Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
якраз сьогодні переоформляв свої два перші НР депіки купа паперової роботи - на все про все 1 год 20 хв! чесно був шокований від стопки бумаг, які утворились від важкої праці жіночки... в АБ чи ПБ це було б хвилина - дві в ІБ!
питав чи будуть якісь смачні пропозиції типу славнозвіснрого Новорічного - на разі планів нема.
А у меня бронирования booking.com из bonusback пропали. Я туда ещё не доехал, но они должны быть "в ожидании". Глаз да глаз нужен. Особенно потому, что они датируются датой бронирования, а не датой размещения, поэтому уплывают в истории сразу и далеко.
чому не на вихід? бо маю Visa карту і не хочеться щоб вона із депозитної стала приватною (читав на цій гілці якщо винести депо, а карта була безкоштовна, то переведуть на приватний план)
ну а з другого боку держбанк як не як. є ІБ, хоч і обрізаний (депо не можна відкривати. зате можна бачити і можна (!) докидати.
ставки кращі ніж укргаз чи ПБ (ПБ в зоні ризику самі знаєте чому)
greenozon написав:чому не на вихід? бо маю Visa карту і не хочеться щоб вона із депозитної стала приватною (читав на цій гілці якщо винести депо, а карта була безкоштовна, то переведуть на приватний план)
greenozon написав:чому не на вихід? бо маю Visa карту і не хочеться щоб вона із депозитної стала приватною (читав на цій гілці якщо винести депо, а карта була безкоштовна, то переведуть на приватний план)
Хіба-що платину чи інфініті, бо вони на рік.
Вони нікуди не переводяться, в них просто термін закінчується, і потрібно робити нову. Я впевнений, що депозитна картка не може стати приватною, незалежно від наявності депозиту.
M-Audio написав:Я впевнений, що депозитна картка не може стати приватною
Может
А где-то описано, при каких условиях? Депозитов не должно остаться вообще, или если сумма уменьшилась до такой, которая не позволяет иметь депозитную карту соответствующего класса, то тоже могут "произвести перерасчет тарифа"?