Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 31273128312931303131 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 13:45

Puente написав:Цікаво , звичайно - росіянин , живе в Україні , громадянин України , українську мову і культуру не любить , вважає її чужою , звичаї та історію не знає - знову ж таки - чужі ... І ще вважає для себе можливим українцям вказувати - як їм жити і що робити ...
Якось не дуже - нє ?

Не видел здесь ни одного гражданина Украины (волгари не в счет - это граждане РФ), который бы не любил и считал чужими украинский язык и культуру! Зато добрых 30% форумчан испытывают ненависть к русским по происхождению гражданам Украины и родному для них русскому языку
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 13:46

zРадио написав:
  Puente написав:Цікаво , звичайно - росіянин , живе в Україні , громадянин України , українську мову і культуру не любить , вважає її чужою , звичаї та історію не знає - знову ж таки - чужі ... І ще вважає для себе можливим українцям вказувати - як їм жити і що робити ...
Якось не дуже - нє ?

Не видел здесь ни одного гражданина Украины, который бы не любил и считал чужими украинский язык и культуру! Зато добрых 30% форумчан испытывают ненависть к русским по происхождению гражданам Украины и родному для них русскому языку

Українофоб, почитай про зросійщення українського народу.
Взнаєш багато чого цікавого:

"Порівняно з зросійщенням царського часу, радянська охопила всю українську територію — адміністративну й етнічну, всі українські прошарки, включно навіть з селянством (його традиційний устрій, під впливом колективізації й посиленої еміграції, ґрунтовно змінився, а його відсоток порівняно з усім українським населенням знизився з 95 до 52 %) й здійснювався досконалішими й більш рафінованими методами, зокрема в духовних ділянках. Зросійщення здійснювалося з допомогою численного державного й партійного апарату й мільйонів поселених в Україні росіян, при активному сприянні Російської Православної Церкви[37][38][39][40][41][42].
UkrSchool.jpeg

1938 вийшла постанова РНК СРСР і ЦК ВКП(б) «Об обязательном изучении русского языка в школах национальных республик и областей». В цій постанові не було прямих вказівок про якісь особливі привілеї для російської мови, але реалізація цієї постанови на практиці в різних регіонах СРСР призвела до поступового обмеження сфер функціонування місцевих національних мов різних народів СРСР[43].

Зросійщення, особливо посилене у 1940–1950-х роках (зокрема на приєднаних до УРСР західноукраїнських землях[44][45][46][47][48]), викликала з початку 1960-х років рух опору, що охопив певні кола українські інтелігенції, а почасти й робітництва. Тоді були висловлені домагання, щоб вести українською мовою навчання в усіх вищих і середніх спеціальних школах і виховання в усіх дошкільних закладах, перевести на українську діловодство в установах і на підприємствах, залізницях, торгівлі і збільшити кількість видань АН УРСР, університетів і видавництв українською мовою, а також українських кінофільмів. Проте відповіддю на ці домагання було посилення репресій проти діячів опору, і в УРСР далі продовжував діяти «потужний і добре налагоджений механізм русифікації» (І. Дзюба)"

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1 ... 0%BD%D0%B8

zРадио написав:Необразованные писатели этих бредней на украинской Википедии
Ти неосвічений і тупий ватан, який ненавидить все українське.
Востаннє редагувалось Frant в Чет 13 чер, 2019 13:48, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 13:48

zРадио написав:.. добрых 30% форумчан испытывают ненависть к русским по происхождению гражданам Украины и родному для них русскому языку

да нет никаких "30%"
тут просто много строчат некоторые, по сути, занимаясь "разжиганием", но их никто никогда за это не банил, вот и распоясались.
Просто они как э-э-э, люди нетрадиционной ориентации - их мало, но они весьма активны
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 13:50

sequence написав:
  zРадио написав:.. добрых 30% форумчан испытывают ненависть к русским по происхождению гражданам Украины и родному для них русскому языку

да нет никаких "30%"
тут просто много строчат некоторые, по сути, занимаясь "разжиганием", но их никто никогда за это не банил, вот и распоясались.
Просто они как э-э-э, люди нетрадиционной ориентации - их мало, но они весьма активны

Не треба пставити воза перед конем!
Питання було про українську мову, яку форумні ватани принципово ненавидять.
А російську мову вони можуть вивчати в суботніх школах, за свій кошт.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 13:52

Frant написав:Українофоб, почитай про зросійщення українського народу.

Послушай меня внимательно, разжигатель ненависти по языковому принципу, я не украинофоб! Я украинофил, который считает русофобию тупиковой ветвью украинского национализма!

Я "россиянофоб", если тебе будет угодно! Я осуждаю российское руководство и поддерживающих его граждан РФ за агрессию в отношении украинской государственности, за аннексию Крыма, за поддержку боевиков на Донбассе, за гундяевщину и извращение понятия "русский мир"
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 13:55

zРадио написав:
  Frant написав:Українофоб, почитай про зросійщення українського народу.

Послушай меня внимательно, разжигатель ненависти по языковому принципу, я не украинофоб! Я украинофил, который считает русофобию тупиковой ветвью украинского национализма!

Я "россиянофоб", если тебе будет угодно! Я осуждаю российское руководство и поддерживающих его граждан РФ за агрессию в отношении украинской государственности, за аннексию Крыма, за поддержку боевиков на Донбассе, за гундяевщину и извращение понятия "русский мир"

Я не зустрічав ще жодного українофоба, жодного ватана, який визнав би, що він українофоб!

ЗРадіо, уважно почитай статтю https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1 ... 0%BD%D0%B8 , а потім вже можна з тобою говорити про статус російської мови в Україні.
Чм менше її буде - тим краще для всіх.
Востаннє редагувалось Frant в Чет 13 чер, 2019 13:56, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 13:55

Frant написав:..

сxера я или подобные мне, использующие русский, принципиально ненавидят украинский?
я могу с вами и на английском свободно переписываться, просто я пишу на том языке, на котором думаю. Мне так удобно, вы, сильно подозреваю, меня прекрасно понимаете, так в чем проблема?? Я вас понимаю, и не заставляю и не прошу писать на любом другом, ведь я понимаю, что вы пишете!
где, млять, проблема - ну достали уже!
sequence

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 13:58

sequence написав:

сxера я или подобные мне, использующие русский, принципиально ненавидят украинский?
я могу с вами и на английском свободно переписываться, просто я пишу на том языке, на котором думаю. Мне так удобно, вы, сильно подозреваю, меня прекрасно понимаете, так в чем проблема?? Я вас понимаю, и не заставляю и не прошу писать на любом другом, ведь я понимаю, что вы пишете!
где, млять, проблема - ну достали уже!

На форумі ватани-українофоби можуть писати на якій завгодно, то їхня справа.

Проте державною мовою в Україні повинна бути лише українська мова!

Російська мова - це бідність, війна, це "защита русскоговорящих граждан", беззаконня, це русіш-пропаганда з кожного динаміка і т.п.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 14:05

Проте державною мовою в Україні повинна бути лише українська мова!

Російська мова - це бідність, війна, це "защита русскоговорящих граждан", це русіш-пропаганда з кожного динаміка і т.п.

привычка говорить штампами тоже много о чем говорит.
хе-хе, полярненько будет звучать, по-ходу: "украинский язык - это язык богатства, мира, антирусской-пропаганды с очень небольшого количества микрофонов, отказ от защиты украиноязычных по всему миру"??
ваше косоязычие может далеко вас завести. Все не могу понять причины такой злобы - у вас инвестквартиры совковые не продаются или подешевели??
sequence

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2019 14:13

shapo написав:
  airmax78 написав:Это все Петр 1 виноват. Империи национальностей не различают. Так и появились русские - половина с татарскими фамилиями.

А как насчёт украинцев? В них татарской ДНК не обнаружена?

Говорю же, ДНК тут не имеет значения. "Русский" - это не национальность, это принадлежность к империи. Считаете себя русским - значит осознанно или неосознанно хотите возрождения империи.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 31273128312931303131 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей