Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Tegularius написав:Вопрос даже не в Кудре, а в Маккейне. Последний - участник агрессии США во Вьетнаме.
Чомусь я не здивований що совок, вата та ЗЕлефілія це як марсізм, ленінізм та зеленізм. Мабудь агресія США була і в Кореї, а потрібно було дозволити Північній Кореї захопити Південну як у В'єтнамі!
Зе-філам, які байкують, що "Прийде Зе- і порядок наведе!":
"Зараз активно мусують чутки про заміну генерального прокурора після президентських виборів. Вже навіть деякі люди приміряють себе до цієї ролі.
У цьому питанні насамперед треба згадати, що, згідно з частиною четвертою статті 131-1 Конституції України, генпрокурора призначають на шість років.
указ президента при призначення Ю. Луценка на посаду генерального прокурора датується 12 травня 2016 року. Отже, строк повноважень чинного генпрокурора спливає 12 травня 2022 року."
Про борди з Путіним 10 квітня 2019, 10:48 Версія для друку
Нам кажуть, що цей борд розколює країну.
Нам кажуть, що і наша мова розколює країну.
Нам кажуть, що українська церква теж розколює країну.
Та й ставлення до НАТО розколює країну. Хм...
А я вам скажу, що країна воює, як видно, з останніх сил. Причому "втомилися від війни" найбільше ті, хто її не бачив.
Про всяк випадок нагадую – у нас війна з Пу, а не з По. А в адептів Зе (ім'я їм легіон) – війна з По. Ви кажете, що це маніпуляція, образа інших кандидатів та їхніх виборців, бо вони не Пу.
ОК, а чому ви на цьому борді асоціюєте себе чи їх із Пу? До чого там Зе? У нього є свої біг-борди. Щоправда, немає ні прес-конференцій, ні публічних виступів, ні дебатів, ні аналізів, ні чітких позицій, насамперед, у справі війни з Пу.
Тому що Зе – це зеро.
Тож знову повторю:
Немає в Україні "партії війни" і "партії миру".
Є партія перемоги і партія поразки.
І до поразки наша країна близька як ніколи раніше.
Tegularius написав:Вопрос даже не в Кудре, а в Маккейне. Последний - участник агрессии США во Вьетнаме.
Чомусь я не здивований що совок, вата та ЗЕлефілія це як марсізм, ленінізм та зеленізм. Мабудь агресія США була і в Кореї, а потрібно було дозволити Північній Кореї захопити Південну як у В'єтнамі!
Не принимайте так близко к сердцу. Удостоится этого и Порошенко когда-нибудь. Назовем в его честь улицу, а еще лучше - тупик
Востаннє редагувалось Радіо в Сер 10 кві, 2019 15:57, всього редагувалось 1 раз.
"сегодня президент Украины Петр Порошенко во второй половине планирует сдать анализы представителям именно этой антидопинговой организации. А что Зеленский?
А Зеленский ничего. Точнее, не он лично “ничего”, а его представитель штаба Иван Баканов заявил, что повторная сдача анализов это, дословно: “Это уже полный абсурд”
Собственно, что стоит Зеленскому согласиться дать ещё немного кровушки на анализ, тем более такому арбитру как VADA? Да ровным счетом ничего! Но его “говорящие головы” отмазывают своего "кандидата", как только могут. И вот скажите, на какие мысли это наталкивает?"
Frant написав:Зе-філам, які байкують, що "Прийде Зе- і порядок наведе!":
"Зараз активно мусують чутки про заміну генерального прокурора після президентських виборів. Вже навіть деякі люди приміряють себе до цієї ролі.
У цьому питанні насамперед треба згадати, що, згідно з частиною четвертою статті 131-1 Конституції України, генпрокурора призначають на шість років.
указ президента при призначення Ю. Луценка на посаду генерального прокурора датується 12 травня 2016 року. Отже, строк повноважень чинного генпрокурора спливає 12 травня 2022 року."
Про борди з Путіним 10 квітня 2019, 10:48 Версія для друку
Нам кажуть, що цей борд розколює країну.
Нам кажуть, що і наша мова розколює країну.
Нам кажуть, що українська церква теж розколює країну.
Та й ставлення до НАТО розколює країну. Хм...
А я вам скажу, що країна воює, як видно, з останніх сил. Причому "втомилися від війни" найбільше ті, хто її не бачив.
Про всяк випадок нагадую – у нас війна з Пу, а не з По. А в адептів Зе (ім'я їм легіон) – війна з По. Ви кажете, що це маніпуляція, образа інших кандидатів та їхніх виборців, бо вони не Пу.
ОК, а чому ви на цьому борді асоціюєте себе чи їх із Пу? До чого там Зе? У нього є свої біг-борди. Щоправда, немає ні прес-конференцій, ні публічних виступів, ні дебатів, ні аналізів, ні чітких позицій, насамперед, у справі війни з Пу.
Тому що Зе – це зеро.
Тож знову повторю:
Немає в Україні "партії війни" і "партії миру".
Є партія перемоги і партія поразки.
І до поразки наша країна близька як ніколи раніше.