Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Basilio2020 написав:greenozon у перший наступний робочий, це я вже проходив ) ще треба замовляти валюту, але її не замовлять якщо грошей немає на рахунку
Да без проблем, накануне, как указано в договоре за 2 дня, заказ по тлф в банк. На карту падает ~ в 11.30 - 12.30
За даними НБУ, в квітні Укрексімбанк "погасив єврооблігації на суму 0,46 млрд дол" (цитата).
Нагадаємо, 27 квітня Укрексімбанк мав здійснити часткове погашення відповідних євробондів на 375 млн дол та сплатити відсотки.
Як писав Finbalance, із даних агентства Cbonds випливає, що непогашена частина єврооблігацій Укрексімбанку в обігу з кінцевим терміном погашення 27.04.2022 скоротилася до 375 млн дол, тоді як обсяг емісії паперів становив 750 млн дол.
У березні агентство Fitch прогнозувало, що Укрексімбанк виконає відповідні платежі, з огляду в т.ч. на залишок коштів на рахунках у банках-нерезидентах.
Як зазначалося, в жовтні Укрексімбанк має здійснити часткове погашення паперів ще на 128 млн дол.
Вкладчик1234 написав:Ему ещё "новорічні" депо гасить, посмотрим как он справится
так вже почалось контр-акцій стримуючих не спостерігається, тому ймовірно частина (якщо не більшість) піде на кращі умови деінде. сам от в роздумах що робити. в пон. мають бути достпні вже (завершились в суботу)
IMPRINTER написав:а шо говорят когда появятся хоть какие-то фантики? как мамай прошел ... ни коммунц ни обсосов ни алло ни комфи
Я за это и не спрашивал. Врядли девочка на телефоне компетентна в этом вопросе (ответила бы типа "ожидайте"). Думаю, что выйдут на работу с понедельника, и начнут что-то делать