|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: П'ят 24 тра, 2019 15:50
zРадио написав: budivelnik написав:Досить вже зрадофілію всюди розводити... Зеленський хотів діджітал керівництво-хотів Ми його хотєлку і реалізували.... Тепер , коли захоче ще щось супермодне-нехай краще думає... ПС Я наприклад за те , щоб можна було голосувати всім виборцям за всі закони, просто якщо 1 депутат на 100 000 виборців- то під час голосування 1 голос виборця=0,000001 голосу депутата... і смартфони всім в руки включаючи бабок на лавочках... А то захотіли - всього один референдум в рік... Дайош 25 голосувань у ВР в день для кожного.
Не утрируй и дай поработать хотя бы год, не вставляя палки в колеса. Не будет улучшений - я и сам петицию об импичменте подпишу! ....
1 Суть петиції-не в імпічменті Суть петиції-в демонстрації наслідків того , до чого може привести усунення від прийняття рішень і перекладання прийняття рішень на населення. 2 Проблема Порошенка була не в тому що якийсь бігус за вуха притягнув його до Оборонпрому-питання в тому що були різні групи(суди-чиновники-населення) в яких були різні права/обовязки Якщо Зеленський прийшов надати всім однакові права-то нехай не дивується наслідкам цієї брєдової ідеї , адже більше прав можна роздавати тільки тим хто погоджується на себе брати більше обовязків... А якщо дати право покерувати через референдум - а обовязками не наділити за результатами цього права...то вийде петиція на третій день по всіх рішеннях.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 тра, 2019 15:55
Starikan написав: budivelnik написав: Я наприклад за те , щоб можна було голосувати всім виборцям за всі закони, просто якщо 1 депутат на 100 000 виборців- то під час голосування 1 голос виборця=0,000001 голосу депутата... і смартфони всім в руки включаючи бабок на лавочках... А то захотіли - всього один референдум в рік... Дайош 25 голосувань у ВР в день для кожного.
Смешно, но подобные петиции уже имеются Голобородьки на марше.
Дивіться ширше Чим швидше дурна пропозиція вдарить по голові того хто її просуває - тим швидше будуть створені запобіжники від подібних дурних пропозицій.. ПС Я не зобовязаний повністю розписувати те за що я... Я наприклад за те щоб мати прямий вплив на голосування по всім законам... З іншого боку , я за те , щоб голоси диференціювались в залежності від податків які сплачуються...як бачите маленька поправка- а пропозиція вже виглядає по іншому.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 тра, 2019 15:59
budivelnik написав:1 Суть петиції-не в імпічменті Суть петиції-в демонстрації наслідків того , до чого може привести усунення від прийняття рішень і перекладання прийняття рішень на населення. 2 Проблема Порошенка була не в тому що якийсь бігус за вуха притягнув його до Оборонпрому-питання в тому що були різні групи(суди-чиновники-населення) в яких були різні права/обовязки Якщо Зеленський прийшов надати всім однакові права-то нехай не дивується наслідкам цієї брєдової ідеї , адже більше прав можна роздавати тільки тим хто погоджується на себе брати більше обовязків... А якщо дати право покерувати через референдум - а обовязками не наділити за результатами цього права...то вийде петиція на третій день по всіх рішеннях.
Мне кажется, ты наводишь тень на плетень. Петиция об отставке не имеет ничего общего с инициативой о референдумах, являющейся попыткой реализовать vox populi на каждый день. Это обычная порохоботская выходка в надежде изгадить имидж, подпугнуть и ограничивать в действиях новоизбранного Президента, не имеющего пока опыта в политической "гомосятине"
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: П'ят 24 тра, 2019 16:13
budivelnik Дивіться ширше Чим швидше дурна пропозиція вдарить по голові того хто її просуває - тим швидше будуть створені запобіжники від подібних дурних пропозицій.. ПС Я не зобовязаний повністю розписувати те за що я... Я наприклад за те щоб мати прямий вплив на голосування по всім законам... З іншого боку , я за те , щоб голоси диференціювались в залежності від податків які сплачуються...як бачите маленька поправка- а пропозиція вже виглядає по іншому.
Почему демократия -- дурна пропозиція
? И почему З іншого боку , я за те , щоб голоси диференціювались
-- хорошая? Ведь это путь к диктатуре меньшей части населения над большей.
-
27661
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 тра, 2019 16:17
zРадио написав: budivelnik написав:1 Суть петиції-не в імпічменті Суть петиції-в демонстрації наслідків того , до чого може привести усунення від прийняття рішень і перекладання прийняття рішень на населення. 2 Проблема Порошенка була не в тому що якийсь бігус за вуха притягнув його до Оборонпрому-питання в тому що були різні групи(суди-чиновники-населення) в яких були різні права/обовязки Якщо Зеленський прийшов надати всім однакові права-то нехай не дивується наслідкам цієї брєдової ідеї , адже більше прав можна роздавати тільки тим хто погоджується на себе брати більше обовязків... А якщо дати право покерувати через референдум - а обовязками не наділити за результатами цього права...то вийде петиція на третій день по всіх рішеннях.
Мне кажется, ты наводишь тень на плетень. Петиция об отставке не имеет ничего общего с инициативой о референдумах, являющейся попыткой реализовать vox populi на каждый день
Коли здається-треба хреститись Для мене що раз в рік -референдум з бюлетенями за купу державних грошей Що 20 разів в день голосування з допомогою смартфона за рахунок тарифу проголосувавшого - рішення однако типові... Якщо можна щось прийняти на референдумі-значить можна прийняти і через смартфон.... Якщо ж смартфон погана ідея-то референдум ще гірша. Петиція-це прямий вплив з допомогою смартфону... так ,смартфонів багато і нижня границя в 25000 голосів-вже не актуальна . але ніщо не заважає підняти її до 100 000 чи 1 000 000 ... Просто для рішень різної ваги - можна створити різні вхідні кількості проголосувавших. Чим складніше рішення-тим вищий прохідний барєр по кількості... А наступним після цього - я б запропонував додати відповідальність проголосувавших... Тобто якщо через діджітал проведенне рішення і воно виявилось збитковим-збитки покриваються за рахунок тих хто за це рішення голосував... Як бачите ,промосковська модель хаосу(керованого) в нас не пройде Ми візьмемо те що москалики пропонують і модернізуємо під наші потреби таким чином щоб виграти в московії стратегічно.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 тра, 2019 16:21
zРадио написав:Не утрируй и дай поработать хотя бы год, не вставляя палки в колеса. Не будет улучшений - я и сам петицию об импичменте подпишу! Это не значит, что в течение года Зеленского нельзя критиковать - по делу можно, но об отставке и речи пока быть не может!
Ну і підпишеш ти петицію і що?? Президент піде з посади? - Не сміши мене. Він уже сказав що ці петиції - це жарти такі. Зараз ключовий період, тому що йдуть перевибори до Ради. А дальше все - 5 років правління президента/Ради з мізерними рейтингами(я вже не сумніваюсь в цьому). Через рік змінити владу можна буде тільки через Майдан, що є небажаним по-моєму.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 тра, 2019 16:23
27661 написав: budivelnik написав:Дивіться ширше Чим швидше дурна пропозиція вдарить по голові того хто її просуває - тим швидше будуть створені запобіжники від подібних дурних пропозицій.. ПС Я не зобовязаний повністю розписувати те за що я... Я наприклад за те щоб мати прямий вплив на голосування по всім законам... З іншого боку , я за те , щоб голоси диференціювались в залежності від податків які сплачуються...як бачите маленька поправка- а пропозиція вже виглядає по іншому.
Почему демократия -- дурна пропозиція
?И почему З іншого боку , я за те , щоб голоси диференціювались
-- хорошая? Ведь это путь к диктатуре меньшей части населения над большей.
Адептами совка -демократії прирівняли до соціалізмо-комунізму... Насправді я нічого не маю проти демократії ,але при цьому вимагаю звязати воєдино право приймати рішення-з обовязком нести за прийняте рішення повну відповідальність.... Політи несуть відповідальність за прийняті ними рішення на виборах Бізнесмени ризикують збанкрутувати... А чим ризикує людина на референдумі приймаючи рішення яке приведе країну в прірву? Чому відповідальність того , хто був проти прийняття такого рішення,однакова з відповідальністю того хто голосував за-адже в прірву полетять всі.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 тра, 2019 16:31
budivelnik написав:... Чому відповідальність того , хто був проти прийняття такого рішення,однакова з відповідальністю того хто голосував за-адже в прірву полетять всі.
Тому що є колективна відовідальність. І Зе є президентом також для тих, хто за нього не голосував (наприклад, для мене) - хочеться це комусь чи ні.
-
galadriel
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 133 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 тра, 2019 16:43
zРадио написав: budivelnik написав:Як бачите ,промосковська модель хаосу(керованого) в нас не пройде Ми візьмемо те що москалики пропонують і модернізуємо під наші потреби таким чином щоб виграти в московії стратегічно.
И тут клятые московиты дотянулись ручонками до хрупкой шейки украинского патриота  Казалось бы, причем здесь путин 
Та карлик у нас взагалі пусте місце в світі.. Просто це пусте місце підігнало війська в Сирії-створило мільйон біженців-вони прибігли в Німеччину і в Меркель проблеми з правими партіями Потім це пусте місце влило трошки грошей в британську пресу-місцеві замутили референдум-вже другий премєр подав у відставку , а брити так і не прийняли рішення чи то вони в ЄС чи то вони виходять з ЄС І на остаток-спочатку законно їхтамнєти Крим відкусили , потім в шахтах замість вугілля шахтарі танки з Буками повикопували -в нас проблеми ,але ні москалики ні їх лідер в цьому ж звичайно взагалі не винуваті.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 тра, 2019 16:46
galadriel написав: budivelnik написав:... Чому відповідальність того , хто був проти прийняття такого рішення,однакова з відповідальністю того хто голосував за-адже в прірву полетять всі.
Тому що є колективна відовідальність. І Зе є президентом також для тих, хто за нього не голосував (наприклад, для мене) - хочеться це комусь чи ні.
1 Я за те щоб Президент приймав рішення і ніс за це відповідальність 2 Я проти того , щоб не зручні для себе рішення виконуючий обовязки Президента перекладав на населення 3 Я нічого не маю проти нововведень ,але нововведення повинні бути корисними не тільки для тих хто їх вводить,але й для тих для кого їх вводять. Тому Якщо Зеленський боїться прийняти рішення по ОРДЛО і перекладає його на мене , то я хочу отримати такіж повноваження по прийняттю рішення чи залишатись йому в ранзу Президента ще до того моменту коли треба буде палити шини.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1