Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
2XL Вчора зайшов у відділення і поміняв звичайну універсальну голд (без кешбеку) на зелену за 10 хвилин. Кредитний ліміт перенесли, хотіли навіть його збільшити, але мені і старого вистачає. Кешбек аналогічний тому, що вказав Brc. Є правда ще одна проблема - у мене є додаткова універсальна голд, яку випустили для моєї жінки. По ній у відділенні поки що не знають, чи є можливість заміни на зелену. А без цього в А-24 терміни погашення для одних і тих же сум вказуються відповідно до кінця липня для зеленої карти та до 25 липня для універсальної.
А вообще с кем либо связывались после заказа зеленой карты тут https://a-bank.com.ua/green/tariffs ? А то я каждый день заказываю и заказываю без толку
Alexander_s написав:2XL Вчора зайшов у відділення і поміняв звичайну універсальну голд (без кешбеку) на зелену за 10 хвилин. Кредитний ліміт перенесли, хотіли навіть його збільшити, але мені і старого вистачає. Кешбек аналогічний тому, що вказав Brc. Є правда ще одна проблема - у мене є додаткова універсальна голд, яку випустили для моєї жінки. По ній у відділенні поки що не знають, чи є можливість заміни на зелену. А без цього в А-24 терміни погашення для одних і тих же сум вказуються відповідно до кінця липня для зеленої карти та до 25 липня для універсальної.
тобто друга карта видана по довіреності, і відображається в а24 довіреної особи? чи проста додаткова уні без ліміту? Якщо просто друга уні, тоді перевипускається без проблем, у мене наразі дві зелені (одна з кредитним лімітом, інша без), як і раніше було дві уні голд (одна з лімітом, інша без). Все випускається/перевипускається без проблем. Просто можливо менеджери не можуть (або скоріш за все не хочуть) це зробити, раджу тоді звернутись у друге відділення. Якщо карта по довіреності - скоріш за все думаю теж можна, це просто перевипуск карти, системі немає різниці на яку її перевипускати - на звичайну уні голд чи зелену...
2XL написав:
Alexander_s написав:2XL Вчора зайшов у відділення і поміняв звичайну універсальну голд (без кешбеку) на зелену за 10 хвилин.
Підкажіть, було СМС-запрошення чи за власною ініціативою?
ніяких смс чекати не потрібно, мені не було жодної смс в принципі, і все оформилось на ура. Єдиний мінус - кешбек нараховується тільки по тратам кредитної уні, і виводиться лише на неї.
Stringer написав:А вообще с кем либо связывались после заказа зеленой карты тут https://a-bank.com.ua/green/tariffs ? А то я каждый день заказываю и заказываю без толку
Без заказа зашла в отделение, за 10 мин в буквальном смысле переоформили Уни Голд с лимитом на зеленую + сделали уни голд без лимита
Stringer написав:А вообще с кем либо связывались после заказа зеленой карты тут https://a-bank.com.ua/green/tariffs ? А то я каждый день заказываю и заказываю без толку
Без заказа зашла в отделение, за 10 мин в буквальном смысле переоформили Уни Голд с лимитом на зеленую + сделали уни голд без лимита
Ну мне пока лень идти в отделение - категории не те, но вот просто интересно, они кому то звонили по заявке на сайте?
Stringer Я там реєструвався перший раз в кінці квітня (коли тут на форумі навели посилання), а потім 20 травня. Ніхто не передзвонив. Так що краще самому треба йти у відділення. А проблему з заміною додаткової універсальної картки на зелену вирішив сьогодні у відділенні - сказали, що можна отримувати.
Ну мне пока лень идти в отделение - категории не те, но вот просто интересно, они кому то звонили по заявке на сайте?
Мне не перезвонили до сих пор - подавал заявку в день инаугурации. Отправлял приглашение через аппликуху на жену на прошлой неделе. Ей тоже не звонят. Попытался сегодня продублировать - невозможно: ваша заявка в обработке . Идти шо зря самому тоже как-бы не хочется, да и резону пока никакого.