Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 377378379380381 ... 1054>
Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 21:31

Шляхта не працює

Локація: Гнатюка, 45кв. 4-й поверх, парадний вхід, вікна на двір, сонячна сторона. Австрійський будинок. Позиціонується як двокімнатна. Стан:вбитий. 55тис.$.

Ціна адекватна, як вважаєте?
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 23:29

Козак-характерник написав:Локація: Гнатюка, 45кв. 4-й поверх, парадний вхід, вікна на двір, сонячна сторона. Австрійський будинок. Позиціонується як двокімнатна. Стан:вбитий. 55тис.$.

Дорого як на мене... Якби ремонт був, що можна одразу вселитись, а так, хай ще постоїть, не прийшов її час.

Стосовно опалення підїзду то все вирішують мешканці, є вайбер група. По факту всі зацікавлені в економії тому з тим все нормуль. Тай рахунок там приходить копійчаний.
Доречі в Європі найекономнішим вважається ЦО думаю. Але то Європа там лбди пралки не ставлять, а носять лахи в пральню...

П.С для точності стаердження треба просто порівняти рахунки двох варіантів з приблизно однаковим метражем.
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 23:35

Козак-характерник написав:
  ol_zy написав:Сейчас так, но газ активно продвигает фишку - платить за трубу и абонку собираются брать...

Так что не все так однозначно с ИО, разве что на 100% на электрику переходить и газ отключать/пломбировать трубу.

При економічній доцільності можна перейти і на електрику. Треба рахувати в конкретному, індивідуальному випадку. Тут питання скоріше не в розмірі оплати, а справедливому її розподілі між колгоспниками. Немає бажання платити за сусіда поруч. В індивідуальному домогосподарстві такої проблеми немає, а тут проблема присутня. Колгосп - малоефективна форма господарювання. Як гармонізувати в колгоспі шкурно-егоїстичні інтереси і альтруїзм? Завжди знайдеться в колективі хитрожопий Кулібін, що може щось підкрутити, відмотати... :P

Я вообще колхоз не рассматривал, я не вижу особой разницы между обще домовой и общерайонной котельной. Когда мой товарищ решил покупать квартиру в таком новострое я его сразу предупредил, но это его выбор был.
А считать электро или газ бесполезно, надо экспериментировать. Все расчеты батарей на площадь и прочее показали их несостоятельность, т.к. они массу факторов не учитывают, во всяком случае у меня. Имея 2 одинаковые комнаты, во второй стоит на 50% больше ребер, чтобы температура была одинакова.
Надеюсь - смогу на следующую зиму подключить электро в параллель с газо/водяным и тогда смогу проверить.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 23:40

ol_zy написав:
Я вообще колхоз не рассматривал, я не вижу особой разницы между обще домовой и общерайонной котельной.

Різниця є. Існує можливість регуляції температури, тобто опція комфорту. Ну і мабуть трошки можна зекономити.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 23:46

Львівський БатяР написав:
  Козак-характерник написав:Локація: Гнатюка, 45кв. 4-й поверх, парадний вхід, вікна на двір, сонячна сторона. Австрійський будинок. Позиціонується як двокімнатна. Стан:вбитий. 55тис.$.

Дорого як на мене... Якби ремонт був, що можна одразу вселитись, а так, хай ще постоїть, не прийшов її час.

Стосовно опалення підїзду то все вирішують мешканці, є вайбер група. По факту всі зацікавлені в економії тому з тим все нормуль. Тай рахунок там приходить копійчаний.
Доречі в Європі найекономнішим вважається ЦО думаю. Але то Європа там лбди пралки не ставлять, а носять лахи в пральню...

П.С для точності стаердження треба просто порівняти рахунки двох варіантів з приблизно однаковим метражем.

Це гарний випадок, коли свідомі мешканці. Але є й інші випадки мабуть, не такі щасливі.

П.С. По Гнатюка хата, вважаєте, що 45000$ красна ціна? :P Власник напирає на кошерній локації. Мені теж подобається. Недалеко від залізничних кас. Тому і цінник задирає мабуть.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 23:50

Ethereum
Вы без оскорблений никак не можете писать?
А може вам ключі від квартири дати де гроші лежать. Ми ж розвінчуємо папередників ,брехунів. Давайте це і робити.

Не мы, а вы.
Брехня 1.
Людина розказує про ціни 1200-1600$ за житлодля народу. Це ж про елітку.

Не знаю - не обращал внимания, но в зависимости от района и региона все может быть. У меня в городе от 11900грн и до 800-1000дол - это там где я узнавал. Возможно и дороже есть.
Ложь это когда он написал у застройщик "Антал" квартира в 100 кв.м. на 7-этаже 1200 дол и вы, а вот тебе сайт застройщика и цена у него на 7-м этаже - до 700дол.
А так вы оба говорите каждый о своем, только при этом вы пытаетесь оппонента обозвать лжецом.
Брех5я 2.
Людина розказує про трускавки по 50?
Де Ви таку ціну бачили в минулі 2-3 дніна базарі??
Може в Києві така ціна,але не у Львові.

трускавка - это такой сорт? Знаю точно (сегодня уточнял) на базаре 1-2 недели назад у нас по 150 клубника была и это далеко не Киев и не Львов.
В Ашане около 50, на базаре та что красивее около 50-70, а та что по виду хорошо постояла (с виду с гнильцой), ту по 20-30 продавали.
Опять же на базаре утром цена одна в обед другая, вечером третья. И при чем здесь вранье?
Ціль проста: нехай брехуни тулять москалям все це,а не нам.
Львів не любить брехунів

Поскольку это все ложью считает всего несколько человек, то видимо вы и они и есть москали?
А ложь - это считать ложью цены из маркетов ориентируясь на цены на базаре (где цен то и нет как таковых). Так кого там не любит Львов?
Научитесь быть толерантнее. Хотите разоблачать? Пожалуйста - есть сайт ашана (или приложение) с ценами, и у Сильпо есть, делаете выборку и вперед даже не надо за фото на базар бегать, где на бумажке цена одна, называют вторую, продают за третью, а покупаете вы за четвертую, т.к. вас обвесили.
ol_zy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 23:58

Полуниця в Близенько 49 грн. В приватному магазині напроти 46 грн. Вчора купляв. :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 23:58

Львівський БатяР написав:П.С для точності стаердження треба просто порівняти рахунки двох варіантів з приблизно однаковим метражем.

Очень сложно найти 2 одинаково утепленных дома с разными вариантами отопления. Если получится - я у себя сделаю эксперимент и включу чисто электро. Но опять же еще надо и месяц подобрать с такой же температурой :(. Хотя по газу динамика потребления более менее совпадает от года в год.
ol_zy

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2019 08:15

https://www.facebook.com/comfycity.lviv ... 447141373/

Стандартна ситуація на пр. Чорновола біля колишнього офісу компанії РІЕЛ, яка вчасно втекла звідти. Саме там є найбільше навантаження на колектор, який вже не справляється з величезною кількістю води, тому його регулярно прориває. Це була погана ідея спускати каналізацію в річку.

Локація: Львів, вул. Торф'яна. Відео: Yuriy Klymenko. Дата: 29.05.2019

Чи знають жителі новобудов над Полтвою (а це проспект Чорновола в районі Арсену і вулиця Торфяна) що їхні домівки знаходяться прямо над урвищем стрімкої та повноводної річки Полтва? І що ніхто, повторюю – ніхто не обслуговує її береги в принципі от уже багато років? Не обслуговує - тому що туди не спускається. Всі входи в Полтву надійно закриті важкими бетонним плитами або замуровані цеглою. Теоретично аварія в колекторі може статися будь-якої миті.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 тра, 2019 10:56

Полтва

Зображення

Досліджуючи свідоцтва краєзнавців пізнього середньовіччя, можна зробити висновок, що в давні часи Полтва була судноплавною рікою. Наприклад, рибальські барки ходили по ній від Львова аж до Балтійського моря – про це також свідчать зображення на гравюрах.

Це була повноводна ріка. Русло знаходилося в тих місцях, де зараз у Львові розташовуються площа Свободи і Шевченка. Долаючи складний шлях, Полтва обертала колеса млинів. У XV столітті на нинішній площі Міцкевича працювали два млини; біля готелю «Жорж» знаходився острів зі зведеноїю каплицею Матері Божої. Через річку були перекинуті мости, один з яких, розташований біля Єзуїтських воріт, був розвідним.

Складно повірити, але Полтва і сьогодні тече проспектами Шевченка і Свободи, проте вже одягнена в кам’яні шати під землею.
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 377378379380381 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість