Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 21122113211421152116 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:41

budivelnik написав:
  zРадио написав:Текст Соглашения об Ассоциации, готов спорить, и по сегодня не прочитал.
Мені не потрібен текст.

Спасибо, хоть хватило смелости честно признаться, что поддержал майдан просто за компанию. А иначе и быть не могло - не подписал Янык соглашение, условия которого тебе неизвестны, а значит ты не знал и до сих пор не знаешь, против чего выступил. Впрочем, персональных претензий не имею - 99,99% вышедших тоже "Пастернака не читали, но осуждают".

budivelnik написав:Мені достатньо
а - безвізу , бо з його допомогою проїхавши Угорщину,Боснію,Хорватію - я потрапив в Чорногорію , яка мені повністю замінила Крим , що по відстані,що по клімату,що по морю

Средние зарплаты украинцев даже сегодня после 3-х летнего роста ниже уровня 2013-го на 45 евро в месяц. А стоимость визы до 2017-го была "целых" 35 евро. То есть украинцы могли каждый месяц оплачивать себе по визе и одной трапезе в ЕС. Так что не преувеличивай значимость этого достижения. А уж по поводу Черногории так и вообще не ври - и до безвиза в сезон туда можно было слетать не оплачивая сбор и без визита в Посольство!

budivelnik написав:2 Я не відчуваю страху від бойових дій в ОРДЛО, по тій простій причині , що той самий Порошенко і Уряд - зробили все , щоб я міг цього не бачити і за це я їм вдячний...
Не хочеться останні роки жити в страху...

А Коломойский, протеже которого ты так боишься, не приложился к тому, чтобы остановить российскую навалу в Днепре, Одессе и Харькове??? Порошенко делал то, что должен был делать! И делал это не лучше и не хуже, чем кто-либо другой на его месте!

budivelnik написав:Тому в мене запитання
Про який страх і ненависть ти говориш?

А ты, значит, уже не помнишь избитую фразу "атопутиннападет", которой ВСЕ 5 лет объясняли ВСЕ провалы, неудачи и воровство???
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:43

Стрєлка з будівельником.

Я відписав в приват адресу де зараз знаходжуся. Чекаю Будівельника з колективом вихователей. :P Потім відпишу про результати педагогічної діяльності. :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:44

Козак-характерник написав:
  budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:А деякі живуть вже. І твій спокій
Твій спокій- це моя заслуга, бо ти приперся звідти звідки стріляють туди де не стріляють( і це заслуга таких як я ,які не дали ні полякам,ні австрійцям ,ні москалям - заявити що Львів то є Лемберг-Львув-Львов)і почати тут бігати під своїми прапорами, а ти на своїй території це позволив.... і при цьому умудряєшся гнати на того хто на 95% територій зробив територію вільну від війни...
Хочеш подискутувати і навчитись боятись навіть тут - підїдь до мене в будь-який зручний для тебе час і я на правах людини в якої ти в гостях поясню тобі що таке Україна і як треба її поважати...
Тому постарайся не гавкати на руки того хто тебе годує дезертире.

Дискутувати з Тобою немає про що. Я нікуди не приперся. Я не гавкаю. І не в тебе в гостях. Я в себе на Батьківщині. І поважаю свою країну. І маю право вільно обирати місце проживання. І не дезертирував. І ти мене не годуєш. Це в тебе уявлення про державу, як союз вільних міст і селищ, які живуть автономно між собою по окремим законам. А для мене Україна - єдине ціле.
Без проблем
Отже ти ходиш по Львову , не в касці,спокійно розмовляєш на російській українській чи ідіш...
Тепер в менедо тебе питання
Я можу так само сьогодні ходити по Донецьку з Українським правором?
Не можу? А чому? У нас же не має вільних міст і містечок і вся Україна однакова?

то може тому що у Львові ми десятками років боролись за Україну і вибороли право всім жити тут вільно..
А за що боровся на протязі своїх років ти і твої сусіди?
тому
За що боролись - на те й напоролись, а раз так - замовки і сопи в дві дирочки тихо ... тихо ... і вчись що треба робити , щоб колись в себе в Донецьку ти міг ходити так само з піднятою головою як ходиш у Львові...
І не гавкай на Президента , доки він Президент , і не гавкай тоді коли інший стане Президентом на цього Президента- бо це Перше лице України на міжнародній арені,а ти своїм скулінням йоговагу применшуєш , хоча при цьому сам нічого не важиш.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:44

zzzzzz написав:
  airmax78 написав:
  zzzzzz написав:
Вот какой смысл с тобой дискутировать если ты свои фантазии выдаешь за факты ?
Зеленский или его представители где-то делали заявления про автономию Донбасса ?
Дашь факты ?

Про референдум, я так прнимаю, сомнений нет. По автономии Донбасса в своем интервью очень прозрачно намекал Игорь Валерьевич Подзеленский.
Как человек, общающийся с топ интеллектуалами бесогонами, ответь, пожалуйста Еленске.

Чего ты с темы съезжаешь. Где ссылки что Зеленский или его команда делали заявления про автономию Донбасса ?????

Тебе мало слова кукловода? Ты же не freeze в конце концов.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:45

shikatoki2 написав:
  vitaliian написав:а киевский торт?

Не дуже, якщо чесно. Будете в Чернігові, спробуйте "Київський" або "Деснянські зорі" Чернігівського хлібокомбінату. Об'єктивно кращі за смаком, складом та ціною

Фабрика "Борзна" Черниговской области, печенье, торты, зефиры и прочая хрустящая вещь очень неплохая.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:47

Козак-характерник написав:Я відписав в приват адресу де зараз знаходжуся. Чекаю Будівельника з колективом вихователей. :P Потім відпишу про результати педагогічної діяльності. :P

Привіт, брате Каїне! :P Так що їдеш мене виховувати? Я зараз на ...... Приїзджай, вийду на вулицю біля під'їзду.
1 ти мені не брат
2 На ...... море букв і в кожній букві від 4 до 13 підїздів - до якої підїзжати?
3 Моя робота , за 1 км від тебе, так що можеш і фотку вислати ,щоб потім форумчани могли побачити результати виховної роботи.
ПС
Не забуть позвонити по 102 , я думаю ти такий самий гнилий в житті ,як і на цих сторінках.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 13 кві, 2019 00:18, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1

airmax78 написав:
  zzzzzz написав:
  airmax78 написав:Про референдум, я так прнимаю, сомнений нет. По автономии Донбасса в своем интервью очень прозрачно намекал Игорь Валерьевич Подзеленский.
Как человек, общающийся с топ интеллектуалами бесогонами, ответь, пожалуйста Еленске.

Чего ты с темы съезжаешь. Где ссылки что Зеленский или его команда делали заявления про автономию Донбасса ?????

Тебе мало слова кукловода? Ты же не freeze в конце концов.

Вот в этом ты весь и состоишь. Конкретных фактов не можешь предоставить о том что Зеленский или его команда делали такие заявления. Но при этом постоянно манипулируешь и выдаешь свои фантазии за факты.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2

budivelnik написав:Тепер в менедо тебе питання
Я можу так само сьогодні ходити по Донецьку з Українським правором?
Не можу? А чому? У нас же не має вільних міст і містечок і вся Україна однакова?

то може тому що у Львові ми десятками років боролись за Україну і вибороли право всім жити тут вільно..
А за що боровся на протязі своїх років ти і твої сусіди?
тому
За що боролись - на те й напоролись, а раз так - замовки і сопи в дві дирочки тихо ... тихо ... і вчись що треба робити , щоб колись в себе в Донецьку ти міг ходити так само з піднятою головою як ходиш у Львові...
І не гавкай на Президента , доки він Президент , і не гавкай тоді коли інший стане Президентом на цього Президента- бо це Перше лице України на міжнародній арені,а ти своїм скулінням йоговагу применшуєш , хоча при цьому сам нічого не важиш.

Ти вже їдеш і ми ці питання обговоримо при особистій зустрічі. Ти мене навчиш боятися.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:48

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:А деякі живуть вже. І твій спокій
Твій спокій- це моя заслуга, бо ти приперся звідти звідки стріляють туди де не стріляють( і це заслуга таких як я ,які не дали ні полякам,ні австрійцям ,ні москалям - заявити що Львів то є Лемберг-Львув-Львов)і

Дальше носа не видишь! Этническим украинцам Закарпатья, случись что, ты тоже на правах "хозяина" предъявишь счет и претензию?
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2019 23:49

budivelnik рівно *** І не обов'язково світити те, що в приват написав. Це про гнилість.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 13 кві, 2019 00:20, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 21122113211421152116 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість