Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 20792080208120822083 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:15

l66 написав:Канал "1+1" подаст в суд на Порошенко из-за неожиданного визита в студию и перепалку с Зеленским
https://ukranews.com/news/625821-odin-plyus-odin-podaet-v-sud-na-poroshenko-iz-za-perepalki-s-zelenskim-tkachenko

Просто порох всухую единолично порвал говноканал. Обидно им. Вот так, сам, без приглашения взял да и пришёл в логово шавок бени. Не сцал!
Зе тоже не сцал!В другом случае. А должен был. Сам требовал .
IDAN

Подякував: 20 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:19

Re: Політичні дискусії

по каким критериям оценивается "сильный президент"? а то тут пишут....
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:20

... вибір завжди є!

.... еееехххххх, бачу, що не тільки мені прийшла така думка, що якщо ні один з кандидатів вам не підходить, то знизу в бюлетені допишіть свого і проголосуте за свого! :)
13 район

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:24

ЛАД написав:
  ruvex написав:Берите шире, исходя из первого тура, так и есть.

Этого я бы утверждать не стал. Как настроены 15% проголосовавших за По, не знаю, а соцопросов на эту тему вроде не было.

И опровергать я бы этого не стал. Другой бы спорил, а я не буду.
Тем более, что и оригинал поста уже исчез, ровно в минуту написания данного, все как всегда. Но да ладно. Просто сопоставьте этот вопрос с реакцией социума на форуме и в своей жизни, посчитайте свой процент.
Востаннє редагувалось ruvex в П'ят 12 кві, 2019 10:29, всього редагувалось 1 раз.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:29

baran написав:по каким критериям оценивается "сильный президент"? а то тут пишут....

Хоча б по вчорашнім дебатам.
Один проявив себе на ворожій території, а інший показав свою пустоту без сценарію та хамське єство!
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:30

freeze написав:Речь была о сдаче крови, кто там обязан был на кого ссать, влажные фантазии порохоботов.

Речь шла о анализах на алкоголизм и наркоманию. Чтобы установить факт наркомании необходима не только кровь. Зе сам поставил условие! Да даже и результат анализа задним числом, в клинике друга, кандидата в Госдуму рф, взятый актёром !
IDAN

Подякував: 20 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:30

V2 написав:
  baran написав:по каким критериям оценивается "сильный президент"? а то тут пишут....

Хоча б по вчорашнім дебатам.
Один проявив себе на ворожій території, а інший показав свою пустоту без сценарію та хамське єство!

это не критерий, а ваша оценка поведения
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:33

freeze написав:budivelnik
Я извиняюсь, но если Вам непонятно почему дело молодых мародеров-родственничков лежало без движения с 2016 года, то особо дискутировать не о чем, я пас.
1 Я дуже уважно розглядав цю справу
2 Цифри по розгляду цієї справи я викладав на цих сторінках
3 З Викладених мною цифр виходило що
а - без висотомірів ми не могли закрити питання ремонту літаків по замовленню від Казахстану на суму в 220 млн грн
б - вартість висотомірів в росії 80000 доларів , після контрабандної схеми (підставна фірма в росії купує у виробника в росії і продає фірмі в саудівській аравії , яка в свою чергу продає підставній фірмі в Саудівській Аравії і вже ця підставна продає в Україну)

Якби я займався цим питанням - то вимагав би 300 000 доларів за організацію , а вартість запчастин окремо....

Тому ще раз
1 Всі силові структури ( і судово прокурорські також) будувались весь час незалежності
2 Одномоментно звільнити всіх і призначити нових але чесних не можливо бо
а - не має стільки вільних судей-прокурорів-слідчих
б - ті прокурори-судді-слідчі які вільні ,як правило були звільнені попередніми владами за корупційні діяння

Тому як казав класик Ленін
Будувати соціалізм ми будемо людьми ,вихованими при капіталізмі..
Ми тепер будуємо капіталізм людьми вихованими пи соціалізмі...

Таким чином Ви тим що не процитували мою відповідь підтверджуєте те , що показаний мною алгоритм
Закриваємо очі на крадіжку Куликом двох квартир в Києві,але з його допомогою конфісковуємо 1,5 млрд доларів Курченко...
Є ефективним , хоч і дає можливість в майбутньому звинуватити тих хто ним скористався у всіх смертних гріхах...

Я ж в своюю чергу пропоную згадати
Кравчука звинуватили в тому що він роздав Торговий Флот
Кучму звинуватили в тому що він роздав заводи олігархам
Ющенка звинуватили в падінні Банку Україна
Януковича в мільярдах крадіжок
Порошенка... в збільшенні магазинів Рошен до 58 штук і в тому що в його адміністрації працювали люди ,діти яких вкрали на 2 млн грн.... і все, більше жодних звинувачень.

То може подумаєте з цифрами?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:35

Re: Політичні дискусії

l66 написав:В данном случае, любой, кто был бы на другом конце провода, тоже говорил бы невпопад, так как это естественное явление связи, когда соединяют разговор в студии и по телефону.

А вообще команда Зе сама себя переиграла креативными действиями.
То анализы, то стадион, то телефонная связь.

Культурні люди не перебивають співрозмовника, чи, принаймі, вибачаються, коли це роблять. В Порошенко є цей грішок, і в Гройсмана, та і в багатьох інших - влада розбещує. Зеля теж вже відчув цей солодкий смак. Так що перетворення Ланцелота вже йде повним ходом. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 10:38

Зе-!

У ці дні ми даватимемо відповіді на ключові виклики національній безпеці України, і від нашої позиції залежатиме, чи зможемо ми далі ефективно протистояти російській агресії, чи впустимо "русский мир" до себе додому", - сказав Парубій.

У своєму виступі він дав зрозуміти, що вважає одного з кандидатів у президенти України шоумена Володимира Зеленського тим, хто пропонує повернутися на п'ять років назад - в Україну до Революції Гідності.

"Я бачу те саме, що і п'ять років тому, я чую те саме, що я чув від "Партії регіонів" і (екс-президента Віктора, який утік і заочно засуджений в Україні за держзраду. - Ред.) Януковича - що виявляється НАТО нам треба через референдум, що виявляється мову, культуру і територію треба поставити за дужки. Немає нічого нового - це все старе і те, що ми вже чули", - сказав Парубій.
Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3121883
Нравится это Зеленскому или нет, но он слабак. Он сейчас ныкается по углам и ищет дозу от одной мысли о необходимости дебатов с Порохом, страшно представить какие физиологические жидкости из него выльются при встрече с Путиным.
А может Путин перестал для вас быть врагом?
А разве не российские политики и артисты открыто поддерживают Зеленского?
А разве Портновы не обещают нам фильтрационные лагеря и прочие радости?
А разве не активизировалась вата, предвкушая очередную "русскую весну"?
Знаете, а ведь у нас с РФ очень много общего. Аж 2295,04 км границы, и там сосредоточено огромное количество российских войск.
Угроза не просто реальна, она физически ощутима. Она не просто рядом, она здесь. И ждёт удобного момента, чтобы начать двигаться дальше. Тут я вспоминаю "шутку" "Квартала" про перемещение границы.

На медали «За возвращение Крыма» МО РФ стоит дата 20 февраля. А ведь только 22 февраля Майдан начал превращаться в побоище, и только 24 февраля в Крыму появились "вежливые люди".
Пока вы сейчас одеваете белые пальто и воротите нос от бордов, где-то в России уже чеканяться монеты "За освобождение Малороссии". Смею предположить, что дата там стоит 22 апреля.
Избавиться от Януковича стоило 13 тысяч жизней.
Сколько будет стоить попытка избавиться от Путина? Гораздо дороже. И вряд ли это вообще получится. Сейчас они не будут прятаться за "самообороной"
Какие бы претензии к Порошенко не предъявлялись, важно одно: он не сдаст нас Путину

https://uainfo.org/blogosphere/obshestv ... sandr.html
Frant

Подякував: 1768 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 20792080208120822083 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей