ты хочешь приведенных контраргументов с ссылками на видео - для тебя именно такая схема общения и является основной. Палевно, Франт.

Ну и в продолжение темы таки вот тебе найденный за это время видосик с еще более веселым контентом:
https://youtu.be/LH2lGRx1a1s?t=167

Это те десантники, которые стоя на границе с Крымом накидались и пошли через границу поговорить с бойцами РФ. Таймкод на украиноговорящей элите нации.
Бухнули вечером на посту, наутро (якобы трезвые) покинули пост, бросили свое вооружиние, нарушили закон Украины о пересечении границы с временно оккупированными территориями, нарушили (пусть и не признанную, но ) границу РФ. Как по мне этот букет военныз преступлений еще позорнее фонтанов.
Но да, элита.

Глупость и б*длячество - это не характеристика нации, расы или языка. Это характеристика отдельно взятого человека. А тех, кто популяризирует обратное - в нормальных странах привлекают за расизм и экстремизм. Но у нас против русскоговорящих можно. Мы же в Европу идем.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:50

Frant написав:......
Ви не уявляєте, але Німеччина і в 1946-1950-х була високорозвинутою країною.
Тому Німеччина вийшла на рівень свого довоєнного ВВП (зразка 1939 року) приблизно на початку 1950-х років.
Для Німеччини темпи розвитку щорічних 5-6% - реально були нормою.
Це вам не радянські "пятілєткі досрочно" з темпом 1-2%)))) :mrgreen:

1. Вы забываете о плане Маршалла и о том, сколько влили в послевоенную Германию.
2. Очень интересно, где Вы взяли цифры 1-2% для довоенных пятилеток. Справочник стеля?
3. Ваши вопросы о разрушениях в Германии сильно удивляют.
О бомбежках Дрездена Вы вообще не слышали?
Красная Армия, полагаете, артиллерию, авиацию и танки не использовала?
Или считаете, что союзники прошлись по Германии парадным маршем?
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 09 кві, 2019 20:29, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:50

Re: Політичні дискусії

freeze написав:Порошенко вчера на ICTV:

Гражданину Украины надо создать комфортные условия и не ущемлять в праве общаться в быту, в школе, в образовании на том языке, который ему удобнее.

Заврался совсем бедняга, а как принятый по наводке Порошенко закон об образовании не противоречит сказанному Порошенко?

Я за то, чтобы образование было исключительно на украинском языке и за то, что не надо нагло врать утверждая об образовании на том языке, который удобнее.
Так нет противоречия.
Общайтесь на чем хотите, хоть и в школе
Но само образование исключительно на украинском
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:54

Faceless написав:
freeze написав:Порошенко вчера на ICTV:

Заврался совсем бедняга, а как принятый по наводке Порошенко закон об образовании не противоречит сказанному Порошенко?

Так нет противоречия.
Общайтесь на чем хотите, хоть и в школе
Но само образование исключительно на украинском

Вы прочитали, что дословно сказал Порошенко ?
"В образовании на том языке, который ему удобнее" /c/
Вообще речь шла о русском, так как за минуту до этого Порошенко заявил, что он сам русскоязычный и далее эта цитата.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 09 кві, 2019 17:54

freeze написав:
  Sommer написав:В 2018 году по сравнению с 2017 годом входящая в корпорацию Roshen Липецкая кондитерская фабрика (Россия) сократила убыток на 41,5%. Об этом говорится в отчетности фабрики, передают Украинские новости.
В 2018 году фабрика не осуществляла производственной деятельности, помещения предприятия сдавались в аренду.

Поздравляю соврамши.

Смотрим на сайте https://roshen.com/
За рішенням Корпорації Roshen, з 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинене виробництво, потужності фабрики законсервовані.

Реально второй класс. Чем отличаются цифры 2017 и 2018 тебе надо рассказывать?
Sommer

Подякував: 428 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

#<1 ... 19501951195219531954 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор