Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Frant написав:"Зеленський 4 раза уклонилися от призыва"
Для призыва по мобилизации гражданину Зеленскому В.А. направлялись повестки: 15.04.2014, 23.06.2014, 15.08.2014, 10.05.2015 по адресу, определенной в его учетных документах. Гражданин Зеленский В.А. в военный комиссариат по его вызовом не прибывал", - сообщают в Минобороны.
freeze написав:После мини диспута Зе и По у многих соратников и Порошенко на лбу выступил липкий пот страха. Они вдруг поняли, что чихать на будущего президента будет чревато, и вообще на их будущее накатывается тяжелый лондонский туман.
Авторку цих рядків стурбувало не так невміння кандидата Зе формулювати думки наживо, без групи сценаристів, мені різало слух пихате від кандидата номер один: "я закінчу своє через 5 років, а ви закінчите 22 квітня". По суті людині уже зірвало дах ще до другого туру, офіційних результатів ЦВК і інавгурації. Що ж буде, якщо Голобородько-Зеленський отримає армію, СБУ і доступи до державної таємниці?
Прихильники Володимира Зеленського радіють, що їхній улюбленець знущається з чинного президента. Не називає нарешті ключових осіб, яких майбутній президент внесе на подання до Верховної Ради — очільників МВС, МЗС, ГПУ, СБУ та Міноборони. Не пропонує, як звільнити країну від ярма Медведчука, як говорити із Путіним щодо звільнення заручників і як зняти економіку з милиць і поставити на ноги — кандидат просто хамить і розказує ще діючому президенту, що наступні п`ять років у нього уже в кишені. Це ж і до виборця в рожевих окулярах буде таке ставлення — поламаємо через коліно, бо я президент? Це ж тому, мабуть, у передчутті часткової реставрації режиму біло-блакитних — окружний адмінсуд відкриває двері російському політтехнологу Шувалову і австрійським пропагандистам Кремля? Та і врешті — що таки буде із гуманітарною політикою? Вона показуватиме кадрами Курченка чи ви підпишете закон про мову, якому нині опираються товариші Медведчука в парламенті уже третій тиждень?
Товарищи, а кто может подсказать, где можно найти видеообращение Порошенко к Гладковскому? Видеообращения Порошенко к Зеленскому появляются регулярно, а к Гладковскому когда будет?
UA написав:........... У януковича был серьезный шанс через год вернутся в Киев. Но путин как обычно всех переиграл. Поражаюсь запасу прочности и ресурсам рф. Даже такого правителя выдерживают.
Каким образом?
Зеленского через год будут ненавидеть, и писать в интернетах - "Петя вернись" и "Лучше бы выбрали Свинарчука"
investorkiev написав: Как бы не называли, это будет лучше чем 5 лет и ХХ млрд дол, украденных Порошенком у Украины
Через три месяца будуть трубить, что Зеленский разворовывает Украину и украл ХХ млрд дол! "Запомните этот твит"(С)
п.с. смею предположить, что Зе уже очень скоро пожалеет, что подался в политику...
Да?! А можете за всю історію незалежної України назвати хоч одного політика чи президента який пожалів, що подався в політику?! Може це хтось із 39 кандидатів?! А може Петро Олексійович, який вже 20 років в політиці і за цей час став доларовим мільярдером?! На виборчу компанію і на потрапляння в списки народних депутатів від фракцій витрачають мільйони! Це для того щоб потім пожаліти, що туди попав?! Це якийсь витончений гумор?! Віталік Кличко теж жаліє?!
Frant написав:"Зеленський 4 раза уклонилися от призыва"
Для призыва по мобилизации гражданину Зеленскому В.А. направлялись повестки: 15.04.2014, 23.06.2014, 15.08.2014, 10.05.2015 по адресу, определенной в его учетных документах. Гражданин Зеленский В.А. в военный комиссариат по его вызовом не прибывал", - сообщают в Минобороны.
Только человек не имевший дел с советскими,а потом украинскими военкоматами может всерьез воспринимать эту забегаловку. 2 года назад при оформлении пенсии столкнулся с ними по поводу стажа за службу в СА. По МО СССР приказ на увольнение был, а по части что-то нахомутали. Так эти выродки ни хрена мне не засчитали армию в стаж хотя я предлагал считать хотя бы по приказу МО. На вопрос что же я делал 2 года, дезертировал что ли, отправляли из районного военкомата в городской , а потом обратно.И это еще не все. При пересылке моего дела из Москвы в Киев по дороге где-то его потеряли и потом мне рассказывали что это я должен был его искать.
Востаннє редагувалось shapo в Суб 13 кві, 2019 21:58, всього редагувалось 1 раз.
UA написав:........... У януковича был серьезный шанс через год вернутся в Киев. Но путин как обычно всех переиграл. Поражаюсь запасу прочности и ресурсам рф. Даже такого правителя выдерживают.
Каким образом?
Зеленского через год будут ненавидеть, и писать в интернетах - "Петя вернись" и "Лучше бы выбрали Свинарчука"
investorkiev написав:Товарищи, а кто может подсказать, где можно найти видеообращение Порошенко к Гладковскому? Видеообращения Порошенко к Зеленскому появляются регулярно, а к Гладковскому когда будет?
Уверен что эти субъекты проспоренную бутылку вискаря друг от друга не зажимают, посему общаться через ютуб им без нужды.