Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 27812782278327842785 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 22:47

Re: Політичні дискусії

Yuri_61 написав:садись, два.
про Гольфстрим слышали?
Мені фантазії не потрібні, мені достатньо серьозних данних
Стокгольм-2.3_-2.6_0.5__5___10.9_15.9_17.9_16.9_12.3_7.6_2.7_-0.6
Київ_____-5.6_-4.2_0.7_8.7__15.2_18.2_19.3_18.6_13.9_8.1_2.1_-2.3
В середньому Київ на +1 градус по кожному місяцю тепліший.

На другий раз коли будеш безапеляційно свою тупість показувати - хоч перевір повним дауном виглядаєш-чи тільки наполовину.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 22:48

zРадио написав:
  Yuri_61 написав:Украина по степени выраженности "волчьего" капитализма на первом месте в мире.

Это даже не волчий капитализм - это экономическая автократия. Из 3,5 трлн грн ВВП 2018-го 1,25 трлн прошло через Бюджет (36%), и еще 0,7 трлн составила выручка госкомпаний (20%)
Покажіть мені країну де бюджет менший 30-40% від ВВП
Не можете
то чому тоді гавкаєте?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 22:50

budivelnik написав:
  zРадио написав:
  Yuri_61 написав:Украина по степени выраженности "волчьего" капитализма на первом месте в мире.

Это даже не волчий капитализм - это экономическая автократия. Из 3,5 трлн грн ВВП 2018-го 1,25 трлн прошло через Бюджет (36%), и еще 0,7 трлн составила выручка госкомпаний (20%)
Не можете
то чому тоді гавкаєте?

Тому що більше нічого не вміють.
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 22:50

Re: Політичні дискусії

baran написав:ЕРУНДА. Швеция--социальная страна. И если там на "минимальную зарплату" можно прожить, то у нас невозможно даже выжить. Нельзя сравнивать Швецию и Украину от слова совсем ни по каким социально-экономическим параметрам
Ви в Швеції були - чи Вам про неї іван грузчик розповідав?
Я був, возив дітей на футбольні турніри....
Якби мені запропонували там залишитись - не погодився б...
А так в принципі нормальна країна з масою старих Вольво і будинками в 5 поверхів обшитих деревяною дранкою....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 23:11

budivelnik написав:
  baran написав:ЕРУНДА. Швеция--социальная страна. И если там на "минимальную зарплату" можно прожить, то у нас невозможно даже выжить. Нельзя сравнивать Швецию и Украину от слова совсем ни по каким социально-экономическим параметрам
А так в принципі нормальна країна з масою старих Вольво і будинками в 5 поверхів обшитих деревяною дранкою....

что за дикий уход от темы. Каким боком здесь грузчик, дети, футбол, ваши архитектурные предпочтения и где я был?
Это уже даже не демагогия, не манипулирование--это абсурд :lol:
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 23:14

Долярчик написав:... невже, ми не можемо себе забезпечити "борщовим набором" овочів по нормальній/адекватній ціні?

Дык вперед :)

Вы ж тут выносите мозк по поводу идеи для бизнеса - вот вам и идея.

Зы
Вы очень похожи с КХ.

Один призывает штурмовать територии вооруженные благодаря военторгу не хуже многих государств в европе, помахивая белым билетом и сидя во Львове поближе к границе с Польшей

Второму почему то должны продавать дешевые продукты те, кто с весны до осени раком вджобывают на земле, пока он в поте лица торгует в ларьке, попукивая на форуме как все дорого.
Вы хоть тонну картохи пробовали вырастить выпестовать выкопать и сохранить до продажи, забезпечувач?
Я вот все детство этим занимался и щас у меня не получается торговатся на рынке с людьми с черными мозолистыми крестьянскими руками. Потому что немного представляю этот труд.
curiousobro

Подякував: 56 раз.
Подякували: 432 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 23:21

baran написав:
  budivelnik написав:
что за дикий уход от темы. Каким боком здесь грузчик, дети, футбол, ваши архитектурные предпочтения и где я был?
вантажник-це приклад джереала вашої інформації
діти+фктбол-приклад мого перебування там не на протязі 1 чи двох днів проїздом
архітектурні - приклад того ,як багаті шведи чомусь не використовують супермодні вентфасади , а прибили дранку 20 років тому і живуть...

ПС
Знаєте як в Швеції вирішенне питання вирубки Лісів?
Все просто
Продається пилорама з лісом навколо... І не залежно від потреби пилорами-спиляти можна не більше 2% , тобто спиляв-посадив і перейшов на наступну ділянку... через 50 років знову прийдеш на першу... так і працюють , все життя пиляють алісу менше не стає...але з таким ритмом стати багатшим в 2 раз за 5 років-не вийде ніколи , тому й будують своє багатство шляхом дикої економії на всьому.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 23:21

budivelnik написав:
  zРадио написав:

Не можете
то чому тоді гавкаєте?

Ну и неуч! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И ты, и поддакивающий тебе коллега.

Бюджет США составляет 21% к ВВП!

https://en.wikipedia.org/wiki/United_St ... ral_budget
Зображення
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 23:29

budivelnik"="4659909:baran написав:
  budivelnik написав:
вантажник-це приклад джереала вашої інформації
діти+фктбол-приклад мого перебування там не на протязі 1 чи двох днів проїздом
архітектурні - приклад того ,як багаті шведи чомусь не використовують супермодні вентфасади , а прибили дранку 20 років тому і живуть...

ПС
Знаєте як в Швеції вирішенне питання вирубки Лісів?
Все просто
Продається пилорама з лісом навколо... І не залежно від потреби пилорами-спиляти можна не більше 2% , тобто спиляв-посадив і перейшов на наступну ділянку... через 50 років знову прийдеш на першу... так і працюють , все життя пиляють алісу менше не стає...але з таким ритмом стати багатшим в 2 раз за 5 років-не вийде ніколи , тому й будують своє багатство шляхом дикої економії на всьому.
[/quote]
за два дня и на пилораме побывали--каждому своё :lol:
в Швеции высокие соц. стандарты за счёт высоких налогов. Кстати в цене на газ налоговая составляющая тоже есть.
Селитесь в Гонконге :lol:
Востаннє редагувалось baran в Суб 04 тра, 2019 23:30, всього редагувалось 1 раз.
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 тра, 2019 23:30

zРадио написав:
  budivelnik написав:Покажіть мені країну де бюджет менший 30-40% від ВВП
Не можете
то чому тоді гавкаєте?
Ну и неуч! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И ты, и поддакивающий тебе коллега.
Бюджет США составляет 21% к ВВП!
В США бюджет багаторівневий-доплюсуйте до федерального бюджету ще й бюджети штатів і на яку цифру вийдете?
Плюс пошукайте ще й інші країни
Середній перерозподіл через бюджет у практично всіх країнах світу становить 30-40%
друге питання що в країнах де ПФ організовані по іншому, чи медицина йде в основному через страхову-цифри можуть трошки відрізнятись... але по суті всюди 30-40%
До речі-вам педерація ближче-які там цифри у вашого вована?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 27812782278327842785 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему