Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Puente написав:Цікаво , звичайно - росіянин , живе в Україні , громадянин України , українську мову і культуру не любить , вважає її чужою , звичаї та історію не знає - знову ж таки - чужі ... І ще вважає для себе можливим українцям вказувати - як їм жити і що робити ... Якось не дуже - нє ?
на кожному куті волає, що його, рускаязычнага притісняють цинічні біндери, а потім скіглить, що Путін не так поняв і не правильно прийшов його спасати
Frant написав:Російська мова - це бідність, війна, це "защита русскоговорящих граждан", беззаконня, це русіш-пропаганда з кожного динаміка і т.п.
Русский язык - это бедность. Таки да. Но украинский язык - еще бОльшая бедность. В среднем русскоязычные мира живут где-то вдвое богаче, чем украиноязычные мира. Причем - сама постановка вопроса лично мне не нравится, но начали это вы, не я.
Русский язык - это война. Да, как и английский язык, как и любой другой язык империи. Англичане и американцы воевали практически со всеми странами и народами мира - с гораздо бОльшим количеством, чем россияне. Значительную часть этих стран и народов - захватили, подчинили, обокрали, истребили.
Ты намеренно подчеркнул только негатив, но есть и другая сторона. На русском говорил Менделеев, давший миру периодическую систему химических элементов, говорил Толстой - один из лучших романистов мира, говорил Рахманинов - один из лучших пианистов и композиторов мира, говорил Павлов, давший миру представление о работе мозга, говорил Гагарин, произнесший на русской первые слова человечества в космосе...
зРадіо, чому ти ще досі не поїхав у свою високодуховну страну с висаказащищонним язигом?
Цинічні бандери не випускають ватана((())) Тому він тут ниє про "зубожіння та утиски."
Востаннє редагувалось Frant в Чет 13 чер, 2019 14:55, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:Що світу дала Росія за останні 28 роки? Крім воєн з сусідами, яка вона ж і ініціювала?
Назви по пунктам.
Ничего не дала. Но это не значит, что русский язык успел стать плохим и неприятным для русских граждан Украины. А еще это не значит, что никогда больше не даст. Украина, к слову, тоже ничего не дала миру за 28 лет.
Да, и напомню, что американцы не отказывались от английского, когда Великобритания объявила им войну, сжигала их церкви и поселения!
Puente написав:Цікаво , звичайно - росіянин , живе в Україні , громадянин України , українську мову і культуру не любить , вважає її чужою , звичаї та історію не знає - знову ж таки - чужі ... І ще вважає для себе можливим українцям вказувати - як їм жити і що робити ... Якось не дуже - нє ?
на кожному куті волає, що його, рускаязычнага притісняють цинічні біндери, а потім скіглить, що Путін не так поняв і не правильно прийшов його спасати
И можешь привести ссылки на эту чушь?
Звичайно! Ось, такого собі українофоба пана Шапо пригнічують "порохоботи" і "нацисти". Не дають йому спати вночі і примушують працювати в колгоспах за трудодні:
shapo написав:Не люблю лживых порохоботов и тупорылых нациков
А можно вас попросить поподробнее про Катар и Бахрейн? Я как раз выбираю, куда поехать на работу. И там и там бывал, но пока решить не могу, куда таки податься. Можно в личку, если это только мне интересно)
flyman написав:на кожному куті волає, що його, рускаязычнага притісняють цинічні біндери, а потім скіглить, що Путін не так поняв і не правильно прийшов його спасати
shapo написав: И можешь привести ссылки на эту чушь?
Frant написав:Звичайно! Ось, такого собі українофоба пана Шапо пригнічують "порохоботи" і "нацисти". Не дають йому спати вночі і примушують працювати в колгоспах за трудодні:
shapo написав:Не люблю лживых порохоботов и тупорылых нациков
Послушай. порохобот, тебя тут называют то доцентом, то профессором, сам ты туманно рассказал о каких-то своих "достижениях в точных науках". Но по тому, что ты пишешь и как аргументируешь свою писанину, есть большие сомнения учился ли ты вообще когда-либо в приличном вузе. Мой совет тебе - чаще молчи, сойдешь за более умного.
shapo написав:Про курсы заметил для того чтобы даже до вас дошло, что если государство хочет чтобы его граждане говорили на государственном языке, то оно все делает
Якщо людина хоче вчити мову народу, серед якого живе - за 30 років це можно було зробити, егеж? Якщо ж вона не хоче - то жодні державні курси не допоможуть. Чи "порохоботи" з "нацистами" не давали пану Шапо вчити укр. мову???? Так їх не було ще 30 років тому)))) То зараз всі україномовні - з слів російскої пропаганди - стали "нацистами" і "порохоботами".
Зазвичай московити принципово не хочуть вчити інші мови.
flyman написав:росіяни такі всі тупі, чи тільки ті що тут дрочать на руській мір та совок?
Він неначе не тупий. Але на "совок" і Московію - дрочить двома руками.
Питання до цих панів-українофобів - що дала світу Московія за останні 28 років? Після того, як радянський прапор замінили на власівський триколір? Які досягнення? В технологіях, культурі???
Востаннє редагувалось Frant в Чет 13 чер, 2019 15:23, всього редагувалось 1 раз.
А можно вас попросить поподробнее про Катар и Бахрейн? Я как раз выбираю, куда поехать на работу. И там и там бывал, но пока решить не могу, куда таки податься. Можно в личку, если это только мне интересно)
Так я ж говорил только о контексте американского присутствия. Не хотел бы своим мнением как то влиять на ваше решение. Персонально я бы при таких альтернативах выбрал Катар. Но важно также, что именно вам предлагают там и там - вряд ли это абсолютно равнозначные "пакеты"
От про Супрун не треба ... Маю підозру , що будь-хто з місцевих наших давно б здався - і взагалі нічого б ніхто не робив . А так процес хоча б з місця зрушив . І питання повинні бути не до Супрун - а до тих , хто бюджет пиляє . Там питання тільки в цьому насправді . От , наприклад , на Осокорках немає полікліники взагалі ( одна амбулаторія в школі ) - так чому немає ? Тому що київська міська влада не дає грошей на будівництво ! Місце є , навіть длубатися почали ...
Puente написав:От про Супрун не треба ... Маю підозру , що будь-хто з місцевих наших давно б здався - і взагалі нічого б ніхто не робив . А так процес хоча б з місця зрушив .
Если раньше чтобы пройти исследование, к примеру УЗД нужно было день-два, теперь запись на месяц вперед. Но договориться можно и на сегодня, за деньги. И пока ты проходишь и задержишься после исследования, чтобы увидеть эту невиданную загруженность - оказывается, что людей то нет и не было. Все это фикция. Да процесс пошел, по ликвидации элементарных медицинских услуг, в том числе и в сфере неотложной помощи.
Это где так? У нас есть запись и без записи. есть бесплатные направления и есть платные. И отдельно дама открыла свой платный кабинет, видно по договоренности с главврачом. Кстати стоимость анализов и экг по сравнению с двумя годами ранее стала меньше.