Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
zРадио написав: Национализация Привата и банкротство 100 коммерческих банков - это вопиющий пример обогащения верхушки за счет эмиссионного инструмента.
Тоже согласен, что Привату надо было дать сдохнуть своей смертью. Кстати, на всякий случай поинтересуйся сколько банков с конца 2013го года скопытилось в запоребрике. Там Гонтарева не работала.
Без проблем Отже ти ходиш по Львову , не в касці,спокійно розмовляєш на російській українській чи ідіш... Тепер в менедо тебе питання Я можу так само сьогодні ходити по Донецьку з Українським правором? Не можу? А чому? У нас же не має вільних міст і містечок і вся Україна однакова?
то може тому що у Львові ми десятками років боролись за Україну і вибороли право всім жити тут вільно.. А за що боровся на протязі своїх років ти і твої сусіди? тому За що боролись - на те й напоролись, а раз так - замовки і сопи в дві дирочки тихо ... тихо ... і вчись що треба робити , щоб колись в себе в Донецьку ти міг ходити так само з піднятою головою як ходиш у Львові... І не гавкай на Президента , доки він Президент , і не гавкай тоді коли інший стане Президентом на цього Президента- бо це Перше лице України на міжнародній арені,а ти своїм скулінням йоговагу применшуєш , хоча при цьому сам нічого не важиш.
с такими будивэльныками нам и внешних врагов не надо. без комментариев.
freeze написав: Вроде пенсионер, а уровень детского сада
Люди преклонного возраста всегда очень трудно воспринимают перемены.
Перемен захотелось? Обнови машину, мебель, гардероб (лук то есть). Зачем сейчас перемены в стране, если путь был избран, реформы запущены, экономика растет, ЗП почти догнали 2013-й года, ЖКХ наконец-то повысили тарифы до рыночных, валютных колебаний уже нет (средний курс за 3 года +/- 27 грн/бакс)?
Долги населения за жилищно-коммунальные услуги в Украине установили абсолютный рекорд со времени введения гривны в 1996 году. Как сообщила в пятницу Государственная служба статистики, по состоянию на конец января они превысили 62,6 млрд гривен.
Большая часть задолженности приходится на газоснабжение — более 29 млрд гривен, а также отопление и водоснабжение — почти $20 млрд.
В месяц жители Украины в среднем платят за коммунальные услуги 2700 гривен. При этом средняя зарплата в 2018 году составила 8 713 гривен.
Среди регионов наибольшая задолженность за газоснабжение, отопление и горячее водоснабжение отмечена в Харьковской, Днепропетровской и Одесской областях, а также в Киеве.
Козак-характерник написав:Я відписав в приват адресу де зараз знаходжуся. Чекаю Будівельника з колективом вихователей. Потім відпишу про результати педагогічної діяльності.
Привіт, брате Каїне! Так що їдеш мене виховувати? Я зараз на ...... Приїзджай, вийду на вулицю біля під'їзду.
1 ти мені не брат 2 На ...... море букв і в кожній букві від 4 до 13 підїздів - до якої підїзжати? 3 Моя робота , за 1 км від тебе, так що можеш і фотку вислати ,щоб потім форумчани могли побачити результати виховної роботи. ПС Не забуть позвонити по 102 , я думаю ти такий самий гнилий в житті ,як і на цих сторінках.
zzzzzz написав:Могу тебе ответить. С точки зрения экономики дешевый газ для страны создает дополнительные рабочие места, рост ВВП, что не так ? - Так.
А сможешь найти хоть одну ссылку где я поддерживал Януковича ? - Нет, ты такого не найдешь. Потому-то я никогда его не поддерживал.
А ти не переплутав ціну газу для виробництва і ціну газу для населення? Ціна для виробництва завжди була від 200 доларів і далі... А от для населення-дотаційною Але дотації для населення не робили заводи ефективнішими... Тому тут твоя тирада про С точки зрения экономики дешевый газ для страны создает дополнительные рабочие места, рост ВВП, что не так ? - мимо каси.
Что-то я не врубаюсь. При чем тут дешевый газ для населения. Мы обсуждаем импортную цену на газ. Её снижение для Украины идет на пользу. Т.к. снижаются расходы на импорт, улучшается сальдо торгового баланса.
А що нам хоч колись до 2014 року продавали газ по світовій ціні без політичних привязок? Чи ціна газу+безкоштовна оренда бази для ЧФ на 50 років? Чи взагалі -забираємо Базу разом з Кримом.
Тому Низька ціна це краще ніж висока -коли ми купуємо,а не продаємо. Але в нас ніколи не було можливості просто отримати газ дешевше ніж світова. Бо до грошей ми платили політичними поступками,які в кінці кінців привели війну на наші землі.
zРадио написав: Национализация Привата и банкротство 100 коммерческих банков - это вопиющий пример обогащения верхушки за счет эмиссионного инструмента.
Тоже согласен, что Привату надо было дать сдохнуть своей смертью. Кстати, на всякий случай поинтересуйся сколько банков с конца 2013го года скопытилось в запоребрике. Там Гонтарева не работала.
Банкротство неплатежеспособных банков это было больная на нужная мера. Так же стоит вспомнить, а сколько же владельцев банков-банкротов наказали, посадили , доблестные прокурворы Луценко ? Максим, вы нам озвучите цифры ? Сколько их было, сотня,двести, а может тысяча человек привлекли за незаконный вывод денег прокурворы Луценка ?
Максим конечно же не ответит на этот вопрос. И он тоже не скажет что прокурворы Луценко , отлично слили все дела в унитаз.
Без проблем Отже ти ходиш по Львову , не в касці,спокійно розмовляєш на російській українській чи ідіш... Тепер в менедо тебе питання Я можу так само сьогодні ходити по Донецьку з Українським правором? Не можу? А чому? У нас же не має вільних міст і містечок і вся Україна однакова?
то може тому що у Львові ми десятками років боролись за Україну і вибороли право всім жити тут вільно.. А за що боровся на протязі своїх років ти і твої сусіди? тому За що боролись - на те й напоролись, а раз так - замовки і сопи в дві дирочки тихо ... тихо ... і вчись що треба робити , щоб колись в себе в Донецьку ти міг ходити так само з піднятою головою як ходиш у Львові... І не гавкай на Президента , доки він Президент , і не гавкай тоді коли інший стане Президентом на цього Президента- бо це Перше лице України на міжнародній арені,а ти своїм скулінням йоговагу применшуєш , хоча при цьому сам нічого не важиш.
с такими будивэльныками нам и внешних врагов не надо. без комментариев.
На мою думку правильніше відкрито Сказати людині в очі що про неї думаєш і отримати в очі таку саму відповідь - і це вже інформація яка можливо приведе до порозуміння Ніж 300 років розповідати про братній народ , а самим потихеньку віджимати спочатку історію ,потім релігію,потім мову,потім на території зазіхати( і тут не тільки ОРДЛО і Крим) тут і Кубань , з Ростовом і Белгородам А про голодомори - я взагалі мовчу.
Тому Спроба заховатись в хатинці ( до речі це чудово виконує один з кандидатів) це просто спроба максимально довго дурити максимальну кількість людей.
Папа Римский Франциск в Ватикане стал на колени перед лидерами Южного Судана и поцеловал их ноги. Таким поступком он призывает к миру в стране. Об этом рассказали в эфире "Сніданку з 1+1".
Франциск встал на колени и поцеловал ноги президента Южного Судана Салва Кира и лидера оппозиции Риека Мачару. Так же он сделал и в отношении трех вице-президентов Южного Судана. "Я выражаю искреннюю надежду, что военные действия окончательно прекратятся", – сказал Папа Франциск.
Папе 82 года и личность весьма влиятельная. Почему его ещё никто не обругал?
Если бы Папа Франсциск баллотировался на Президента Украины, а тем более прошёл во второй тур с ПАП - то Вы бы наверняка "узнали много нового" о Папе Римском