Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 21162117211821192120 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:19

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Не хочеш прибрати, нехай це залишиться на твоїй совісті.
Свої то я почищу- ти свої з своєю адресою почисть...
Застав дурня Богу молитись - він і голову побє.

Дякую! :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:20

zРадио написав:
Национализация Привата и банкротство 100 коммерческих банков - это вопиющий пример обогащения верхушки за счет эмиссионного инструмента.

Тоже согласен, что Привату надо было дать сдохнуть своей смертью.
Кстати, на всякий случай поинтересуйся сколько банков с конца 2013го года скопытилось в запоребрике. Там Гонтарева не работала.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:20

budivelnik
Без проблем
Отже ти ходиш по Львову , не в касці,спокійно розмовляєш на російській українській чи ідіш...
Тепер в менедо тебе питання
Я можу так само сьогодні ходити по Донецьку з Українським правором?
Не можу? А чому? У нас же не має вільних міст і містечок і вся Україна однакова?

то може тому що у Львові ми десятками років боролись за Україну і вибороли право всім жити тут вільно..
А за що боровся на протязі своїх років ти і твої сусіди?
тому
За що боролись - на те й напоролись, а раз так - замовки і сопи в дві дирочки тихо ... тихо ... і вчись що треба робити , щоб колись в себе в Донецьку ти міг ходити так само з піднятою головою як ходиш у Львові...
І не гавкай на Президента , доки він Президент , і не гавкай тоді коли інший стане Президентом на цього Президента- бо це Перше лице України на міжнародній арені,а ти своїм скулінням йоговагу применшуєш , хоча при цьому сам нічого не важиш.

с такими будивэльныками нам и внешних врагов не надо. без комментариев.
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:22

Viktor написав:
  zzzzzz написав:
  freeze написав:
Вроде пенсионер, а уровень детского сада

Люди преклонного возраста всегда очень трудно воспринимают перемены.

Перемен захотелось? Обнови машину, мебель, гардероб (лук то есть).
Зачем сейчас перемены в стране, если путь был избран, реформы запущены, экономика растет, ЗП почти догнали 2013-й года, ЖКХ наконец-то повысили тарифы до рыночных, валютных колебаний уже нет (средний курс за 3 года +/- 27 грн/бакс)?

Долги населения за жилищно-коммунальные услуги в Украине установили абсолютный рекорд со времени введения гривны в 1996 году. Как сообщила в пятницу Государственная служба статистики, по состоянию на конец января они превысили 62,6 млрд гривен.

Большая часть задолженности приходится на газоснабжение — более 29 млрд гривен, а также отопление и водоснабжение — почти $20 млрд.

В месяц жители Украины в среднем платят за коммунальные услуги 2700 гривен. При этом средняя зарплата в 2018 году составила 8 713 гривен.

Среди регионов наибольшая задолженность за газоснабжение, отопление и горячее водоснабжение отмечена в Харьковской, Днепропетровской и Одесской областях, а также в Киеве.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:23

Re: Політичні дискусії

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Я відписав в приват адресу де зараз знаходжуся. Чекаю Будівельника з колективом вихователей. Потім відпишу про результати педагогічної діяльності. :P

Привіт, брате Каїне! Так що їдеш мене виховувати? Я зараз на ...... Приїзджай, вийду на вулицю біля під'їзду.
1 ти мені не брат
2 На ...... море букв і в кожній букві від 4 до 13 підїздів - до якої підїзжати?
3 Моя робота , за 1 км від тебе, так що можеш і фотку вислати ,щоб потім форумчани могли побачити результати виховної роботи.
ПС
Не забуть позвонити по 102 , я думаю ти такий самий гнилий в житті ,як і на цих сторінках.
Заспокойтеся обидва, як діти
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:23

zzzzzz написав:
  budivelnik написав:
  zzzzzz написав:Могу тебе ответить.
С точки зрения экономики дешевый газ для страны создает дополнительные рабочие места, рост ВВП, что не так ? - Так.

А сможешь найти хоть одну ссылку где я поддерживал Януковича ? - Нет, ты такого не найдешь. Потому-то я никогда его не поддерживал.
А ти не переплутав ціну газу для виробництва і ціну газу для населення?
Ціна для виробництва завжди була від 200 доларів і далі...
А от для населення-дотаційною
Але дотації для населення не робили заводи ефективнішими...
Тому тут твоя тирада про С точки зрения экономики дешевый газ для страны создает дополнительные рабочие места, рост ВВП, что не так ? - мимо каси.
Что-то я не врубаюсь. При чем тут дешевый газ для населения. Мы обсуждаем импортную цену на газ. Её снижение для Украины идет на пользу. Т.к. снижаются расходы на импорт, улучшается сальдо торгового баланса.
А що нам хоч колись до 2014 року продавали газ по світовій ціні без політичних привязок?
Чи ціна газу+безкоштовна оренда бази для ЧФ на 50 років?
Чи взагалі -забираємо Базу разом з Кримом.

Тому
Низька ціна це краще ніж висока -коли ми купуємо,а не продаємо.
Але в нас ніколи не було можливості просто отримати газ дешевше ніж світова.
Бо до грошей ми платили політичними поступками,які в кінці кінців привели війну на наші землі.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:24

Faceless
та вже заспокоїлись.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:25

airmax78 написав:
  zРадио написав:
Национализация Привата и банкротство 100 коммерческих банков - это вопиющий пример обогащения верхушки за счет эмиссионного инструмента.

Тоже согласен, что Привату надо было дать сдохнуть своей смертью.
Кстати, на всякий случай поинтересуйся сколько банков с конца 2013го года скопытилось в запоребрике. Там Гонтарева не работала.

Банкротство неплатежеспособных банков это было больная на нужная мера.
Так же стоит вспомнить, а сколько же владельцев банков-банкротов наказали, посадили , доблестные прокурворы Луценко ?
Максим, вы нам озвучите цифры ? Сколько их было, сотня,двести, а может тысяча человек привлекли за незаконный вывод денег прокурворы Луценка ?

Максим конечно же не ответит на этот вопрос. И он тоже не скажет что прокурворы Луценко , отлично слили все дела в унитаз.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:28

baran написав:budivelnik
Без проблем
Отже ти ходиш по Львову , не в касці,спокійно розмовляєш на російській українській чи ідіш...
Тепер в менедо тебе питання
Я можу так само сьогодні ходити по Донецьку з Українським правором?
Не можу? А чому? У нас же не має вільних міст і містечок і вся Україна однакова?

то може тому що у Львові ми десятками років боролись за Україну і вибороли право всім жити тут вільно..
А за що боровся на протязі своїх років ти і твої сусіди?
тому
За що боролись - на те й напоролись, а раз так - замовки і сопи в дві дирочки тихо ... тихо ... і вчись що треба робити , щоб колись в себе в Донецьку ти міг ходити так само з піднятою головою як ходиш у Львові...
І не гавкай на Президента , доки він Президент , і не гавкай тоді коли інший стане Президентом на цього Президента- бо це Перше лице України на міжнародній арені,а ти своїм скулінням йоговагу применшуєш , хоча при цьому сам нічого не важиш.
с такими будивэльныками нам и внешних врагов не надо. без комментариев.
На мою думку правильніше відкрито
Сказати людині в очі що про неї думаєш і отримати в очі таку саму відповідь - і це вже інформація яка можливо приведе до порозуміння
Ніж 300 років розповідати про братній народ , а самим потихеньку віджимати спочатку історію ,потім релігію,потім мову,потім на території зазіхати( і тут не тільки ОРДЛО і Крим) тут і Кубань , з Ростовом і Белгородам
А про голодомори - я взагалі мовчу.

Тому
Спроба заховатись в хатинці ( до речі це чудово виконує один з кандидатів) це просто спроба максимально довго дурити максимальну кількість людей.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2019 00:28

ЛАД написав:К вопросу о "коленях".
https://ru.tsn.ua/svit/radi-mira-papa-rimskiy-poceloval-nogi-lideram-yuzhnogo-sudana-1328037.html
Папа Римский Франциск в Ватикане стал на колени перед лидерами Южного Судана и поцеловал их ноги. Таким поступком он призывает к миру в стране. Об этом рассказали в эфире "Сніданку з 1+1".

Франциск встал на колени и поцеловал ноги президента Южного Судана Салва Кира и лидера оппозиции Риека Мачару. Так же он сделал и в отношении трех вице-президентов Южного Судана. "Я выражаю искреннюю надежду, что военные действия окончательно прекратятся", – сказал Папа Франциск.

Папе 82 года и личность весьма влиятельная.
Почему его ещё никто не обругал?

Если бы Папа Франсциск баллотировался на Президента Украины, а тем более прошёл во второй тур с ПАП - то Вы бы наверняка "узнали много нового" о Папе Римском :)
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
  #<1 ... 21162117211821192120 ... 7544>
Форум:
+ Додати