Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
greenozon написав:хочу нагадати садоводам справжнього стовбурового дворянства - фішка. про яку писали форумчани певний час тому, все ще працює депо 3м -> 6м+1 або 12м+1
greenozon написав:хочу нагадати садоводам справжнього стовбурового дворянства - фішка. про яку писали форумчани певний час тому, все ще працює депо 3м -> 6м+1 або 12м+1
Долярчик написав:...бо, що таке було, наприклад, 350тис.грн в 2013р.(а я добре пам'ятаю, що це була ДВУХА в панельці на Сихові), а що таке вони в 2015р., чи зараз ці гроші? - плюнув і закрив би ту іпотеку, якщо взяв би її у 2012-13році! - і розумію, що скажете, що нерухомість - теж знецінилась... АЛЕ! - гривня знецінилась/знецінюється ШВИДШЕ!
Якщо 350 тис. пролежали би хоч в абанці 6 років з капіталізацією %, то зараз було би понад 1 млн. На сихівську двушку вистачило б. П.С. Поки набрав відповідь оригінальне повідомлення щезло
Ой+ Поправка , не в А-банке - а в БС Украины. Не 6 рок1в, а с 2015 по 2019, т е всего ТРИ. А в остальном как у Вас сказано -- старт с 350к - пром финиш - 1 000 000