|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 11 кві, 2019 10:00
baran написав:budivelnik Це смішно Обговорюємо список команди майбутнього(не дай Бог) президента зе... і щоб не відповідати по суті-прихильники зе - переводять стрілки на якийсь КРЖН...
не думаю, что обсуждение команд хорошая идея для сторонников По: сравнение там получается не в пользу По команды
Порівняння з нулем -ніяк не зашкодить Порошенкові. Можна казати що Турчинов поганий - а можна казати що молодець бо ракети.... Можна казати що Парубій поганий - а можна що молодець бо при відсутності коаліції - зміг тримати Парламент керованим Можна казати що Гройсман поганий - а можна що молодець бо зменшив ЄСВ Можна казати що Коболєв поганий - а можна що молодець бо +140 млрд в ДержБюджет... А як обговорювати відсутні прізвища...Вам пообіцяли що буде вау... але це вау ні ви ні ми не бачили.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 кві, 2019 10:00
katso написав:А что, те, кто голосовал за Порошенко в 2014 году - хоть как-то ответили скажем за 24-х захваченных в плен моряков?
так можно дойти до ответственности голосовавших в 2014г. за нераскрытый гоп-стоп на Троещине... считаю, что ответили. и банкопад, и девал, и тарифы - мы прошли и проходим это вместе. кто-то понимает, что случившееся было неизбежным следствием попыток жить на широкую ногу с дорогой гривной. кто-то считает иначе и думает, что можно было пропетлять по-другому. самое любопытное, что независимо от фамилии будущего президента, по этой дороге мы всё равно будем ползти. хотят этого голосующие за шоумэна, или не хотят, - дорога одна. если же сбудутся негативные прогнозы и нас поведут на восток, с извинениями за плохое поведение последние 5 лет, то...
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Чет 11 кві, 2019 10:01
budivelnik написав: detroytred написав:а коррупция в Нафтогазе - причина чёрной дыры в нем. И заткнули ее деньгами облапошенного монополистом потребителя.
ну-ну... Нафтогаз крав 100 млрд і була діра в 100 млрд Тут бац- підняли тарифи і мінус 100 млрд перетворились в плюс 140 виплат Нафтогазу в Бюджет... Тобто тепер корупціонери віддають по 100 млрд?
)) Сами придумали, что *тобто теперь корупционери виддають по 100 млрд*. Платят-отдают потребители, платящие в разы больше. Тем самым создавая эти самые + 100 млрд. в бюджет. А коррупционеры теперь крадуть не через разницу в ценах импортного и собственного, а через иные схемы. Из бюджета самого НГ официально через премии)) и возможно неофициально - через закупки оборудования и т.п. Из бюджета страны ... И в облгазах, сбыта: По его словам, долг облгазов перед "Укртрансгазом" за услуги балансирования достигли 30,4 млрд грн, а газсбытов – 29,3 млрд грн. "Средств, которые облгазы и газсбыты задолжали группе "Нафтогаз", уже хватило бы, чтобы полностью профинансировать 10-летнюю программу модернизации ГТС Украины", – отметил Коболев.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2019 10:02
baran написав:budivelnik Я додам Для того щоб навіть теоретично хтось почав за щось відповідати - повинні бути озвучені параметри за що цей хтось буде відповідати... Фрізе - озвучте будьласка- а за що погодився відповідати Зеленський... А ще краще знайдіть його цитати про те що він зробить і що буде робити у випадку коли щось не зробить..
а чё там у нас президенты выполняют обещанное? смысл это обсуждать?
Дійсно А навіщо тоді вибирати того хто не може навіть пообіцяти - якщо він все одно нічого виконувати не збирається бо не може і не вміє і не хоче.... Зверніть увагу-Ви зараз критикуєте Порошенка за те що він не виконав... А за що через пів року збираєтесь критикувати того ,який нічого і не обіцяв?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 кві, 2019 10:07
budivelnik написав:А за що через пів року збираєтесь критикувати того ,який нічого і не обіцяв?
как это "за что"? скажут просто: мы посмотрели ролики и подумали, что имеется ввиду всё хорошее против всего плохого. "но мы держим рубежи, мы сражаемся отважно" (с)
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
budivelnik написав: baran написав:budivelnik Це смішно Обговорюємо список команди майбутнього(не дай Бог) президента зе... і щоб не відповідати по суті-прихильники зе - переводять стрілки на якийсь КРЖН...
не думаю, что обсуждение команд хорошая идея для сторонников По: сравнение там получается не в пользу По команды
Порівняння з нулем -ніяк не зашкодить Порошенкові. Можна казати що Турчинов поганий - а можна казати що молодець бо ракети.... Можна казати що Парубій поганий - а можна що молодець бо при відсутності коаліції - зміг тримати Парламент керованим Можна казати що Гройсман поганий - а можна що молодець бо зменшив ЄСВ Можна казати що Коболєв поганий - а можна що молодець бо +140 млрд в ДержБюджет... А як обговорювати відсутні прізвища...Вам пообіцяли що буде вау... але це вау ні ви ні ми не бачили.
однозначно, объективно, если дать оценку вами перечисленных персонажей, не погружая совесть и мораль в фекалии--они плохие, используя вашу терминологию
-
baran
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:а коррупция в Нафтогазе - причина чёрной дыры в нем. И заткнули ее деньгами облапошенного монополистом потребителя.
ну-ну... Нафтогаз крав 100 млрд і була діра в 100 млрд Тут бац- підняли тарифи і мінус 100 млрд перетворились в плюс 140 виплат Нафтогазу в Бюджет... Тобто тепер корупціонери віддають по 100 млрд?
Сами придумали, что *тобто теперь корупционери виддають по 100 млрд*. Платят-отдают потребители, платящие в разы больше. Тем самым создавая эти самые + 100 млрд. в бюджет. А коррупционеры теперь крадуть не через разницу в ценах импортного и собственного, а через иные схемы. Из бюджета самого НГ официально через премии)) и возможно неофициально - через закупки оборудования и т.п. Из бюджета страны ... И в облгазах, сбыта: По его словам, долг облгазов перед "Укртрансгазом" за услуги балансирования достигли 30,4 млрд грн, а газсбытов – 29,3 млрд грн. "Средств, которые облгазы и газсбыты задолжали группе "Нафтогаз", уже хватило бы, чтобы полностью профинансировать 10-летнюю программу модернизации ГТС Украины", – отметил Коболев.
Це повний треш навіть для військового пенсіонера... Звинувачувати Нафтогаз в тому що в нього крадуть Облгази Фірташа/Ахметова і при цьому приводити цитату Коболева, який ці крадіжки показує..... У вас там шапка голову не перетиснула? Я переживаю ,адже відсутність кисню в корі головного мозку приведе до непоправних втрат розумових клітин...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 кві, 2019 10:09
baran написав:Первый 2 баран. Ну хоч ти напиши про молоду команду зелесадомойського
зачем? гугл в помощь
Я не догнав- ми за ГУГЛ голосуєм?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 кві, 2019 10:10
budivelnik написав: baran написав:Первый 2 баран. Ну хоч ти напиши про молоду команду зелесадомойського
зачем? гугл в помощь
а что за меня разве? я там в списках себя не видел 
-
baran
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2019 10:13
baran написав: budivelnik написав: baran написав:зачем? гугл в помощь
а что за меня разве? я там в списках себя не видел 
Я знаю що хоче Порошенко і мені не треба користуватись гуглом щоб це взнати Ти не можеш озвучити за що голосуєш Я знову переживаю Як можна голосувати невідомо за що? Може підпишешся під тим що ти мені мільйон винен, а я потім в гуглі нагуглю за що....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1