Боюсь нам еще предстоит месяц после 21-го... действующий еще может действовать...
|
|
![]() 1 Радий що не бувший прапорщик Якщо вам вдасться повернути мені не бувшого спортсмена-буду ще більш радий 2 На відміну від 85% розчарованих в життя , які покладаються на емферного нуля - я відношусь до тих 15% ,які може не багатші від багатьох розчарованих ,але можуть собі позволити займатись тим чим хочуть.. 3 За своє життя я був учнем в школі - в першу десятку входив спортсменом з певним рівнем досягнень - в своєму виді в першу сотню входив військовим - в кращих 10000 прапорщиків думаю що потрапив бізнесменом - думаю що в кращих 2 млн мешканців України ввійшов. І весь цей час, мене не викидувало з школи-спорту-армії-бізнесу... а весь цей час я займався тим що мені подобається 4 З будівельного ринку я пішов тому , що працював на своїх коштах... Коли виявилось , що інші можуть працювати на чужих і ці чужі їм дають - я не маючи структури збору коштів - побачив що програю конкурентну боротьбу і пішов з ринку спочатку житлової нерухомості, а потім вийшов з будівельного ринку взагалі. Чим це допоможе симпатикам Зеленського , тим більше коли виявиться що їх ганяє не просто бувший прапорщик, а й будівельник якого викинули з ринку. ![]()
![]() Re: Політичні дискусіїНекогда так импонирующее Порошенко выражение "Дешевый сыр подают только в мышеловках", сыграло с ним злую шутку. Комичность ситуации заключается в неожиданном результате для самого ловца. В его мышеловке стали продавать не элитный, но непомерно дорогой сыр, и неудержимое стремление жадности незаметно застало крысиного короля в своей же ловушке.
![]()
нам ещё предстоит от сейчас и до смерти Востаннє редагувалось baran в Вів 16 кві, 2019 23:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() Не знаю насчёт мариупольского котла, но из славянского Гиркин довольно благополучно вышел, ещё и с оружием. И, кстати, город СлАвянск, а не Словянск. ![]() Re: Політичні дискусіїТак і я тебе твоїми ж цифрами по твоєму ж фейсу 1 В 2013 Крим і ОРДЛО працювали на користь ВВП України і 18,9 млн працездатних створили 180 млрд ВВП 2 В 2018 Крим і ОРДЛО ВВП України не створювали а тому чисельність в приблизно 3 млн працюючих потрібно відняти від 18,9 млн працюючих в 2013 році Тоді вийде 15,9 млн працюючих створили 130 млрд ВВП Звідси висновок Виїхало 0,2 млн або виїхало більше ніж 0,2 млн , але тоді на цю ж кількість зменшилось кількість створювачів ВВП Про це волгарю я писав ще рік тому він так само як і ти скакав тут граємо - тут не граємо Скажи чому маючи скрін твого блокування з описом причини(прокремлівський троль) і отримуючи від тебе слово в слово аргументацію волгаря - я не можу припустити що ти його клон?
![]() А Вы, батенька, философ ![]() не обижайтесь, просто не ожидал такого перехода Востаннє редагувалось MMM++ в Вів 16 кві, 2019 23:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Востаннє редагувалось baran в Вів 16 кві, 2019 23:45, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Начнем с того, что волгарей я читаю только на крымской ветке, и только для того, чтобы заткнуть их пафосные бредни! Далее - из какой ноздри ты достал статистику занятых по Крыму и ОРДЛО?? Из правой, или левой? ![]() Я тебе не просто так дал ссылку - зайди и посмотри, сколько рабочих мест было списано из статистики в период (временной) потери территорий! А затем продолжим
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|