Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 33983399340034013402 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 01:25

freeze написав:До тебя сути решения ЕСПЧ не дошло.
Если человек беженец, получил в этом качестве убежище в другой стране, то это значит, что он для выборного законодательства числится проживающим в Украине.
Этим прецендентом наверняка и руководствовался украинский суд вчера.

Это абсолютно обоснованно. Если человек не проживал в стране, тк. был вынужден бежать, спасаясь от политических преследований, то лишать его на этом основании права быть избранным - абсурдно.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 01:44

Yuri_T написав:
  yanyura написав:
  Yuri_T написав:и эндрю клюева по 46-му округу протащить.
как это мило...

Где вы там Клюева увидели?
...
Клюева нет.

"Клюева нет" (с)

А вот теперь я с чистой совестью могу назвать вас махинатором. По крайней мере на этой ветке. Вы теперь в одном ряду с Sommer'ом и Frant'ом.

Внимание на даты:

Этот мой пост, который вы привели, был опубликован
Пт 21 июн, 2019 13:14

Політичні дискусії

После него был еще один
Вс 23 июн, 2019 22:54
23 июня 2019
"Отказано в регистрации кандидата в народные депутаты Украины Клюева А.П., выдвинутого Либеральной партией Украины в одномандатном избирательном округе № 46 (Донецкая обл. - ред.)", - говорится в сообщении.

Політичні дискусії

Но вы, как партизан, молчали и не отвечали на них до тех пор, пока не появилось

02.07.2019
Центральная избирательная комиссия (ЦИК) приняла решение зарегистрировать экс-главу администрации президента Украины времен Виктора Януковича Андрея Клюева кандидатом в народные депутаты по мажоритарному округу №46 (Донецкая область) на внеочередных выборах в Верховую Раду.

Такое решение ЦИК приняла на заседании во вторник большинством голосов во исполнение решения Верховного суда.

https://interfax.com.ua/news/political/597076.html

Т.е. через 11 дней после моего поста.

P.S. На данную минуту, на оффсайте ЦВК, до сих пор Клюев отсутствует как в алфавитном списке кандидатов (https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp40 ... w=241.html), так и в списке кандидатов по округу № 46 (https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp03 ... 31=46.html).
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 02:25

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:я розумію що з офісу в ольгіно-можна безбоязно клички клеїти...
Але з ймовірністю в більше ніж 50% , в майбутньому Парламенті коаліція буде створена з
СН+ЄС+Голос
Тому симпатикам усіх трьох політичних партій-рекомендую починати знижувати градус взаємної неприязні....
Це також стосується і Вас.
Якшо Ви вважаєте, що зарахування опонентів "в ольгіно" та "кремлєботи", це "зниження градуса взаємної неприязні", то Ви глибоко помиляєтесь.
Давайте так
З одного боку-я в принципі допускаю ,що Ви інженер на пенсії одного з Харківських підприємств,при чому судячи по як правило спокійному викладенні інформації без істерик-можете проаналізувати аргументи опонента..
З другого боку - проста інформація від мене про те , що по відношенню до росії в нас могла бути тільки одна перевага-дешева робоча сила( бо технології у нас від совка однакові.а вартість грошей і енергоресурсів в росії нижча по обєктивним обставинам), а дешева робоча сила не в змозі купувати енергоносії для комуналки по світовим цінам - тільки цей аргумент ,тверезомислячого інтелегента повинен був перетворити в ярого єврооптиміста...
Чому це не відбулось?
Я помилився з портретом грамотного інженера? і перед мною безробітний який маскується під академіка?
Чи все таки перед мною працівник Ольгіно?
ПС
За перехід на українську-плюсую і тимчасово жену від себе думку що Ви ворог...
Але пристально стежу чи не помилився :D

1. Я 20 лет проработал инженером и потом 20 лет был предпринимателем (не на базаре).
2. Я здесь и ранее на ветке ДС высказывался за путь в Европу. И по более серьёзным, на мой взгляд, основаниям, чем Вы привели.
3. Ваши подозрения можете оставить при себе. Хотя, как Вы понимаете, мне от них не холодно и не жарко.
4. На украинский я перехожу, когда мне хочется, а не для того, чтобы Вы гнали "від себе думку що я ворог". Тем более "тимчасово".
5. "Але пристально стежу чи не помилився :D". Воспринимаю как шутку.
Но говорят, в каждой шутке есть доля шутки.
Вы в КГБ не служили? Чтобы "пристально стежити"?
Отвыкните от мысли, что Вы настолько круты, что Ваше мнение имеет решающее значение.
Я на форуме уже очень давно, всегда открыто высказывал свою точку зрения и не менял её как франт в зависимости от того, кто заплатит.
6. Я рад за Вас, что Вы весите 5 млн., но из этого не следует, что Вы хорошо разбираетесь а политико-экономических вопросах. Во всяком случае, Ваш пост viewtopic.php?p=4698511#p4698511 практически сплошная ошибка. Даже разбирать лень. zРадио Вам слегка ответил.
Смиритесь с тем, что, несмотря на Ваш приличный вес, Вы далеко не во всём разбираетесь. И поверьте, что есть достаточно много людей, заработавших больше, чем Вы. Не буду приводить примеры, чтобы не снижать Вашу самооценку. :)
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 03 лип, 2019 02:57, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 02:34

budivelnik написав:
  Tegularius написав:
  Sommer написав:Они появились потому, что эти 73% поверили телевизору, из которого полоскали мозги про зубожиння, барыг и свинарчуков.
Люди, получающие 300 дол. зарплаты и 100 пенсии, отдающие пол-з/п за газ и тепло - на самом деле-то живут неплохо, а про зубожиння им телевизор полощет.
1 У всіх країнах з кліматом подібним до нашого -люди які отримують до 500 доларів-50% платять за комуналку...
2 Наші пенсіонери ,отримуючі до 100 доларів-комуналку не платять взагалі.

Які країни маєте на увазі?
А то я не дуже знаю, в яких "країнах з кліматом подібним до нашого -люди ... отримують до 500 доларів". :)
У північній півкулі, по-моєму, таких країн немає, особливо з нашим кліматом. Хіба шо гірські райони Непалу чи Індії чи аналогічні. Але там і ціни далеко не європейські, як у нас.
Гадаю, що Ваші продавці с зарплатою 7000 оцінюють ситуацію в країні дещо інакше, ніж Ви.

P.s. На українську я переходжу часто для відповіді людині, яка пише чи говорить українською. Раптом людина погано розуміє російську. Тобто виключно з поваги до людини. І ніколи не вимагаю перейти на російську.
На відміну від деяких форумних "патріотів", які закидають російськомовним і звинувачують їх у роботі за рублеву зарплатню.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 03 лип, 2019 03:14, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 02:44

ЛАД написав:Які країни маєте на увазі?
А то я не дуже знаю, в яких "країнах з кліматом подібним до нашого -люди ... отримують до 500 доларів". :)

В Северном полушарии - разве что глухие районы Казахстана и Китая. А в Южном - Аргентины.

Да уж - есть, чем гордиться, ничего не скажешь...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 03:05

zРадио написав:В Северном полушарии - разве что глухие районы Казахстана и Китая.

Еще Молдова. Монголия, северная Корея.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 03:16

zРадио, Tegularius
Я немного уточнил свой пост.
К вашим замечаниям добавлю, что там и цены не такие.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 03:24

Frant написав:Сьогодні московські троллі поводяться якось пасивно. Не мають натхнення.
Вірогідно, святкують день Лошарика.
Невдача спіткала лаптеногих...

https://el-murid.livejournal.com/4177697.html

Клоун і зеКоманда - вже висловили співчуття Пукіну?

Простите, ещё один му_дак.
Вам нравятся танцы на костях? Радуетесь, что люди сгорели?
1-е мая в Одессе тоже прыгаете от радости?

То, что можно сочувствовать не Путину, а погибшим и их семьям, до Вас не доходит?
Настолько мозгов нет? Или настолько мораль убогая?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 04:53

budivelnik написав:
  Аlександр написав:
  budivelnik написав:Але з ймовірністю в більше ніж 50% , в майбутньому Парламенті коаліція буде створена з
СН+ЄС+Голос
Не будет никакой коалиции с двумя валенками-сапогами - Оппоблоком и Солидарностью.
Проста математика показує
1 СН набере приблизно 35%
2 ОППО приблизно 20%
3 ЄС приблизно 10
4 Голос приблизно 10%
5 Тимошенко приблизно 10%
6 Позафракційні приблизно 15%

Таким чином
СН+ОППО = 55%... і дупа,ця коаліція відразу розвалиться разом з обнуленням рейтингу СН
СН+Батьківщина або СН+Голос або СН+ЄС - не вистарчає голосів
СН+ЄС+Голос - єдино можлива конфігурація,яка зможе бути працездатною , враховуючи що в неї ввійдуть ще 5% позафракційних...

для начала, свежие рейтинги выглядят так что ЕС - последний из проходных

за партию "Слуга народа" президента Владимира Зеленского – 43,2%;
за "Оппозиционную платформу – За жизнь" – 12%;
за партию "Батьківщина" нардепа Юлии Тимошенко – 9,4%;
за партию "Голос" музыканта Святослава Вакарчука – 8,3%;
за "Европейскую солидарность" Петра Порошенко – 8,2%.

Коалиция СН с ЕС после всех подложенных порохом свиней ? Не верю (с) ! Как и в коалицию с оппой - не будет ЗЕ так свой рейтинг марать и рушить с самого начала что с одними что с другими.

А вот коалиция СН+Батькивщина+Голос - вполне ! Плюс сюда вполне могут добавиться те кто на подходе к проходному барьеру. А вот с прокаженными ЕС , оппой они так же побрезгуют обьединяться.
Surfer

Подякував: 175 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

3
5
Повідомлення Додано: Сер 03 лип, 2019 07:27

Tegularius написав:
  freeze написав:До тебя сути решения ЕСПЧ не дошло.
Если человек беженец, получил в этом качестве убежище в другой стране, то это значит, что он для выборного законодательства числится проживающим в Украине.
Этим прецендентом наверняка и руководствовался украинский суд вчера.

Это абсолютно обоснованно. Если человек не проживал в стране, тк. был вынужден бежать, спасаясь от политических преследований, то лишать его на этом основании права быть избранным - абсурдно.

Мда уж.
Якщо Людина жила в іншій країні, то вона не може вважатись такою, що проживала в Україні. Біженець чи турист - то не важливо.

Взагалі, укро- суди треба розганяти повністю, і набирати туди новий персонал. Можна з цирків, театрів. Можна кухарок і прибиральниць. Результат буде не гірший.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 33983399340034013402 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор