Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
freeze написав:До тебя сути решения ЕСПЧ не дошло. Если человек беженец, получил в этом качестве убежище в другой стране, то это значит, что он для выборного законодательства числится проживающим в Украине. Этим прецендентом наверняка и руководствовался украинский суд вчера.
Это абсолютно обоснованно. Если человек не проживал в стране, тк. был вынужден бежать, спасаясь от политических преследований, то лишать его на этом основании права быть избранным - абсурдно.
Вс 23 июн, 2019 22:54 23 июня 2019 "Отказано в регистрации кандидата в народные депутаты Украины Клюева А.П., выдвинутого Либеральной партией Украины в одномандатном избирательном округе № 46 (Донецкая обл. - ред.)", - говорится в сообщении.
Но вы, как партизан, молчали и не отвечали на них до тех пор, пока не появилось
02.07.2019 Центральная избирательная комиссия (ЦИК) приняла решение зарегистрировать экс-главу администрации президента Украины времен Виктора Януковича Андрея Клюева кандидатом в народные депутаты по мажоритарному округу №46 (Донецкая область) на внеочередных выборах в Верховую Раду.
Такое решение ЦИК приняла на заседании во вторник большинством голосов во исполнение решения Верховного суда.
budivelnik написав:я розумію що з офісу в ольгіно-можна безбоязно клички клеїти... Але з ймовірністю в більше ніж 50% , в майбутньому Парламенті коаліція буде створена з СН+ЄС+Голос Тому симпатикам усіх трьох політичних партій-рекомендую починати знижувати градус взаємної неприязні....
Це також стосується і Вас. Якшо Ви вважаєте, що зарахування опонентів "в ольгіно" та "кремлєботи", це "зниження градуса взаємної неприязні", то Ви глибоко помиляєтесь.
Давайте так З одного боку-я в принципі допускаю ,що Ви інженер на пенсії одного з Харківських підприємств,при чому судячи по як правило спокійному викладенні інформації без істерик-можете проаналізувати аргументи опонента.. З другого боку - проста інформація від мене про те , що по відношенню до росії в нас могла бути тільки одна перевага-дешева робоча сила( бо технології у нас від совка однакові.а вартість грошей і енергоресурсів в росії нижча по обєктивним обставинам), а дешева робоча сила не в змозі купувати енергоносії для комуналки по світовим цінам - тільки цей аргумент ,тверезомислячого інтелегента повинен був перетворити в ярого єврооптиміста... Чому це не відбулось? Я помилився з портретом грамотного інженера? і перед мною безробітний який маскується під академіка? Чи все таки перед мною працівник Ольгіно? ПС За перехід на українську-плюсую і тимчасово жену від себе думку що Ви ворог... Але пристально стежу чи не помилився
1. Я 20 лет проработал инженером и потом 20 лет был предпринимателем (не на базаре). 2. Я здесь и ранее на ветке ДС высказывался за путь в Европу. И по более серьёзным, на мой взгляд, основаниям, чем Вы привели. 3. Ваши подозрения можете оставить при себе. Хотя, как Вы понимаете, мне от них не холодно и не жарко. 4. На украинский я перехожу, когда мне хочется, а не для того, чтобы Вы гнали "від себе думку що я ворог". Тем более "тимчасово". 5. "Але пристально стежу чи не помилився ". Воспринимаю как шутку. Но говорят, в каждой шутке есть доля шутки. Вы в КГБ не служили? Чтобы "пристально стежити"? Отвыкните от мысли, что Вы настолько круты, что Ваше мнение имеет решающее значение. Я на форуме уже очень давно, всегда открыто высказывал свою точку зрения и не менял её как франт в зависимости от того, кто заплатит. 6. Я рад за Вас, что Вы весите 5 млн., но из этого не следует, что Вы хорошо разбираетесь а политико-экономических вопросах. Во всяком случае, Ваш пост viewtopic.php?p=4698511#p4698511 практически сплошная ошибка. Даже разбирать лень. zРадио Вам слегка ответил. Смиритесь с тем, что, несмотря на Ваш приличный вес, Вы далеко не во всём разбираетесь. И поверьте, что есть достаточно много людей, заработавших больше, чем Вы. Не буду приводить примеры, чтобы не снижать Вашу самооценку.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 03 лип, 2019 02:57, всього редагувалось 2 разів.
Sommer написав:Они появились потому, что эти 73% поверили телевизору, из которого полоскали мозги про зубожиння, барыг и свинарчуков.
Люди, получающие 300 дол. зарплаты и 100 пенсии, отдающие пол-з/п за газ и тепло - на самом деле-то живут неплохо, а про зубожиння им телевизор полощет.
1 У всіх країнах з кліматом подібним до нашого -люди які отримують до 500 доларів-50% платять за комуналку... 2 Наші пенсіонери ,отримуючі до 100 доларів-комуналку не платять взагалі.
Які країни маєте на увазі? А то я не дуже знаю, в яких "країнах з кліматом подібним до нашого -люди ... отримують до 500 доларів". У північній півкулі, по-моєму, таких країн немає, особливо з нашим кліматом. Хіба шо гірські райони Непалу чи Індії чи аналогічні. Але там і ціни далеко не європейські, як у нас. Гадаю, що Ваші продавці с зарплатою 7000 оцінюють ситуацію в країні дещо інакше, ніж Ви.
P.s. На українську я переходжу часто для відповіді людині, яка пише чи говорить українською. Раптом людина погано розуміє російську. Тобто виключно з поваги до людини. І ніколи не вимагаю перейти на російську. На відміну від деяких форумних "патріотів", які закидають російськомовним і звинувачують їх у роботі за рублеву зарплатню.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 03 лип, 2019 03:14, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Але з ймовірністю в більше ніж 50% , в майбутньому Парламенті коаліція буде створена з СН+ЄС+Голос
Не будет никакой коалиции с двумя валенками-сапогами - Оппоблоком и Солидарностью.
Проста математика показує 1 СН набере приблизно 35% 2 ОППО приблизно 20% 3 ЄС приблизно 10 4 Голос приблизно 10% 5 Тимошенко приблизно 10% 6 Позафракційні приблизно 15%
Таким чином СН+ОППО = 55%... і дупа,ця коаліція відразу розвалиться разом з обнуленням рейтингу СН СН+Батьківщина або СН+Голос або СН+ЄС - не вистарчає голосів СН+ЄС+Голос - єдино можлива конфігурація,яка зможе бути працездатною , враховуючи що в неї ввійдуть ще 5% позафракційних...
для начала, свежие рейтинги выглядят так что ЕС - последний из проходных
за партию "Слуга народа" президента Владимира Зеленского – 43,2%; за "Оппозиционную платформу – За жизнь" – 12%; за партию "Батьківщина" нардепа Юлии Тимошенко – 9,4%; за партию "Голос" музыканта Святослава Вакарчука – 8,3%; за "Европейскую солидарность" Петра Порошенко – 8,2%.
Коалиция СН с ЕС после всех подложенных порохом свиней ? Не верю (с) ! Как и в коалицию с оппой - не будет ЗЕ так свой рейтинг марать и рушить с самого начала что с одними что с другими.
А вот коалиция СН+Батькивщина+Голос - вполне ! Плюс сюда вполне могут добавиться те кто на подходе к проходному барьеру. А вот с прокаженными ЕС , оппой они так же побрезгуют обьединяться.
freeze написав:До тебя сути решения ЕСПЧ не дошло. Если человек беженец, получил в этом качестве убежище в другой стране, то это значит, что он для выборного законодательства числится проживающим в Украине. Этим прецендентом наверняка и руководствовался украинский суд вчера.
Это абсолютно обоснованно. Если человек не проживал в стране, тк. был вынужден бежать, спасаясь от политических преследований, то лишать его на этом основании права быть избранным - абсурдно.
Мда уж. Якщо Людина жила в іншій країні, то вона не може вважатись такою, що проживала в Україні. Біженець чи турист - то не важливо.
Взагалі, укро- суди треба розганяти повністю, і набирати туди новий персонал. Можна з цирків, театрів. Можна кухарок і прибиральниць. Результат буде не гірший.