Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 20322033203420352036 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2019 09:33

lapay написав:
  freeze написав:Я конечно извиняюсь, я уже несколько десятков раз писал, что я не голосую за Зеленского, я голосую против системы гнилья, которое есть сегодня в стране. И то что там оказалась фамилия Зеленский, результат не моего голосования в первом туре, я голосовал за другого кандидата. Была бы фамилия во втором туре Вакарчук проголосовал бы за него, была бы Гриценко, проголосовал бы за него, проголосовал бы за Тимошенко, но за схематоз, крысятничество на армии, кнопкодавство, ложь голосовать не буду по моральным убеждениям. А Вы голосуйте, если хотите, посмотрим на результат.

Проблема в тому, що, якщо зараз, цю гнилу систему хоч трохи реформують, то молода команда, по факту, взагалі зупинить цей процес. Не тому, що вони саме це хочуть, а тому, що на реформування треба значні зусілля і досвід, чого в них і близько немає. Якщо Ви дійсно хочете блага для країни, то треба об'єктивно прораховувати наслідки своїх, і чужих, рішень. Думай-те, як каже один з кандидатів. :)

Вы знаете даже в Советском Союзе звание Героя и соответствующая Золотая медаль в суде имело значение исключительно как смягчающее обстоятельство при вынесении приговора.

Вы пишите совершенно не отвечая за свои слова, если и дальше молодая команда будет потихоньку как вы пишите будет реформировать систему, как вы ответите за недостоверные утверждения ?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2019 09:37

Re: Політичні дискусії

Alex2006 написав:Прорвемся

Я от не полінувався, проаналізував, чому так швидко сдулись реформатори і варяги, новий парламент. Почитав їх інтерв'ю. Після цього "прорвемося" виликає тільки посмішку. :)
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0 ... 0%BD%D0%B0
«Убити дракона» (рос. «Убить дракона») — російський радянський кінофільм-притча режисера Марка Захарова за мотивами п'єси Євгена Шварца «Дракон». Спільне виробництво СРСР — ФРН, (1988). Автори сценарія: Григорій Горін, Марк Захаров.

Мандрівний лицар Ланселот, далекий нащадок по материнській лінії знаменитого сера Ланселота, потрапляє в місто, в якому вже чотириста років править жорстокий Дракон. Більшість жителів міста чомусь не хочуть, щоб їх врятували від тиранії жахливого звіроящера, пояснюючи її історичною традицією.

Ланселот, рятуючи жертву Дракона — безневинну дівчину, викликає чудовисько на бій. У підпіллі міста є люди, які допомагають лицареві знайти зброю і підготуватися до нерівного поєдинку. Ланселот перемагає Дракона, але поранений і переховується. У місті владу дракона змінює хаос.

Поступово стара історія йде в минуле, і в місті запановують нові порядки. Після поєдинку з Драконом перемогу над ним привласнює міський бургомістр, який при Драконові був його маріонеткою. Ланселот змушений повернутися в місто, щоб пояснити жителям — сама по собі смерть Дракона означає тільки те, що прийшов час кожному вбити дракона в собі і що він змусить всіх жителів зробити це. Однак таким чином він сам уподібнюється Дракону, і жителі міста схиляються перед своїм новим паном.

Ланселот йде від людей. Він бачить дітей, які граються з Драконом, що змінив вигляд - він перевтілився в добродушного бороданя. Дракон пропонує не продовжувати битву при дітях, але Ланселот відмовляється. Ланселот, Дракон і діти йдуть вдалину.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

freeze написав:Там для нового генпрокурора непаханая целина для многолетней работы.
Скажіть будь-ласка
В Сталіна було хороші чи погані судді-прокурори?
Памятаєте чим закінчилось?
Хороші прокурори садили всіх без робору, при чому на кожного чиновника рангом вище району-приходилось тисяча-друга простих селян/робітників....
Тому
Якщо не хочете колись прокинутись за колючим дротом навколо всієї Одеси -не вимагайте ніколи посилення прокурорів....
Є простіший варіант
Вимагайте спрощення ведення комерційної діяльності..
Адже будь який дохід може бути хабарем, а може бути чистим...
Різниці між хабарем і чистим всього дві
а - з чистої сплачені податки
б - мінімум статей по яким дохід потрапляє під кримінал...

Так в СРСР зменшили кількість спекулянтів в сотні разів одним махом... просто дозволили кооперативи.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1

airmax78 написав:
  freeze написав:

Да ладно, вам желчью поливать, я не гнал вкладчиков в банк Михайловский перед банкротством как Смит, я много чего сделал в жизни полезного. Я смотрю кроме иконы Порошенко над которой вы неустанно молитесь у вас еще стоят несколько икон.

Я не особо интересовался его рекоммендациями в банковской сфере - там я сам сусам. Но насколько я помню, Смит всегда предупреждал, что больше экв. 200к на помойки нести нельзя, в т.ч. и в Михайловский. Хотя на счет Михи Смит и в самом деле был как-то подозрительно оптимистичен. Видимо инсайд - часто играет злые шутки.

а що там з компенсаціє ФГВФО, коли доженем 2013 (так як ріст з.п., ВВП, стабільний курс, це найкраще що було за останні 28 років, вірамова, томас, остаточне прощавай, інши перемоги зради ...)?
Востаннє редагувалось flyman в Чет 11 кві, 2019 09:38, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3

budivelnik
В данному випадку це тріпологія...
Як би Ви не аргументували , але станом на 21 квітня 2019 , буде всього три варіанти
Не голосувати , або зіпсувати Бюлетень
Голосувати ЗА Порошенка
Голосувати ЗА Зеленського

Інших варіантів не має , а тому не тіште себе надією що , що у випадку коли в Одесі піднімуть прапор якоїсь ОНР чи ПМР - Ви зможете пояснити своїм родичам що Ви за це не голосували

А кто и когда проголосовал не так, что сейчас война?
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2019 09:38

Социология вышла!

За Зе 70%
За Па 29.5%

О чем тут еще можно спорить?
investorkiev

Подякував: 528 раз.
Подякували: 301 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2019 09:38

freeze написав:...если и дальше молодая команда ...

Алекс забився в норку. Бачу Ви теж в курсі молодої команди. Давайте список
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2019 09:39

Первый написав:

як там твої тижні болю на КРЖН?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2019 09:41

flyman написав:
  Первый написав:
як там твої тижні болю на КРЖН?
Це смішно
Обговорюємо список команди майбутнього(не дай Бог) президента зе...
і щоб не відповідати по суті-прихильники зе - переводять стрілки на якийсь КРЖН...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2019 09:42

freeze написав:Вы пишите совершенно не отвечая за свои слова, если и дальше молодая команда будет потихоньку как вы пишите будет реформировать систему, как вы ответите за недостоверные утверждения ?

Аналогічно - яка відповідальність за провалені надії і зупинені реформи? Чому ті, хто голосує за Зеленського (мотивація не важлива), в разі його провалу, ніяк за це не відповідатимуть?
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 20322033203420352036 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей